עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lolly1

New member
../images/Emo58.gifעזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני בשוק!!!!!!!!!!! בהודעה הזו ובהבאה ישנן 2 תמונות מפרק 12 (עוד פרק קדימה) ואני לא מבינה מה לעזאזל קורה שם! מישהו מוכן להסביר..כי..אני ממש אבל ממש בשוק! זה לפני שאית´ן בא אפילו!

סילביא

New member
../images/Emo58.gifנדמה לי

פרק 212 זה פרק בו מייקי מגלה שבן שכב פעם עם בראיין וזה גורם לו כל הזמן להרגיש אפס ליד מסיטר קיני. אז בטח באחד מרגעי הפיוס בין שניהם צולמו התמונות...הרי כל פעם שהם מתפייסים הם מתנשקיחם ובראיין נראה כמו כלבלב..

birka

New member
../images/Emo58.gifאממממ

בערך...... בפרק אכן מייקל מגלה שבן ובראיין שכבו... אבל בתמונה הראשונה זו לא בדיוק נשיקת פיוס מייקל ובראיין מדברים... ובראיין בעצם מבין שמייקל מתעצבן בגלל שבראיין שכב עם כל העולם אבל איתו לא... אז הוא נועל את החנות... ומצמיד את מייקל לדלת...ונוגע בו בלה בלה בלה אבל מייקל דוחף אותו אחורה... וזהו...:+)

lolly1

New member
זהו!

ראיתי את הקטע הזה..אבל זה לא פייר כלפי גסטין!
ובסוף מייקל דוחף אותו ובריאן הולך......אני זוכרת...

סילביא

New member
../images/Emo58.gif

זהו, זה לא היה נשמע לי הגיוני שהם ישכבו והעולם ישתוק אם (חס וחלילה) יוצרי הסדרה יחליטו להשכיב אותם זה יהיה בפרק סיום וחוץ מזה .....אנחנו כל הזמן מדברים על זה שג´סטין יבגוד בבראיין וככה מפר את החוקים ובלה בלה ... אבל אחד החוקים זה לא להתנשק עם אנשים אחרים! .. למיטב ידיעתי מייקי הוא בן אדם אחר. וכמו שכתבת קודם.. זה לא נשיקת פיוס או ידידיות ( כי כאלה צריכות להיות לו מותרות) זה חתיכת בוסה! אז אחר כך שהוא לא יבכה שג´סטין הולך עם ה"כנר על הגג"

מייקי הוא בהחלט לא בנאדם אחר!

הוא החבר הכי טוב של בריאן, ואני חושבת שג´סטין צריך לכבד את זה... אבל הוא באמת עבר על "החוקים" שהוא נישק אותו, הרי אלו לאנשיקות פיוס

lolly1

New member
כמו

שיעל אמרה.. זו היתה חתיכת בוסה!!!!!!
ובריאן מגזים עם מייקי.זה כאילו הם זוג לא זוג.שיבין..בלי לבגוד!

למעלה