פרקי סופ"ש - 403

הייזל

New member
../images/Emo58.gif פרקי סופ"ש - 403 ../images/Emo58.gif

מה שאבד: חלק שני - תקומה אחרי ג'ון בורח מגרייזה והמפלץ הימית, או-ניי, מציל אותו במטרה לברר היכן נמצא הגשוש השלישי (אני מצטערת עם אני מבולבלת בנוגע לאירועים, שבוע שעבר זה היה בעיקר מהזיכרון) אבל ג'ון מסרב לספר. דארג' וסיקוזו מוצאים אותו וסיקוזו מסבירה שכנראה הנוזל שגרייזה השתמשה בו נובע מבלוטה שיצאניות צמרת משתילות לעצמן לפעמים. הנוזל משפיע על החשק המיני של המטרה אבל הבלוטה מקצרת את חייה של היצאנית. ג'ון מסרב להתקרב שוב לגרייזה אבל משכנע אותו להעמיד פעמים פעם נוספת, מכה אותו בלשונו ודואג שהפיסקייפרס ימצאו אותו חסר הכרה על החוף. כג'ון מתעורר הוא מוצא את עצמו קשור למיטה של גרייזה שמנסה שוב לספר לה למה הסקרנס רודפים אחריו. ליד התא שבו הזקנה, ג'ול וצ'יאנה כלואות בארקה מתעלל בסקורפיוס. ג'ול מבחינה שהקטבים המגנטים עומדים להתחלף (תופעה מוזרה וקטלנית בכוכב) ושהם חייבים לעזוב תוך כמה שעות. דארגו מבשל תוכנית שתעזור להם לברוח אבל תהרוג את אלאק (הספינה הגוסס) ובנתיים גרייזה מלווה את ג'ון ללוויתו של סקורפיוס החי. אני מקצרת מאוד כרגע. הם מצליחים להתחמק מהפיסקיפרס, מפעילים שוב את הנשק מה שעוצר את התהפכות הקטבים ומחזיר את כל הכוהנים. ג'ול אומרת שהגשושים מחזקים את הניחוש שלהם שהגזע שלה ושל ג'ון קשורים. ג'ון היה רוצה להישאר אך אינו יכול, הוא צריך למצוא את ארין. ג'ול נשארת מאחור כי היא רוצה ללמוד יותר על התרבות הזאת. אלאק מת, הקריב את עצמו כדי להרחיק את הפיסקיפרס מהכוכב. דארגו, צ'יאנה, ניראנטי ורייג'ל נמצאים בספינה של דארגו כשמוג'ו של ג'ון נגרר מאחור כשג'ון בתוכו.

eve6

New member
יופי של סיכום, אחלה צמד של פרקים

ראוי רק לציין שבפרק הזה ג'ון משתמש לראשונה בלאקה, כדי לעמעם את השפעת נוזל התשוקה של גרייזה.

lironlondon

New member
משהו משהו...

הסיכום באמת אחלה אבל הפריעו לי השגיאים (שגיאות דפוס)... אבל התגברתי.

למעלה