עונה 6 פרק 18

Twilight Girll

New member
../images/Emo58.gifעונה 6 פרק 18../images/Emo58.gif

אעאע מצטערת שלא פתחתי, ימים עמוסים עוברים על כוחותינו :( חחח מזכירה לסמן ספוילרים, לא לשים ספוילרים בכותרות ולא לדבר על הורדות. צפפייה נעימה!

OKDeSign

New member
לרגע חשבתי פיספסתי פרק

ואז קלטתי שראיתי השבוע ממש מהר את הפרק ואת פירסמת את ההודעה מאוחר, פיו.. ועכשיו לפרק
בארני הוא הדבר הכי מתוק ביקום! היה פשוט פרק מצחיק, וכמה שצחקתי וכמה שכל פעם שלילי הביעה לבארני כאפה רציתי לתת לו כאפה גם, היה לי ממש עצוב עליו בסוף :'( זה אומר שהוא מוכן למערכת יחסים והוא יהיה עם רובין בקרוב? ^^ ובכלל, סקובי, אומיגד הם התעלו על עצמם. הסצינה בבית קפה, שהם פשוט זורקים משפטים עם דברים שקשורים לכלבים אחד אחרי השני
!!!

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

רק שאני ממש חששתי כשלילי הביאה לו כאפות...

elad218

New member
הסדרה יוצאת לפגרה של 3 שבועות ../images/Emo58.gif

ותחזור ב-21.3. סתם שתדעו. ולפרק שהיה: – פרק שבעצם מורכב ברובו מהאירועים שגרמו לסטיות בקצב פעימות הלב של בארני ב-24 השעות שבהן הוא היה מחובר למוניטור. מקורי. – נורה: "I'm so sorry, I've been trying not to stare at your chest all night" בארני: "?Haha, what's that like". גדול!
– האגרוף שלילי הכניסה לבארני בבטן גמר אותי מצחוק, והסטירה שהוא קיבל מהרופאה עוד יותר. – "Sandwiches make me hungry"
מעניין אותי אם הילדים של טד באמת מספיק מטומטמים כדי לקנות את השטות הזו עם הסנדוויצ'ים או שהוא סתם לא נותן להם מספיק קרדיט. – איזה סיום נהדר לפרק נהדר. עם טיפה'לה מאמץ הייתי מסוגל גם להזיל דמעה, בחיי
– אני אוהב הרבה יותר את בארני של סוף הפרק, זה שעושה קסמים להורים של נורה (גם אם הוא רק מדמיין את זה), מאשר את האינפנטיל של תחילת הפרק. יכול להיות שגם הוא סוף סוף מבין שהגיע הזמן להתבגר.

Devil il love

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק ממש חמוד. הקטע עם החבר החדש של רובין פשוט מצחיק. והסנדוויצ'ים שהם כבר לא מעשנים, קורע.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

איזה מתוק היה ברני! כל כך התאכזבתי שהוא ונורה ולא נהיו ביחד (למרות שהיה צפוי שהם יפרדו)... סקובי

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

שכחתי- שרובין תאמץ כלב! כן! לא אכפת לי אם טד ייאלץ לטפל בו, ממש התאכזבתי שהיא מסרה אותם (אם כי זה באמת הגיני, רבה כלבים בדירה סגורה... אני מבינה למה היא מסרה אותם. אבל כלב אחד? והוא לא חייב להיות גדול).

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifפרק מעולה!../images/Emo58.gif

עבר לי ממש מהר. ברני היה כזה חמוד. עצוב לי עליו
. בכלל הקטע עם הפעימות לב היה ממש מגניב! הקטע עם סקובי היה פשוט מצחיק! הוא באמת נראה כמו כלב חחחחח והסנדוויצ'ים זה זהב טהור כל פעם שמראים אותם

hodaya96

New member
איזה פרק../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif

אז.. כן. סיימתי עונה 5 והגעתי לעונה 6 פרק 18... עכשיו אני אצטרך לחכות שבוע שלם עד שיגיע פרק חדש
ועכשיו לפרק איזה חמוד בארני
כל היחודיות שלו זה שהוא לא מגלה את הרגשות שלו.. ומשאיר אותם לעצמו.. זה היה עם רובין עכשיו עם נורה. ואני ממש מקווה שזה יחזור לרובין כי הם היו זוג ממש חמוד (טוב נו.. חוץ מהקטע של האישה הזקנה והשמן
) וכמות הפעמים שהוא מקבל סטירה יואוו אני מרחמת עליו כל כך
וחוץ מזה, גם הקטע של סקופי היה מצחיקXD ולילי נותנת לבארני אגרוף בבטןXDD פרק יפה

למעלה