על העונה השמינית

../images/Emo58.gif על העונה השמינית

זה לא בדיוק ספולייר אבל ניחא סימנתי בכל זאת בכל מיקרה לורן גראם ואלכסיס הצהירו שאין בכוונתן להמשיך לעונה שמינית בינתים ככל הנראה כן הצליחו לשכנע את לורן להמשיך לעונה שמינית ואז הסדרה תסוב רק סביבה[אולי אז יקראו לזה GILMOR GIRL] וסביב לוק ועל איך שהם מגדלים את הילד שלהם ורורי רק תבוא להופעות אורח ואם שנהם יפרשו אז העונה השביעית תגמר בחתונה הגדולה וזהו

נעמה בז

New member
אני לא בטוחה שאת צודקת...

אני הבנתי שיש עונה שמינית מקוצרת של 13 פרקים (הרי שקלו לבטל את הסדרה אבל היא זכתה בסקר הצבעות SOS) ולא ידוע לי על שום שינוי בקונספט!

tallywood

New member
עונה שמינית-../images/Emo58.gif

ככל הנראה תהיה עונה שביעת עם לורן גרהאם. אלקסיס בלדל מתלבטת אם כן או לא. אבל לורן כבר הצהירה מספר פעמים שהיא לא תעשה עונה נוספת בלי אלקסיס. הרעיון של להמשיך לעונה נוספת רק עם לוק ולורלי נשמע לי די מגוחך כי הסדרה היא על רורי ולורלי. במידה וכן תהיה עונה מקוצרת היא תתחיל רק בינואר ותמשיך עד סוף מאי- מהתמונות האחרונות שראיתי של הפרק האחרון לא כל כך נראה לי שימשיכו לעוד עונה. התמונות מדברות בעד עצמן. יש סצינת פרידה מרורי וכריסטיאן אמנפור מככבת בתפקיד אורח. מראים את לורליי ואת כל אנשי העיר נפרדים ממנה. לוגן מציע נישואים לרורי במסיבת הפרידה ולורלי וכריס נפגשים אחרי שלא ראו אחד את השני מאז הפרידה. בתמונות מופיעים כל צוות השחקנים

למעלה