פרקי סופ"ש - 322

הייזל

New member
../images/Emo58.gif פרקי סופ"ש - 322 ../images/Emo58.gif

כלב עם שתי עצמות. פרק אחרון בעונה השלישית.
מויה רוצה להניח את שרידיו של טאלין באזור שהוא בית קברות של ספינות לוויתן והיא נאלצת להתעמת עם ספינת לוויתן מטורפת שמסרבת לתת לה לעשות זאת. דארגו נאלץ להרוג את הספינה המשוגעת. רייג'ל רוצה לחזור להינארייה וצ'יאנה מחליטה להצטרף אליו. דארגו יוצא למצוא את אחי אישתו שרצח אותה. וארין מחליטה לעזוב, כנראה לתמיד. לאורך כל הפרק ג'ון חווה חיזיונות של הכנות לחתונה עם ארין רק כדי שבסופם יחידת פיסקייפרס ובראשה סקורפיוס תרסס את קבלת הפנים ותהרוג את כולם, את כל הצוות של מויה אפילו פיילוט ואת ארין ותשאיר את ג'ון לרחמיו של סקורפיוס. את החיזיונות הוא חווה בעקבות סם שנותנת לו ניראנטי מכשפה זקנה שברחה עם דארגו מספינת המערכה וכעת החליטה להתגורר במויה. ג'ון מנסה לשכנע את ארין להישאר אבל היא עוזבת והוא יוצא עם המודולו שלו לטיסה סביב מויה. הוא עומד לחזור למויה כשהוא נזכר במשהו שניראנטי אמרה לו, היא אמרה לו שארין בהריון וג'ון מחליט לצאת אחריה. מויה מתכוננת לבצע סטארברסט בכיוון שארין טסה אליו והם רק מחכים שג'ון יצטרף אליהם כאשר חור תולעת נפתח ובולע את מויה. ג'ון נותר לבדו בחלל כמעט ללא חמצן וללא דלק.
John: You have got to be kidding me.​
עונה שלישית מסתיימת כאשר: ארין נעלמה דארגו יצא למסע נקמה מויה נבלעת בחור תולעת ג'ון תקוע לבדו בחלל טאלין, קרייס, ג'ון-טאלין וזן מתים ולנו נותרו 22 פרקים ומיני סידרה אחת לסיום.

ואיי איזה מתח

מעניין מה עכשיו יקרה אני כבר לא יכול לחכות לראות מי יציל את קרייטון

eve6

New member
ספירת מלאי

מתים: ארין זאן קרייטון טלין קרייס שכחתי מישהו?

eve6

New member
למעשה, היא כן מתה

נכון שבסוף החיו אותה (ונודע גם שהמוות שלה לא היה "לגמרי") - אבל בכל זאת בין העונה השניה לשלישית היה ברור שהיא כן מתה. גם ג'ון קרייטון אם תרצה לא ממש מת

רינת4

New member
אני רק לא מבינה דבר אחד:

למה הזקנה אמרה לו שארין בהריון רק בסוף ולא אמרה לו לפני כן? הרי היא כל כך רצתה שהוא יילך אחריה...אז למה חיכית לרגע האחרון, למה??

ואני לא מבין גם משהו

נגיד שלא היה נגמר לא הדלק ולא היה מגלה שארין בהריון מה לפי התכנון הוא היה אמור להגיע לכדור הארץ?? איך?.

dixie chick

New member
הוא לא נזכר בזה?

היא אמרה לו לפני כן והוא שם לב רק עכשו...?

רינת4

New member
אולי אבל זה גם לא הגיוני כל כך, כי

עובדה שהיא ניסתה לעזור לו לגרום לטייס להתחקות על עקבותיה של ארין, אז למה היא לא ניסתה לעצור את הדברים לפני כן...?

Schnickelfritz

New member
אמנם עבר זמן מאז שראיתי את הפרק

אבל אם את לא טועה היא "שמה לו את המידע בראש" והמידע השתחרר בזמן הנכון. At time, you'll know- Aeryn is with child הוא הבין את זה אחרי תהליך מסויים שהוא עבר. אני לא לגמרי סגורה על זה, באמת שעבר זמן מאז שראיתי, אבל אם אני זוכרת נכון זה מה שהיה.

בערך........שכחת אחד

בפרק בו הצוות שעל טאלין נפגש עם החוליה בפיקודה של זאלאקס סון (בפרק "תורת היחסות").זאלאקס דוקרת את רייג'ל והוא מת לכמה רגעים עד שסטארק מחייה אותו שוב (ותופר את הבגדים שלו עם הפצע ביחד). אני מקווה שזה נחשב.........

הערה קטנה.....

אם נכנסים לפרטים גם דארגו וצ'יאנה מתים בעונה השלישית (כזכור בפרק "אכול אותי") בו משכפלים את דארגו ,צ'יאנה וקרייטון-ורק השיבוטים של דארגו וצ'יאנה מתים......

למעלה