פרקי השבוע ארה"ב

../images/Emo58.gifפרקי השבוע ארה"ב

שמישהו ייקח מכאן את העלילה המעיקה עם פיבי. ממש לא אכפת לי עם מי היא תגמור בסוף. מבחינתי שלושתם יכולים להיעלם מהסדרה. העלילה הכי מעניינת היא כמובן הדחיפה של סטפני. מה שאותי הכי הצחיק השבוע היתה היציאה המפגרת של אריק: "סטפני יכולה לעשות דבר כזה?". סליחה חומד, איפה היית ב-20 השנים האחרונות? אתה בכלל יודע למי אתה נשוי? אני כל כך אוהב את בריקי. ממש עשה לי עצוב לשמוע את going back again. הו וול. אני מניח שנקבל עכשיו עוד סיבוב של ניקט. וואטאבר. מעניין אם ברידג'ט תפיל שוב פעם. צוואר הרחם שלה כל כך דפוק שזה לא יפליא אותי במיוחד.

M a g n u s

New member
הגעתי למסקנה../images/Emo27.gif../images/Emo58.gif

אמנם קצת באיחור קל של 20 שנה, אבל מבחינתי אפשר לשנות את השם של הסדרה ל"מופע של סטפני פורסטר" או ל"כולם אוהבים את סטפני" או ל"סקס וסטפני הגדולה", נראה לי שהבנתם את הקטע
בקיצור
סטפני רולזזזז
אהבתי את זה שברוק
לא קונה את מה שדונה אומרת... אני מניח שזה הולך לקראת מאבק בין- משפחתי (איפה קייטי,סטיבן ובת'
) שברוק הולכת להיקרע במהלכו (כרגיל) בין המשפחה שלה שסבלה מסטפני כל השנים ובין החיים החדשים שלה שכוללים בין היתר את משפחת פורסטר. מה שחשוב זה שהפעם אנחנו יודעים את האמת ושזו היתה ת-א-ו-נ-ה
סופסוף ברוק נפרדה מניק, אבל האינסטינקטס שלי אומרים שרידג' לא ימצא את עצמו במיטתה בעתיד הנראה לעין...
ואני בהחלט מזדהה עם צפניה- כל השאריות שרידג' השאיר מאחוריו בבל אייר (טיילור, פיבי, תומאס, הקטור והארי) מעניינות אותי כקליפת השום. היחיד שם ששווה משהו זה שיין כמובן, וגם זה רק בגלל שהוא חתיך מחוספס שעושה לי את זה ברמות

למעלה