פרקי סופ"ש - 402

הייזל

New member
../images/Emo58.gif פרקי סופ"ש - 402 ../images/Emo58.gif

מה שאבד: חלק ראשון - הקרבה ג'ון, ריג'ל, צ'יאנה וסיקוזו על הספינה הגוססת אלאק מגיעים לכוכב הלכת שעליו נמצאים דארגו, ג'ול והאישה הזקנה. הכוכב שיכן פעם תרבות גדולה שנהרסה בעקבות אסון כלשהו. השלושה נשארו בכוכב יחד עם קבוצת ארכיאולוגים כדי לחקור את המקום בזמן שמויה ופילוט יצאו לחפש את ארין. ניראנטי מראה לג'ון חיזיונות על הכוהנים שיישבו פעם את כוכב הלכת אבל כשג'ון מגלה יותר על מהות האסון שהרסה את התרבות היא מנסה לגרום למותו במטרה לשמור את סוד הנשק שגרם להרס. ג'ון מפיל את עצמו מצוק בדיוק מול עיניהם של חבורת פיסקייפרס שהגיעו לכוכב הלכת. ג'ון נופל לתוך הלאגונה ויצור ימי ענקי ומפחיד למדי. להרס התרבות אחראי נשק שהתפרק לשלושה חלקים וג'ון מתחיל למצוא את החלקים שבאופן מוזר נושאים על גביהם סמלים מצריים (לפחות על אחד מהם). לפני שהוא מספיק לעשות משהו בעניין הפיסקייפרס תופסים אותו ואת שאר החבורה. הם מביאים אותו לגרייזה שמנהיגה אותם ומוכנה לעשות הכל כדי להשיג את טכנולוגיית חורי-התולעת אפילו לתת לו לג'ון את סקורפיוס שקשור ברצועה לקפטן בארקה ומזיל ריר. כשג'ון לא משתף פעולה, גרייזה כולאת את כולם ומשתמשת בנוזל מיוחד שמפיקה בלוטה בחזה שלה כדי לפתות את ג'ון. המשך בשבוע הבא.

lironlondon

New member
שכחת לציין...

שה"אסון כלשהו" זה משהו שהפיסקיפרס עשו, לא? ודארגו וג'ול רבים, מישהי מהגזע של ג'ול מתה, ניראנטי רוצה להשמיד את הנשק שבעזרתו הרגו את אוכלוסיית הכוכב לשעבר כדי שלא יהרגו איתו שוב, בראקה הופך לקפטן (למרות שאני לא בטוחה באיזה פרק זה קורה), ולסיקוזו יורדת אחת מכפות הידיים אבל היא מחברת אותה בחזרה... אבל אלה באמת פרטים שוליים. אחלה של סיכום פרק!!!

lironlondon

New member
גם אני =[

אאאאאאאאארג זה כל כך עצוב מה שהם עשו לו... מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק החומר הירוק שהם דוחפים לו למוח? אני יודעת שבעיקרון אמורים לשים שם מוט קירור בצבע כחול, וכשהוא מתחמם הוא נעשה אדום, אז מה זה בדיוק הירוק הזה? סקורפי לא אמור למות בלי מוט הקירור שלו?

נראה לי זה חומר שנותן לו לחיות

אבל בלי אפשרות לפעולות שיסכנו את בארקה והמפקדת שלו כאילו מוציא ממנו את השכל כדי שלא יסכן אותם

CaptainOok

New member
שאלה../images/Emo58.gif

בעניין הסמלים המצריים... שוב יש לי בעיות זיכרון, ואני נמצא כרגע בפרק 19 של העונה, אז בלי ספוילרים להמשך בבקשה, אם יש כאלו. האם גילינו במהלך העונה מה פשר אותם סמלים, ומה הקשר לכדור הארץ? אני מאמין שלא, אבל אולי שכחתי...

הייזל

New member
המממ

לא ממש גלינו מה פשר הסמלים. לגבי השאלה השניה, התשובה היא ספוילר.

sprqy

New member
זו הגישה!!../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

שמח שאתה נהנה העונה! צפויות לך גדולות!

rocky7

New member
חחח איזה מצחיק

הכוהנים זימזמו את מנגינת הנושא של הסידרה

למעלה