עכשיו בערוץ 10 מאחורי הקלעים של הסרט...
H hilali1 New member 10/11/06 #3 ../images/Emo44.gifשידור נוסף מחר בערוץ 2 בשעה 14:00 וזה המון ספויילרים למי שלא רוצה לדעת כל מיני דברים על העלילה עדיף שלא לראות...
../images/Emo44.gifשידור נוסף מחר בערוץ 2 בשעה 14:00 וזה המון ספויילרים למי שלא רוצה לדעת כל מיני דברים על העלילה עדיף שלא לראות...
E EVGIRL New member 11/11/06 #19 ראיתי../images/Emo99.gif נראה סרט מדהים מירי ממש חמודהה!!כמה שאני מתגעגעת אליה! מתה ללכת לראות אותו כבר!!!!!!!!!!!!
ראיתי../images/Emo99.gif נראה סרט מדהים מירי ממש חמודהה!!כמה שאני מתגעגעת אליה! מתה ללכת לראות אותו כבר!!!!!!!!!!!!
I I מ י ר ב I New member 10/11/06 #6 ראיתי... במקרה בדיוק פתחתי.זה היה אחרי אודטה.חחחחחחח חמודה מירי,בסוף היא בכתה שהיא ראתה את גילה אלגור שרה.
ראיתי... במקרה בדיוק פתחתי.זה היה אחרי אודטה.חחחחחחח חמודה מירי,בסוף היא בכתה שהיא ראתה את גילה אלגור שרה.
H hilali1 New member 10/11/06 #7 פשוט כי זה באמת קטע מרגש בסרט. את תיראי ותביני... גם אני התררגשתי בקטע הזה בסרט.
ט טל בדם ובנשמה New member 10/11/06 #15 ../images/Emo69.gifגמני ראיתי אודטה!1 והשארתי שמה ובום מירי!:]
ט טל בדם ובנשמה New member 14/11/06 #25 ../images/Emo69.gifאבלאבל.... אודטה../images/Emo6.gif זה אבא שלי אשם!!!11111111
א איריס מ New member 10/11/06 #8 תודה ראיתי ../images/Emo13.gif זה בהחלט הוסיף וחיזק את הרצון שלי לראות את הסרט ובקרוב חחח.. מירי הצחיקה אותי עם ההומור השנון שלה "אורי הסתכל עלי ... תירגעי..." ובהחלט היה נראה בסוף שהיא מאוד התרגשה מהקטע עם גילה אלמגור בסוף. (רוני... )
תודה ראיתי ../images/Emo13.gif זה בהחלט הוסיף וחיזק את הרצון שלי לראות את הסרט ובקרוב חחח.. מירי הצחיקה אותי עם ההומור השנון שלה "אורי הסתכל עלי ... תירגעי..." ובהחלט היה נראה בסוף שהיא מאוד התרגשה מהקטע עם גילה אלמגור בסוף. (רוני... )
P pRimaVeriTaVIV New member 10/11/06 #9 מירי הייתה כל כך חמודה../images/Emo99.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגה אותי עם הג'יהאד האיסלמי אני לגמרי מבין את אורי ועכשיו אני מבין למה בקליפ בעלה של פלורה (או יסמין?) בכיסא גלגלים
מירי הייתה כל כך חמודה../images/Emo99.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגה אותי עם הג'יהאד האיסלמי אני לגמרי מבין את אורי ועכשיו אני מבין למה בקליפ בעלה של פלורה (או יסמין?) בכיסא גלגלים
P pRimaVeriTaVIV New member 10/11/06 #10 ומירי, אם את קוראת את זה../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif דיי להשוות את עצמך לאוכל, את לא סופלה בשמלה ולא קובה במגפיים
ומירי, אם את קוראת את זה../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif דיי להשוות את עצמך לאוכל, את לא סופלה בשמלה ולא קובה במגפיים