ההתנצלות מתקבלת...
אבל חשוב שתבין, שאם אתה מדבר על כמה אנשים אתה לא יכול לכתוב על כל הקהילה... (וזה מה שעשית), אם אתה מדבר על כמה אנשים תכתוב כמה אנשים. אלתכתוב על קהילה שלמה,ותזכור, שמה שברור לך לאו דווקא ברור למי שקורא את ההודעה שלך. מילים, אני מקווה שאתה יודע, יש להן כוח עצום וברגע שאמרת אותן הן יוצאות מהשליטה שלך, הקורא מפרש אותן איך שהוא מבין ולא איך שהתכוונת. ואם אתה מדבר על כוח פוליטי, אולי כדאי שתקרא את הכתבה הבאה: http://212.199.221.73/content/article.asp?id=962&fromCat=3&fromScat=8 ותראה (לקראת סוף הכתבה) שהכוח של הקהילה הוא לא באמת כזה גדול כמו שנדמה לך, זו יותר אשליה שנחמד להאמין בה, אבל היא לא נכונה. מספיק שתחשוב על כמה מעט יצוגים הומולסבים יש בטלויזיה ביחס לכמות הסדרות שקיימות (ואני לא אזכירר אפילו קולנוע), ועוד כמה פחות יצוגים כאלה לא נגמרים במוות/שיגעון/התמכרות למשהו וכולי... ולא שאמרתי שאתה הומופוב, אלא שמדברך (שמן הסתם נאמרו בלי הרבה מחשבה על מה שעלול להשתמע מהם מעבר לברור לך) עולות הצהרות בעלות נטיה הומופובית/גזענית, והכללה על כל הקהילה (שזה מה שעשית) על סמך מספר אנשים (ולא משנה הכמות) היא גזענות. (כל המרוקאים רוצחים, כל הרוסים שיכורים, כל הרוסיות זונות, כל הפרסים קמצנים, לכל היהודים אף ארוך והם רוצים להשתלט על העולם....) הצהרות כאלו מביאות בסופו של דבר רק לדברים לא טובים (מלחמת העולם ה2, מזכיר לך משהו?). וגם אם אנחנו נמצאים תחת האשליה שהיום יש פתיחות לענין ההומולסבי, המציאות מראה לנו שאנו רחוקים מאוד מזה... (ולא חסרים חברי כנסת שיוצאים בהצהרות שמוכיחות את הטענה שלי). ודווקא בגלל זה, ודווקא בגלל שאני לא חושבת שאתה הומופוב או גזען, אני חושבת שאסור לך (או לאחרים כמוך) להגיד דברים כאלה. בתקווה שתבין את כוונתי.