זהות בדויה2
New member
../images/Emo58.gifפרקים 220-1-2
וואו!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף זה לעשות מרתון של שלושת הפרקים האחרונים למרות שהיה לי מאד קשה להוריד את הפרקים ולא לצפות מיד הרגשתי שזה יהיה הכי כיף.... והזכיר לי איך צפיתי בעונה הראשונה במרתון של שבועיים וחצי........(איזה ימים מענגים.....
)וגם הזכיר לי למה אני כ"כ מאוהבת בסידרה הזאת.. הקטע של טיבאג עם האיש והתיק-כ"כ מתאים לערמומי הרע הזה! ואיך שבאליק וסוכרה רצים אחרין- באליק תמות!!!
מסכנה מריקרוז.. שרה מרגישה שעוקבים אחריה רגע לפני האיחוד וההפלגה הרומנטית..
ואז מתוך נאמנות מסגירה את עצמה שאפו שרה את מדהימה! בקטע של מאהון וכריסטינה רוז הייתי בטוחה שהאיש התחרפן סופית -אבל הוא כנראה סוג של גאון מופרע... סינוט משוחרר -לפחות אצלו הסוף נראה טוב.. פנמה-טיבאג לא מפסיק לרצח מה יהיה??מסוכן להיות זונה כשטיבאג בשטח..
ואז גילינו מי זאת כריסטינה רוז
...............................איזו יאכטה מדהימה.. ואז ההודעה של סוקרה =מאהון ומייקל מתוך מצפון רץ להסגיר את טיבאג..הקטע שכולם עוקבים אחרי טיבאג כ"כ צחקתי...זה היה נראה כמו שבעה גמדים שרצים לחסל את הרוע..
הנסיון של טיבאג להסגיר את כולם על רצח. באליק סוף סוף קיבל את עונשו . מייקל וסוכרה מטומטמים!!!!! מה הם השאירו אותו לא כפות??אזוק בידים??מה הם באמת חשבו שסוקרה יוכל לגבר על טיבאג.. הקטע של מייקל וטיבאג כ"כ קיוויתי שהוא כן יהרוג אותו!! אבל בסוף הוא עשה משהו יותר מדהים הרג לו גם את היד השניה..הזונות יכולות לנשם לרווחה.
. לינק הטמבל מה הוא לא הרג את מאהון או לפחות פצע? לפחות היה לו שכל להשתחרר מהצינור.. איזה אושר לגלות שמייקל לא שכח את החכמה שלו באמריקה ודאג להציף את היאכטה עם סמים..
ופול קלרמן -שמחתי לראות אותו מעיד לטובת שרה..ומקווה מאד שבכל זאת הוא לא נהרג אלא הם היו המושיעים שלו-הרי הוא בטוח רוצה לנקום ב"חברה" ובסוףףף כבר ראיתי אותם מפליגים את מייקל ושרה המדהימה (וההריונית.
.) ולינק(הדבק..
) האושר ועושר עד שקיל בים דאג להרוס את כל המסיבה ....שרה שאפו!!! שאפו!! שהרגת אותך אני ועוד מליוני מעריצים סוגדים לך על המעשה הנפלא הזה..לפתור אותנו מפרצופו החייכני הנודניקי!!
ואז\ מייקל כמובן מסגיר את עצמו כמו גנטלמן אמיתי לוקח את האשמה עליו.ואז ......................... סוף סוף הבנו מה ומי זאת "סונה"איזה פחדדדדדדדד מה זה באמת היה שם באליק על הריצפה?
ומאהון גם בבית כלא הזה?זה בית כלא בכלל או מתקן ניסויים?
לינק יציל אותו בכלל???או שכמו תמיד יחשוב רק על עצמו? אני שמחה שלפחות בפרקים האחרונים הם לא הרגו שום דמות חבל לי רק על אברוצ'י והיויאר
שהיה מוסיף רגעי הומור לסידרה כה מותחת ! אני אישית מחכה מאד מאד לעונה שלישית נכון שעונה שניה לא חפה מטעויות. יותר מידי טויסטים. אבל אני עדיין נהנתי להקדיש אתמול כמעט -3- שעות צפיה לסידרה המדהימה הזאת!!!!!!
וואו!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף זה לעשות מרתון של שלושת הפרקים האחרונים למרות שהיה לי מאד קשה להוריד את הפרקים ולא לצפות מיד הרגשתי שזה יהיה הכי כיף.... והזכיר לי איך צפיתי בעונה הראשונה במרתון של שבועיים וחצי........(איזה ימים מענגים.....