פרקי סופ"ש 404

הייזל

New member
../images/Emo58.gif פרקי סופ"ש 404../images/Emo58.gif

דברים מופלאים של לבה. Same dren, different planet. אחרי זמן רב בחלל בחיפושים אחרי מויה החמישה נוחתים על כוכב לכת חם וולקני, נתקלים בשודדים, נמלטים מהם, ומגלים כשהם מגיעים חזרה לספינה שהגיע מסר ממויה ונקודת פגישה נקבעה.

eve6

New member
אחד הפרקים היותר מצחיקים

מבלי להתכוון אפילו להיות קומדיה. הרבה שנינויות בדיאלוגים וקטעים משעשעים בין החבורה לזקנה.

lironlondon

New member
אהבתי את הדיאלוג...

שג'ון ודארגו מדברים ודארגו מציע לשרוף את ניראנטי... דארגו: אולי נשרוף אותה? ג'ון: אתם שורפים את הזקנים שלכם? דארגו: לא, אבל זה נשמע לי כמו רעיון טוב.

sprqy

New member
פרק קורע חבל"ז!../images/Emo6.gif

אחד הפרקים שלא קורה שום דבר חשוב אבל באמת מצחיקים! אהבתי את הפרק מאד! רואים אפשר גם בלי קלאודיה
אבל לא להרבה מדי זמן

aerynsun

New member
אני צריכה לראות את הפרק

שוב עם תרגום כדי להחליט. אבל אפילו שהפרק יפה, אם קלודיה היתה גודל ההנאה היתה כפולה

dixie chick

New member
עוד הפעם הם מתרגמים גרוע בפתיחה!

זה ממש מזעזע!!! איך TO WARN EARTH ("להזהיר את כדור הארץ") תורגם ל"כדור הארץ החמים" (TO WARM EARTH)... מזעזע!!!!!

Schnickelfritz

New member
גם הורג אותי

שהם מתרגמים dominar ל"דומינארי", כאילו זה השם של הגזע שלו. זאת מילה באנגלית, למען השם! עשו את אותה טעות גם במיני סדרה, אני לא מבינה למה.

dixie chick

New member
מילא דומינרי

אני קלטתי אותם היום רושמים פעם אחת "דומינרוני" או משהו כזה

sprqy

New member
אני שמח שבחיים לא

ראיתי פרק מתורגם! הייתי רוצח מישהו, זה משגע לגמרי!!!

lironlondon

New member
אני מניחה שאתם רואים ביס...

כי בהוט אף פעם לא ראיתי שכתוב "דומינארי", היה כתוב "דומינאר"...Claudia come home!!! We need you here!!!וספארקי... אני לא מצליחה להבין מה כתוב בחתימה שלך... אתה יכול לתרגם לי...?

Schnickelfritz

New member
אני רואה בהוט.

וזה לא מהותי אם הם כותבים "דומינר" או "דומינרי" (למרות שאני כן זוכרת "דומינרי"), זה עדיין לא תרגום

sprqy

New member
בקשה

"אנו רואים הרבה תוכניות ריאליטי בזמן האחרון - והצענו להנמיך את רמת המשכל שלנו במטרה להציל את פארסקייפ (מביטול)" קלאודיה בלאק היא אמרה זאת בתגובה לטענות שפארסקייפ היא ל"חברה המשכילה".

rocky7

New member
תגידי לי, מה נשמע לך יותר הגיוני?

לחזור לכדור-הארץ החמים ומשם להביט לשמיים ולספר על הנפלאות שראיתי, או, לחזור להזהיר את כדור-הארץ ומשם להביט לשמיים ולספר על הנפלאות שראיתי?

Schnickelfritz

New member
הטקסט באנגלית הוא

Now all I want is to find a way home, to warn earth. Look upward and share... the wonder's I've seen. זה הטקסט, אין מה לעשות. מה גם ש wonders זה לאו דווקא בקונוטציה חיובית, פשוט פלאות.

dixie chick

New member
זה גם הגיוני

כי זה להזהיר את כדור הארץ מכל הסכנות ומזה שרודפים אחריו בכל הגלקסיה ועלולים לפגוע גם בכוכב שלו! וגם זה שני כאילו חלקי משפט שונים... הוא הרי כאילו לא מסיים את המשפטים שהוא אומר, לו הוא היה מסיים זה היה בערך ככה: to warn earth :)=מפני הפיסקיפרים, הסקרנים, ובכלל כל מי שרודף אחריו עד כדה"א כמו שמתברר בהמשך העונה) ואז הקטע של הנפלאות :)= כל החייזרים שהוא פגש, כל החברים הטובים שיש לו, הכוכבים המדהימים שהוא ראה, הטכנולוגיות וכן הלאה), זה הטוב והרע. להפך "כדור הארץ החמים" נשמע כל כך כל כך... טיפשי!!

Sam Anand Nityo

New member
אם דיברו הפרק האחרון על תזמון...

התזמון שלי הגרוע ביותר. אני מוצא את הפורום הזה רק אחרי שסיימתי לראות את הסדרה על כל פרקיה, כולל המיני סידרה שאחריה... אז מה נשאר, פרט ללהתנחם על סיום סדרה מדהימה שכמעט כמעט פספסתי? ועכשיו לברכת הכניסה שלי: שלום לכולם, אני סם, מעריץ חם של הסדרה הזאת. הכרתי את הסדרה הזאת במקרה. בפרק מעונה 7 של סטארגייט ס"ג-1, זכיתי להיתקל בקלאודיה בלאק המקסימה בתפקיד וולה, ובערך באותו הזמן קראתי על שמועות האומרות שבעונה 9 של סטארגייט היא תשחק לצד בן בראודר, שניהם מסדרה בשם "פארסקייפ". אז החלטתי לבדוק מה העניין, וביקשתי מהדודות באמריקה לשלוח לי את הפיילוט. אהבתי. נקודה. סוף סיפור. מפה הכל ברור, לא? מאחר ואני לא מחובר לכבלים, לווין, או כל אמצעי העברת שידורי טלויזיה אחר, אין לי מושג אם הסדרה הזו שודרה אי פעם בארץ... ואם כן - באיזה ערוץ? אני קיבלתי את כל הסדרה מהדודות, אז מעולם לא ראיתי אותה עם תרגום עברי. זה הכל להפעם. מקווה שיהיה עוד על מה לדבר. עד הפעם הבאה, סם.

aerynsun

New member
אהלן וברוכה הבאה

בתור אחת שאין לה כבלים, ברוכה הבאה כפולה. פארסקייפ היא פנטאסטית! דרך אגב לי ולעוד כמה קרה הפוך, בגלל קלודיה ובן התחלנו לראות סטארגייט. דרך אגב, קלודיה כוולה, מופיעה תחילה בעונה שמינית, פרק 12.

dixie chick

New member
מצחיק ../images/Emo13.gif

בדיוק לפני שבועיים התחלתי לראות SG1 מעונה 5 (מה לעשות לא היתה לי סבלנות להתחיל מההתחלה), וראיתי את הפרק שסם פוגשת חתיך מגניב שהוא בעצם "קדמון"... ו...
עונה 9 פרק 10 הוא חוזר! קטעים...

למעלה