פרקי השבוע שעבר - ארה"ב

../images/Emo58.gif פרקי השבוע שעבר - ארה"ב

אחרי הפרקים של חמישי-שישי אני מתפלא שאף אחד לא כתב כאן בפורום
גוצ'י גוצ'י גו - הסצנה של ברוק, סטפני ורידג' שהתחילה כבר ביום חמישי הגיעה לשיא ביום שישי עם מונולוג מהמם ומופרך לחלוטין של ברוק שטוענת שסטפני רצתה שטיילור תהיה במיטה עם רידג' רק כי היא בעצמה לא יכלה להיות עם הבן הבכור שלה במיטה (הכניסו כאן אמוטיקון נגעל) וכי זה הדבר הכי קרוב. ראו על הפנים של רון, קק"ל וסוזן שהם פשוט נהנים מהסצנה ואתם יודעים מה? גם אני נהנתי. אני כל כך הולך לצפות במונולוג הזה בריפיט.
לג'ק ווגנר ואשלי ג'ונס יש כימיה נהדרת. יכול להיות שהשעה משפיעה עליי אבל באמת כאבתי איתם ובאמת התחברתי אליהם. לאנטוניו ולאשלי אין כימיה בשיט. דנטה נבנה כדמות שבלונית מדי וממש לא מעניין אותי שהוא האבא של דומיניק. אפילו אם קלארק היה מתווכח עם ברידג'ט זה היה מזיז לי יותר. לדנג'ט (זה הכינוי שלהם?) אין מספיק היסטוריה, לעומת זאת לדנניק יש ועוד איך כימיה (אולי תהיה עלילה של שני אבות שמגדלים תינוק?) ולכן מוזר לי שהכימיה בין דנטה לברידג'ט לא מגיעה למסך. גם די חבל לי שדוחפים את אשלי ג'ונס לאיזה רומן עם דמות משנית, במיוחד לפני האמי.
בימים חמישי-שישי פלישיה לא הופיעה ולא הרגשתי וזה מראה רק דבר אחד: היא יכולה למות עכשיו
<זהו. סיימתי לעכשיו>

Guy K

New member
חלילה

אני מאוהב לגמרי בפלישיה. אסור לה למות! אני רוצה לראות את פלישיה בריאה ובועטת. השחקנית החדשה הביאה לה אנרגיות מדהימות. מצדי שתשאר עם הסרטן לנצח, דווקא יפה לה להיות בלי איפור (הרי נשים שיש להן סרטן לא מתאפרות). בכל אופן אני חושב שיש כאן פוטנציאל לדמות מיתולוגית. חבל נורא אם היא תמות! השיחה בין ברוק רידג' וסטפני היתה מצחיקה ומצוינת, אבל אני חייב להודות שהתקופה האחרונה קצת איבדה אותי. הוידאו לא הקליט לי את הפרק של היום ולא נרשמו זעקות שבר ובכי היסטרי. אני עוד מחכה שמשהו יקרה שיחזיר אותי לצפייה אקטיבית: אבל מה?

אתה מזעזע

לזלי קיי נראית טוב בלי איפור? מיום ליום היא מזכירה את מייקל ג'קסון בתקופה של 1997. מחריד. איכס. אני לא מאמין שעכשיו זו המחשבה שתהיה לי לפני הלאנצ'.

girlontop

New member
נדמה לי

שברוק משליכה את הסטיות המיניות שלה על סטפני. בינתיים מי ששוכבת, בעקיפין, עם צאצא שלה זאת ברוק. מה שמזכיר לי את הפרסומת המיתולוגית למלחמה באיידס: "כשאת שוכבת עם בעלך, את שוכבת עם אמא שלך ועם אחיך ועם אחיך השני ועם אחותך ועם אבא שלך ועם בעלך לשעבר ועם חמותך ועם חמך ועם אמך החורגת אולי אחד מהם הוא האבא האמיתי שלך?"
<עוד לא ראיתי את הפרקים של שבוע שעבר, רק היום התחלתי להתאושש ממיגרנה מהגיהנום שנפלה עליי>

Mikel20

New member
ארה"ב שני - גדול!

כתיבה מעולה בפרק הזה! רידג'-ברוק-סטפני : קומדיה גדולה, כאילו שזה לא היה ברור שברוק תגיד כן בסוף אבל סוזן נתנה קטע גדול :"מותר לי לדבר?? אתה אידיוט יותר מאריק, לפחות הוא רק ציפה לכמה קוויקים וזהו..." שלא לדבר על "אני יוצאת מבית המשוגעים הזה"
גם קק"ל לדעתי שיחקה מצויין, כשהיא ורון רוצים, הם יודעים לרגש, אפילו שזה בפעם המיליון וחצי. הייתה לי מין הרגשה של סיום הסידרה כשברוק אמרה לו "כשאני מסתכלת עליך אני רואה את ההיסטוריה שלי...". כמה מתאים היה לסיים כאן עם קליפ נוסטלגי של שני אלו ויאללה לסגור את הסידרה. ניקט - אחח זה היה טוב, סוף סוף היא אמרה לו את כל מה שכולנו חושבים ואת כל מה שראינו במשך חודשים, הוא שם בגלל התינוק וזהו. חשבנו שהיא לא ראתה את המבטים המיוחמים בין בעלה לאימא שלה?? היא ראתה כמו גדולה, עכשיו היא מודה בזה. הרג אותי שהוא מנסה לשכנע את עצמו שהוא שם בגלל שהוא באמת מאוהב בברידג'ט, חמוד, קיבלת את מה שרצית מהיום שהגעת לסידרה, אתה בלי ילדים ומשוחרר מכל מחוייבות, לך תיקח את הפרס שלך ותגאל אותנו מהייסורים האלה. סטפני-ברידג'ט: אמרה לה את מה שאפילו שונאי בריק אמרו מזמן, נמאס לנו מההקרבות, מהבכי, ומכל העלילה הזאת,"תני לשני אלה להיות ביחד" זה ממרר לכל מי שאוהב אותם את החיים (והיא רק הייתה צריכה להוסיף שגם לכל הצופים של הסידרה).

למעלה