עונה 6

sour girl

New member
../images/Emo58.gif עונה 6 ../images/Emo58.gif

אז ככה...מי שקורא את זה בטח שמע כבר את כל ההשערות שטארה תמות ושווילו תרצה לנקום...מתברר שזה נכון .... לא היה לי כח לכתוב את מה שהוא כתב וגם מגיע לו קרדיט.... כאחד שכבר צפה בפרק 19, אני יכול לומר לך שאמבר אכן מופיעה בכותרות הפתיחה, מה שמתברר כאירוני מאוד, כי זה גם הפרק האחרון בו רואים אותה בחיים. הפרק, אגב, עשוי טוב מבחינת האפקטים, אבל לוקה בחסר מבחינת הדיאלוגים. ציפיתי ליותר. בכל אופן, לעומת פרק 18, שהוא די מאכזב בסה"כ, פרק 19 הוא יצירת מופת. והספוילרים כולם היו נכונים בינתיים. הפרק אכן מסתיים ב-Cliffhanger רציני, כשוורן מגיע לביתה של באפי לנקום, ומוצא אותה ואת זאנדר בחצר, מדברים על מה שספייק עשה לה קודם לכן (אנס אותה באמבטיה). הוא פתאום שולף אקדח ויורה לעברם תוך כדי הימלטות מהמקום, ככה שהוא לא ממש רואה לאן הוא יורה. אחד הכדורים נכנס דרך החלון, פוגע בדיוק בלב של טארה, והדם של טארה משפריץ על ווילו. גם באפי קיבלה כדור, וזאנדר מנסה לעצור את הדם. בו זמנית, ווילו כמובן מתחילה לבכות, והעיניים שלה נהיות אדומות. סוף הפרק. אגב, פורסמו תמונות מפרק סיום העונה, של ווילו עם שיער ועיניים שחורות. אדם בוÌש ********************************************************************** Who says it has to? Love never makes sense B. It´s a shitty emotion that was created by some sick individual in order to screw with the human mind. What other feeling wreaks havoc with both mental and physical facets? It´s the greatest torture of the modern world".

sour girl

New member
מצאתי עוד דברים....

אני פשוט לא יכולה לעצור את עצמי.... אז הוספתי לינק לאחת ההודעות הענקיות שהיו בלוח וקיבלה הרבה הרבה תגובות...מן הסתם... זה אתר מעריצים של אמבר בנסון אחרי הכל.... ********************************************************************** Who says it has to? Love never makes sense B. It´s a shitty emotion that was created by some sick individual in order to screw with the human mind. What other feeling wreaks havoc with both mental and physical facets? It´s the greatest torture of the modern world".

למעלה