ענקים- אריזונה

../images/Emo58.gif ענקים- אריזונה

איך עוד אף אחד לא פתח הודעה על המשחק הזה? איזה משחק של הכחולים. הם היו גדולים. שני TD של ה-SPECIAL TEAM. את זה אני נשבע לכם שמזמן לא ראיתי. איליי מתחיל לגלות ניצוצות ונראה לי שעם הכלים ההתקפיים המשופרים שיש לו השנה (בורס וג'קובס שמסוגל לתת לטיקי מנוחה) יש סיכוי שנראה משהו מהם השנה. הלוואי!

ESPN

New member
תגובה שלי ../images/Emo58.gif

המשחק הזה מאוד הפתיע אותי. פחות או יותר ראיתי את רב המחצית הראשונה ובאיזשהו שלב (אני חושבת שזה היה בחצי) פרשתי לשינת היופי שלי. ועד הנקודה הזו הג'יינטס היו פשוט מזעזעים. גם ההתקפה של אריזונה הייתה לא משהו, אבל אני עדיין לא מבינה איך פתאום הג'יינטס תפסו כזאת מחצית התקפית! הייתי ממש מופתעת כשראיתי את התוצאה בבוקר. יש לך הסבר?

../images/Emo58.gif קודם כל, מי הולך לישון

באמצע משחק פוטבול? את שנת היופי משאירים לזמנים אחרים. בכל מקרה, כפי שציינתי, אל תשכחי שהם עשו שני TD לאחר החזרות. אחד מיד לאחר ה-TD המצמק של אריזונה ואחד לאחר בעיטת הרחקה. נראה לי גם שאריזונה קצת נשברו לאחר שהענקים עשו שני TD תוך פחות מארבע דקות מתחילת הרבע השלישי. ה-TD הראשון היה לאחר מהלך שבו איליי מסר לבורס לאיזה 40 יארד. השני היה מיד לאחר אינטרספשיין. כמו כן, לדעתי מאמן אריזונה שגה מאוד כאשר באמצע הרבע השלישי, מיד לאחר שאריזונה צמצמו ל- 21-19 הוא החליט ללכת על שתי נקודות ולא אחת.זה היה בשלב מוקדם מידי של המשחק. כשלון בביצוע המהלך (מה שקרה בפועל) עשוי להשפיע לשלילה על הקבוצה.

ESPN

New member
מי שמנקר כל החצי שעה לפני זה../images/Emo7.gif

אם לך פתרון לבעייה (חוץ מלהפסיק לעבוד כל היום) אני אשמח לשמוע.

למעלה