עונה7-פרק20

אולי החתולים שלו משפיעים עליו? XD

כבר בכמה עונות הוא הזכיר שיש לו חתולים סיאמיים (גם פעמיים המליטו לו גורים ^^), אולי בגלל זה הוא פוחד מעכברים? אגב, בפרק 8 של עונה 7 (הזה שרצחו את התאומות האלו) הוא הזכיר שהיה לו אח תאום שמת ברחם בזמן ההריון, ואמא שלו אמרה לו שהוא מתעסק עם גופות בגלל שבילה כמה חודשים ליד גופה XD

לפי מה שאני יודע...

השחקן עצמו הוא נכה, איבד רגל או את שנייהם בגלל תאונת דרכים... הוא גם יו"ר או חבר באגודה לקידום של שחקנים נכים.

CapitanSparrow

New member
../images/Emo45.gif

מתוך ויקיפדיה:
In 1978, Hall had to have both of his legs amputated as a result of an accident in which an 18-wheeler truck crushed his car​
ובקשר לאגודה:
He is a prominent advocate for disabled Americans.​

cherryblossom

New member
תגובה לפרק

בסופו של דבר, פרק טוב! ועכשיו קצת בפירוט: הרעיון באמת נחמד למרות שעוד פעם לדעתי אין מספיק פוקוס על השחקנים הראשיים (וכן, אני מתכוונת לווריק), אבל היה נחמד להכיר קצת יותר את הלאבראטס. בסביהות אמצע הפרק ככה כבר חשבתי לעצמי שדי ושאי אפשר יותר עם המיניאטור קילר ושיגעו לי כבר את השכל אם זה, מתעסקים עם זה איזה חצי עונה ושום דבר לא מתקדם ואם זה לא מספיק אז עכשיו הם עושים לנו פרק תקציר של כל הסיפור עד עכשיו וכמעט הפסקתי את הפרק באמצע. אבל כמובן שהמשכתי לראות עד הסוף ופיינלי יש הרגשה שמשהו מתקדם (עוד רגע סוף העונה איתס אבאוט טיים), ועוד מי היה מאמין שדווקא הודג'ס הוא זה שיגיע לפריצת דרך הזאת. היה מצחיק: *וונדי, ארצ'י והודג'ס מנסים לבנות פרופיל לרוצח וישר מסתכלים על הודג'ס והוא בתגובה: מתי יהיה לי זמן? אני כל הזמן פה. *השיחה של מנדי ושרה (מאיפה לי לדעת?) *הודג'ס: "יום המזל שלי" *החולדה- האמת שאני לא יודעת להחליט מה זה היה יותר, מצחיק או מגעיל. *החליפות של דוק רובינס ודיוויד. עוד כמה פרקים נשארו? יש ספוילרים יותר סגורים כבר? (אני אשמח לקישורים).

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif פרק שהוא לקט

בשורה התחתונה: נהנתי. היה פרק מהנה ביותר. עשו סקירה של כל המינטור קריימס עד עכשיו, ומכינים אותנו לקראת סוף העונה. היה כיף בגלל שהפרק שונה מאחרים, התמקד בהודג'ס-הנרי-ארצ'י-וונדי -מנדי וכל הקאסט הרגיל נראה מעט (למעשה היה הפוך ממה שקורה בד"כ). הסצינות של רובינס-גריסום-העכבר היו מצחיקות ממש. וונדי ושרה- קטע קלאסי הודג'ס מסביר למה זה יום המזל שלו-היה מצחיק הפרק נעשה למי שלא ראה את הפרקים הראשונים ורוצה לראות את הפרק האחרון. וחוץ מזה שבסופו של דבר הודג'ס באמת עלה על משהו בליץ'-אקונומיקה נעבור לספוילר לפרק הסופי . ניב. אני לא מאמינה שעונה שלמה הם גוררים אותנו עם העלילה הזאת
אז המיניטור קילר היא מנקה- המנקה שגם עובדת בבניין של הCSI והאקונומיקה מדרבנת אותה לרציחות. לפי דעתי היא תתקוף דווקא את שרה משום שהיא היתה ילדה במשפחה אומנת. וכנראה שהמנקה היתה במשפחה אומנת אצל ארני דל.

XD בליץ' ../images/Emo58.gif

למרות שאני רק בפרק 10 של עונה 7 אני מרגיש משום מה שקצת נמתח הענין הזה עם רוצח המינאטורות... אבל זה מוסיף לאווירה. הרעיון דווקא מקורי שמתמקדים על הדמויות המשניות, אני ממש מצפה בקוצר רוח להגיע לפרק הזה. אגב, פעם גם לי נמאס לשמוע את המילה בליץ' ולא לדעת מה זה בדיוק, הסקתי שזה איזה חומר ניקוי, בסוף נכנסתי לגוגל וחיפשתי את הפירוש של זה... אקונומיקה. לא יכול להחזיק את עצמי ולא לקרוא ספוילרים של עונה 7...

למעלה