פרומו לפרק 311

../images/Emo58.gifאמממאאא!!

זה קשור לפרומו הקודםם?! שאמרו שהוא לפרק 10?! שלוקאס ימותת?!!? טוב הוא לא ימות הוא שחקן ראשיי! אבל זה מלחיץץ אותתתיי אממאאאאאאאאאאאאא =[=[ גרר בררר

נייס../images/Emo58.gif

אבל אני חושב שלוקאס יכנס למעצר בגלל שדן יגיד שהוא זה שרצה לרצוח אותו ויגלו שהוא היה שם כי הוא הרי ניסה להציל אותו...ואולי היילי תבגוד בנייתן? מי יודע :/

../images/Emo58.gif

דן יודע שלוקאס רק הציל אותו והוא גם יודע שאשתו נסתה להרוג אותו... יש לו את הקלטת של המצלמות...

G Baby

New member
../images/Emo58.gif

היילי תבגוד בניית'ן לא הגיוני שזה המצב. בפרומו הם דיברו על זה שהיילי לא לקחה גלולה למניעת הריון בלילה שהם שכבו ושאולי היא בהריון ממנו.

G Baby

New member
../images/Emo58.gif

זה מה שכתבתי, לא הגיוני שהיא תבגוד בו, רק לא מנוסח הכי טוב..
והיא לא חייכה..זה סתם היה מבט מוזר..

mirymoo

New member
באמת????

היא לא חייכה??? לבת'אני הזאת יש הבעות פנהים נורא מוזרות...

G Baby

New member
../images/Emo58.gif

יש סיכוי מאוד גדול.. אבל מה עם אנדי? או, הלוואי הלוואי ג'ייק?

k e l l y 1 8 1

New member
../images/Emo58.gif זו רק אני או

שכל מה שהיה בפרומו הקודם לא היה בכלל בפרק הזה??? היילי לא סיפרה לברוק על זה שהיא הייתה אם נייתן ללוקאס לא קרה כלום....
בכללי פרק נחמד (ציפיתי ליותר) השיר של היילי מהממם ואני מחפשת אותו בנרות אז מי שמוצא אותו בבקשה שישלח לי מסר אהבתי ת'סוף שנייתן בא להיילי....יוואא הם כאלה חמודים ביחד... וגם ת'קטע שלוקאס מתקשר לברוק להגיד לה שהוא ופיטון נתקעו..חחחח ובסוף הוא מאחורי בדלת... ובקשר לפומו אממ 99% זה קית'...וממש לא נראה לי שמה שהיילי אומרת לנייתן זה על בגידה נראה לי יותר על גלולות שהיא שכחה לקחת....ויש מצב להריון!?

ללוווש

New member
מההההה???????

יו אתם בפרק 311?????????????????? אני רק ב17!!!!!! חחחח -תהנו ללוש---

למעלה