צפניה בן שבתיאל
New member
../images/Emo58.gif פרקי השבוע שעבר - ארה"ב
אחרי הפרקים של חמישי-שישי אני מתפלא שאף אחד לא כתב כאן בפורום
גוצ'י גוצ'י גו - הסצנה של ברוק, סטפני ורידג' שהתחילה כבר ביום חמישי הגיעה לשיא ביום שישי עם מונולוג מהמם ומופרך לחלוטין של ברוק שטוענת שסטפני רצתה שטיילור תהיה במיטה עם רידג' רק כי היא בעצמה לא יכלה להיות עם הבן הבכור שלה במיטה (הכניסו כאן אמוטיקון נגעל) וכי זה הדבר הכי קרוב. ראו על הפנים של רון, קק"ל וסוזן שהם פשוט נהנים מהסצנה ואתם יודעים מה? גם אני נהנתי. אני כל כך הולך לצפות במונולוג הזה בריפיט.
לג'ק ווגנר ואשלי ג'ונס יש כימיה נהדרת. יכול להיות שהשעה משפיעה עליי אבל באמת כאבתי איתם ובאמת התחברתי אליהם. לאנטוניו ולאשלי אין כימיה בשיט. דנטה נבנה כדמות שבלונית מדי וממש לא מעניין אותי שהוא האבא של דומיניק. אפילו אם קלארק היה מתווכח עם ברידג'ט זה היה מזיז לי יותר. לדנג'ט (זה הכינוי שלהם?) אין מספיק היסטוריה, לעומת זאת לדנניק יש ועוד איך כימיה (אולי תהיה עלילה של שני אבות שמגדלים תינוק?) ולכן מוזר לי שהכימיה בין דנטה לברידג'ט לא מגיעה למסך. גם די חבל לי שדוחפים את אשלי ג'ונס לאיזה רומן עם דמות משנית, במיוחד לפני האמי.
בימים חמישי-שישי פלישיה לא הופיעה ולא הרגשתי וזה מראה רק דבר אחד: היא יכולה למות עכשיו
<זהו. סיימתי לעכשיו>
אחרי הפרקים של חמישי-שישי אני מתפלא שאף אחד לא כתב כאן בפורום