עונות 6 ו 7

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo58.gif עונות 6 ו 7

לאו נעלמה המשפחה של וילו? אצל כולם זה הגיוני - זאנדר לא גר בבית בכלל, ואת המשפחה שלו ראינו בחתונה כמו שצריך. המשפחה של באפי ודואן מתה (זה נשמע מאוד טראגי). לכל השאר אין משפחות (כל השאר זה בעצם אניה וספייק). רק וילו. בתחילת עונה 6 היא גרה אצל באפי. אז עוד היתה סיבה, לטפל בדואן וכאלה. אבל בשלב מסוים באפי התאקלמה והכל סבבה והיא (וטארה בהתחלה) עדיין שם. בתחילת העונה השביעית היא חוזרת מאנגליה ישר לבית של באפי, כאילו המשפחה שלה לא גרה בסנידייל בכלל. מילא אם היא היתה גרה לבד או במעונות או משהו, אבל היא גרה בבית של חברה שלה. ולהורים שלה לא איכפת בכלל. זה נראה לי טיפה מוזר. סתם עוד משהו שחשבתי עליו, וכנראה לא הצלחתי לארגן את המחשבות שלי טוב מספיק אז רוב האנשים לא יבינו אותי, לא נורא. וכמו תמיד, בטח היה איזה פרק בעונה החמישית שלא ראיתי, שבני המשפחה של וילו עוברים לחו"ל / מתכחשים אליה בגלל שהיא לסבית / מתים או משהו בסגנון. ואם כן אז סליחה

אתה צודק

ההתייחסות היחידה למשפחה של ווילו הייתה העונה השלישית ויותר מזה לא שמענו עליה כלום... זה באמת קצת הורס..

WillowFreak

New member
זה באמת ממש מוזר...

גם אני תהיתי לגבי זה... באמת כאילו מה קרה למשפחה שלה? לאן היא נעלמה? ולא, לא הפסדת פרק בחמישית שדיבר על זה
הם באמת אף פעם לא הסבירו את העלמותם המיסתורית של הורי (משפחתה) של ווילו... וכן, זה באמת "קצת" הורס כי היי!!- חור ענק בעלילה!!

TARAFREAK

New member
עונה 5

בעונה 5 יש איזכור קטן לאמא של ווילו : כאשר אמא של באפי מתה ורואים את ווילו וזאנדר מדברים על איך בשבוע האחרון הם ביקרו את אמא שלהם הרבה.... אבל באמת מוזר איפה אמא שלה בכל העונה השישית והשביעית....

14מתן

New member
אני אומר...

משפחת רוזנברג עלתה ארצה הם עיברתו את השם משפחה לשם יותר עיברי - כהן והם חיים באושר ועושר בין פיגוע לפיצוץ

HuGo Hell

New member
אבא של באפי - לא מת ../images/Emo4.gif../images/Emo1.gif

ואפילו לא ראינו אותו בלוויה של ג´וייס

A Pig in a Cage

New member
אני יודע שהוא לא מת

הכוונה היתה לאמא שלה כי האבא מעולם לא היה חלק מהסדרה

smgfan

New member
אני לא חושבת שזה חור בעלילה...

אולי זה פשוט לא חשוב. ואל תשכחו שגם בעונה ה-3 הראו לנו שלווילו אין ממש קשר טוב עם ההורים שלה, ושהם כל הזמן בנסיעות. אז אולי הם מדברים כל כמה זמן, אבל זה לא ממש חשוב אז למה להראות את זה? ואבא של באפי, הוא סתם מניאק שברח עם המזכירה לספרד!

The Flash

New member
אני חושב

שעשו את אבא של באםי כמו אא של שרה שעזב ותם כשהיא הייתה קטנה ורק אחרי שהיא התרספה רצה קשר איתה

matanbu

New member
יותר מוזר: ../images/Emo5.gif

רק לבאפי חוגגים יום הולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלעעעטטטטט מה קרה אין לזאנדר או לוילו או לקורדי או לאוז או לג´ילס (למרות שאצלו זה יותר מובן) שום ציון היסטורי כלשהו? הגיל עולה אבל בלי יומולדת! זה לא פייר וזה אפלייתי ביותר!!!! אז בסדר, שלא יעשו פרק מיוחד, שלא יקרה כלום ביומולדת, סתם כזה "אתמול ביומולדת של זאנדר היה ממש סבבה ראינו סימפסון כל הלילה עם פיצה מוקפאת, שיא התרבות", לא צריך שופן לא צריך פינק פלויד סתם הזכרה חד פעמית שיוכיח שגם הם בני אדם עם רגשות!!!!!!!!!!! אגב המשפחה של וילו, היא לא ממש בקשר איתם, ראו את זה ב2 פרקים בעונה השלישית. לפי דעתי לא פיתחו את זה מספיק והיה שם לאן לפתח אבל ג´וס כמו שראיתם בצעקות שלי למעלה אוהב להתמקד בדמות אחת. ולכל השאר מדי פעם יש פרק-זאנדר, פרק-וילו, פרק-אניה יפה אך זניח יחסית לשאר, פרק-פיית´ פה ושם, פרק-ספייק תוך כדי פרק-באפי נוסף. אחחח בסדר, "באפי ציידת הערפדים", אבל הרי ידוע שזה כבר ממזמן לא רק היא. בסדר עונה ראשונה כולה התמקדה בה, אבל התגברנו וגדלנו והמשכנו הלאה לא?! סתם עצבים שהייתי חייבת להוציא. DAMN U PARENTS!

WillowFreak

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif you go girl ../images/Emo45.gif

באמת whats up with that ? מה ווילו (שלי!!!!) לא חוגגת יומולדת? מה לא מגיע לה??
ג´וס צריך להבין שהסידרה כבר לא all about Buffy והצופים דורשים יותר התייחסות לדמויות האחרות !!!!

TARAFREAK

New member
יום הולדת ל....

טארה !!!! חגגו בעונה החמישית - פרק 6 אם אני לא טועה ב FAMILY ווילו ארגנה לה מסיבה בברונז....

מוגי13

New member
לגבי ויילו

אני חושבת שזה לא חור מסוייים לגבי משפחתה. פשוט לא מעניין,בד"כ למשהו לא מעניין- עדיף לא להגדיש הרבה סצינות או בכלל זמן. מידי פעם המשפחה שלה הועלתה בדיבור. אבל תמיד כשמתבגרים וכבר לא לומדים בתיכון. אלא בקולג´ - המשפחה נשארת במקום- ו-ווילו פורחת.. כלומר גרה במעונות ו/או במקום אחר, במקרה הזה היא אצל באפי. לגבי ימי ההולדת... בהחלט מוזר ודי אנוכי שעושים רק לבאפי! אני מבינה שכל שנה שהיא גדלה, הכוחות שלה גדלים וכך גם הסכנה גדולה. אולי בגלל שכל יום הולדת שלה, יש איזה משהו רע שמסתובב ורוצה להורג את הקוטלת. לגבי טארה - אני חושבת שבגלל שהיא הגיעה לגיל שלכאורה היא תהפוך לשדה כמו אמא, אז עשו את ביג דיל. למה? בגלל שהיא הפכה להיות אחת מהסקובי-גייס ושבאפי נתנה לה את ברכתה (הכי חשוב). מוגי

למעלה