עונות 5, 6

../images/Emo58.gif עונות 5, 6

עזבו את זה שלאנה שונאת עכשיו את לקס, אתם לא חושבים שהיא הייתה ממש כלבה שהיא הלכה איתו מלכתכילה. נכון, הוא ולקס כבר לא חברים בכלל אבל פעם הם היו חברים הכי טובים! זה מין ללכת עם חבר של האקס שלך.... לא שאני מצדיקה את לקס. גם אם היא הייתה הולכת להיות עם סתם מישהו זה היה ממש כואב אבל עדיין, לדעתי זה שהיא הלכה עם אחד החברים הכי טובים שהיו לקלארק רק עושה את זה יותר מגעיל.

TdVaSh

New member
../images/Emo58.gifמסכים

אני האמת הייתי די מופתע כשלאנה התחילה להיות עם לקס רק 2-3 פרקים אחרי שקלארק גמר את הקשר ביניהם. אני הייתי מופתע מפני שלאנה הודתה שהיא ממש אהבה את קלארק וזה די מוזר שזמן קצר אחרי שמישהו שאתה ממש ממש אוהב שובר את הלב שלך אתה מוצא מישהו חדש... ועוד עם לקס... האויב הכי גדול של קלארק...

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif המ..בנוגע לאהבה:

היא גורמת לך לעשות דברים מטופשים ואחד מהם הוא לקס. מה לעשות הייתה צריכה למצוא דרך להתגבר על קלארק(הנטשן הזה
) ולקס הוא המקור הכי קרוב, הכי יציב חוץ מזה שתמיד היה משהו בין לקס ללאנה(כמו הפרק האחרון בעונה 3 שבו היא עוזבת),הפרידה מקלארק רק זירזה את זה. אז זה לא מישהו חדש. ושוב אי אפשר להגיד ששבירת הלב הזאת לא הייתה הדדית, אהבה בעצמה היא לא חד צדדית ושניהם נפגעו בטווח הארוך(הוא כי הוא וויתר עליה טוב והיא גם בערך מאותה סיבה) אגבלדעתי זה דווקא מעולה שלאנה עברה לצידו של לקס..(לא רק מעולה אלא גם מאוד חכם) ולא בגלל שאני אוהבת את זה אלא בגלל שעכשיו יש ללקס סיבה ממשית לשנוא את קלארק ולהפך

aerynsun

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

הוצאת לי את המילים מהפה. יופי של כתיבה.

aleria

New member
../images/Emo58.gifלאנה (עונות 5,6)../images/Emo58.gif

אחרי שקלארק אמר ללאנה שהוא לא אוהב אותה והם נפרדו סופית, לאנה פנתה אל הבנאדם היחיד שהיה אכפת לו ממנה באותה תקופה (לפחות כך היא הרגישה). אל תשכחי שלאנה היא בחורה עם חרדת נטישה בעקבות מות הוריה, בגיל צעיר, עזיבתה של דודתה בגיל ההתבגרות, ואפילו אביה הביולוגי שמצאה אותו אחרי שנים רבות, נעלם מחייה. כל אחד שרצה בקרבתה, פגע בה או פיזית או נפשית, או שמת בסופו של דבר. בתקופה הזו קלארק ולקס כבר לא היו חברים, אבל עוד לא ממש אויבים. במסווה ידידה הטוב ביותר, לקס ניצל את המצב הפגיע של לאנה. הרבה פעמים הוא אמר לה שהוא לעולם לא יעזוב אותה, ותמיד יהיה לצידה. לא זכור לי שקלארק הבטיח לה באיזשהו שלב בטחון רגשי, שבעצם זה הדבר הכי חשוב ללאנה (ולא כלכלי). קל להאשים אנשים אחרים על חולשתם מבלי לדעת את סיבותיהן, אף אחד לא מושלם, אבל זה לא אומר שהוא רע. טבעה של לאנה להאמין באנשים ולסמוך עליהם, ולראות את הצד הטוב שבהם, וזה משהתנקם בה לאורך כל הסידרה. אני מקווה שבכל זאת מצאת חמלה בליבך כלפיי לאנה למרות שהשקפותינו שונות.

aerynsun

New member
../images/Emo45.gif

איזה יופי כתבת. זוהי לאנה, ומי שלא מבין ורוצה להרוג אותה. אטום!

TdVaSh

New member
נכון ../images/Emo58.gif

אבל מילא ללכת אליו בשביל תמיכה רגשית, אבל להתחיל לצאת איתו רק 2-3 פרקים אחרי שאהבת חייך אמר לך שהוא לא אוהב אותך יותר??? לדעתי צריך קצת יותר זמן להתגבר על משהו כזה ולא להיכנס ישר לקשר עם נישהו אחר... ומי שאמר שהיחסים בין לקס ולאנה התחילו מזמן ושזה היה אמור לקרות, אם אתם זוכרים בפרק שבו קלארק מושפע מהקריפונייט הכסוף והוא רואה את לאנה כאילו מנשקת את לקס, בסוף הפרק לאנה אומרת לקלארק שלא יכול להיות שום דבר אף פעם בינה לבין לקס...

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif

אולי היא סתם רצתה להרגיע אותו מחשש שהוא יעשה עוד משהו מטורף? המ.. ואני עדיין בספק אם האהבה ללקס צמחה סתם ככה החל מעונה 5... זה פשוט לא נראה לי בכל מקרה חוץ מליונל(שקל לשפוט חח) ואולי גם לקס..(כי גם הוא לא בדיוק טוב) אני פשוט לא חושבת שזה הוגן לשפוט דמויות אם לא ביליתם יום בנעליהן(או כמה עונות טובות) וגם עכשיו כשאני חושבת על זה למה באמת אנו שופטים דמויות? זה לא טיפה מציק ומסיח מהרעיון המרכזי של הסדרה? טוב זהו אם אתם רוצים להמשיך לשפוט תשפטו. אני מעכשיו עוזבת את לאנה, קלארק, מרת'ה, קלואי, לויס בשקט ומתחילה יותר להנות מהסדרה.

הממ נראה לי קצת הגזמת..

זה רק דיון! אני מתה על לאנה... פשוט בתור בן אדם אני לא מבינה איך היא עשתה דבר כזה. מבחינה נורמלית כאילו, זה נקרא "לצאת עם החבר הכי טוב שלך האקס שלך" וזה פשוט לא נכון מוסרית. לא משנה מה. אלא אם הוא מת כמו בפרל הארבור, וזה פשוט כי נאי נורא אוהבת את ג'וש הארטנט.

always be me mc

New member
שמעי זה לא דיון זו מחלוקת שנמשכת יותר מדי

זמן ותשאר תמיד ככה זה. ואין כוח להמשיך להתדיין בזה(כי ברור שאנו רואות אחרת ולא שזה רע זה פשוט מיצה את עצמו) אז לא אגיב לשורות האמצעיות שלך אבל מה שכן זה שהחבר לא מת בפרל הארבור..בסוף הוא חזר ובן אפלק היה יותר שווה שם

אני מצטערת, אבל זה לא מצדיק.

הוא היה החבר הכי טוב שלו. כאילו עם כל הכבוד, אז אם היא תמיד סמכה עליו והכל - שישארו ידידים ( היא ולקס ). חשבת פעם איך זה ירגיש על עם אקסית שלך, גם אם אתה לא אוהב אותה כבר תלך עם חבר שלך? ועוד מישהו שאחרי זה בוגד בך והופך לאויב שלך? אני לא מצדיקה את זה שקלארק זרק אותה או משהו... אבל זה שהיא הלכה להיות עם לקס שנייה אחרי - גם לזה אין הצדקה. אם לקס מבטיח לה " תלות רגשית " זה לא בהכרח אמר שהיא אמורה להפוך להיות חברה שלו. ידידות עדיין קיימת.

aerynsun

New member
אבל כשאתה... ספוילר עונה חמישית נראה לי

במצוקה או תלותי רגשית אתה לא חושב יותר מדי אלא מחפש את הדבר הכי קרוב לך כדי להרגיש נח. לאנה היא לא דמות חזקה בענייני אהבה. בגלל חוסר מודלים של הורים היא תמיד מחפשת את ה"גבר" שיתן לה את התמיכה הזאת. הלוואי והכותבים יתנו לה קצת חוזק רגשי אבל זה לא יקרה משום שלאנה של הקומיקס בנויה ככה. היא תלותית, היא תמיד יוצאת עם מישהו.אם לא קלארק אז איזה בריון של סמוולויל או אפילו פיט... זאת לאנה. ולכן אי אפשר לשפוט אותה כי פועלת מתוך אינסטינקטים. היא לא רואה שהיא פוגעת בקלארק בצורה כזאת ואולי היא כן רואה באופן מסויים אבל הצורך בלהיות עם מישהו חזק יותר ולקס חיכה לה בפינה ורק אסף אותה לזרועותיו בחולשה שלה. לקס הוא נוכל, וזה מה שנוכלים עושים הם רואים חולשה של בן אדם ובעזרת החולשה מנצלים את הבן אדם לצרכים שלהם . קלארק שאמר ללאנה שהוא לא אוהב אותה והוא רוצה להפרד ממנה אחרי שהיא ראתה אותו בוגד בה כביכול, עשה את זה בצורה גלויה ומכוונת. לא יפה...

TdVaSh

New member
תשמעי../images/Emo58.gif

נכון שקלארק הוא זה שנפרד מלאנה (ולדעתי זאת הייתה טעות חמורה) אבל הוא אף פעם לא התכוון לפגוע בה כמו שאת כותבת, להיפך, הוא עשה את זה כי הוא ידע שאם היא תישאר איתו היא כל הזמן תיפגע מפני שהוא לא מסוגל להיות תמיד כן איתה, והוא לא רוצה שהיא תחיה חיים מלאי סימני שאלה וסודות. תראי, אני מבין את הדעה שלך על לאנה, ואני מסכים איתך בנוגע לתלות הרגשית שלה, כל מה שאנחנו מנסים להגיד זה שזה לא דבר יפה לעשות להתחיל קשר עם מישהו זמן קצר אחרי שנפרדת מהאדם שרצית לחיות כל החיים שלך איתו ועוד עם האויב שלו. חוץ מזה, תראי למה לאנה הכניסה את עצמה, לנישואים כושלים עם יותר סודות מאשר היה לה אי פעם עם קלארק... ועלק הלקס הנוכל הרמאי הזה אמר לה שהוא אף פעם לא ישקר לה ותראו מה יצא מזה, הוא זייף את ההריון שלה כדי שהיא תתחתן איתו, הוא מנהל פרויקטים צבאיים סודיים, הוא עושה ניסויים לא-אנושיים בבני אדם ומעז להגיד לה שהוא יספר לה הכל... ועלק "אם העסקים שלי מעניינים אותך, פשוט תשאלי" יאללה שתעיף אותו כבר........

aerynsun

New member
../images/Emo58.gif

אני לא אומרת שהיא טלית שכולה תכלת. היא טעתה שהיא הלכה ללקס זה בטוח אבל אני לא חושבת שהמניע שלה היה בכדי לפגוע בקלארקי. המניעים שלה ברורים (כתבתי אותם בהודעה למעלה) אבל הדרך לא משהו. וכמובן שקלארק אמר לה שהוא לא אוהב אותה כדי שהיחסים שלהם יפסקו וכך היא לא תיפגע שוב ושוב כי הוא בחור זהב אבל הדרך שהוא בחר לעשות זאת פגע בה ובגדול. המניעים שלו ברורים אבל הדרך לא משהו. בקיצר מה שאני רוצה עכשיו זה שהם יהיהו זוג כולל שקלארק הופך להיות סופרמן. האהבה שלהם חזקה מכדי להתחיל אחרי שש שנים למוסס אותה כדי שקלארק יתאהב בלואיס אי שם בשנותיו במטרופוליס.

TdVaSh

New member
../images/Emo58.gif

עם זה אני מסכים, גם אני בעד שהם יחזרו....

שום אחר

New member
ואואואו אתם שוכחים משו ממש חשוב

קלארק זרק אותה בצורה הכי מגעילה שיש תחשבו על זה הבחורה מאוהבת בו בטירוף והוא אומר לה בלי למצמץ בשיא טיפשותו ( מסתכל לה בעיניים) ... שהוא לא אוהב אותה יותר ... היא הרגישה הכי פגועה בעולם ומה היא הדרך הטובה ביותר לפגוע במישהו ? להתחבר עם השונא שלו .. (ליטרלי ) ת'אמת כל זה בחיים לא היה קורה אם לאנה לא הייתה בחורה אמיפולסבית מוקפת בתמימות שגובלת בדביליות אבל מותר לה היא הבחורה הכי מעוררת בעולם ( החלופה העיברית לכוסית ) שיעור לחיים מונפצים ממש ככה ( מה לא לעשות ) בנימה זאת אנצל את הבמה למה לא מראים את פרי ?? העורך של הדיילי לילה טוב ניתראה בבמות

TdVaSh

New member
מסכים בדבר אחד../images/Emo58.gif

אם הייתה לי מישהי כמו לאנה שפשוט כל כך יפה שאפשר למות וממש מאוהבת בי, בחיים לא הייתי זורק אותה, אבל אין מה לעשות קלארק הוא לא כמו כולנו והוא באמת חשב שלהרחיק אותה ממנו יעזור לה להתגבר עליו ולחיות חיים שמחים עם מישהו אחר... תחשבו רגע על ההקרבה שקלארק עשה כאן, נכון שהדרך הייתה לא יפה, אבל זה באמת דורש אופי חזק ואהבה ענקית לוותר על אהבת חייך כדי שהיא תוכל לחיות חיים טובים יותר בלי סודות ושקרים, ואתה נשאר לבד... תחשבו על זה ואז תשפטו את קלארק על מה שהוא עשה, אני חושב שזאת הייתה טעות לזרוק את לאנה מלכתחילה אבל הסיבה שהוא עשה את זה מראה את האצילות שלו והאהבה האדירה שיש לו ללאנה. ואת האמת אני באמת לא מאמין שקלארק של סמולוויל באמת מסוגל לאהוב מישהי אחרת באותה מידה כמו שהוא אוהב את לאנה ולכן אני מקווה לטובת קלארק שיהיה סוף טוב לפרק ביום חמישי ואולי באיזשהו מצב מטורף קלארק ולאנה יחזרו להיות ביחד וישארו ביחד, למרות שהסיכוי שזה יקרה ממש שואף לאפס....

למעלה