עונה 5

alond

New member
../images/Emo58.gif עונה 5

אז לא הבנתי מה קרה עם ספייק. לינדזי החזיר אותו? למה? בפרק שאיזה יצור ניסה להפוך את אנג'ל לצמח, לינדזי שלח את ספייק להציל אותו. למה? נא לציין אם בתשובה יש ספוילר שלא היה בסטאר.

c o n n o r

New member
../images/Emo58.gif עונה 5 תשובה

לינדסי עשה את הכל בגלל סיבה אחת נקמה.. לינדסי אמר בפירוש בפרק 5X12 שהוא רוצה לנקום באנג'ל כי אנג'ל לקח את כל מה שהגיע ללינדסי העתיד בחברת וולפראם והארט הוא זה שרצה להיות המנהל ואנג'ל לקח לו את זה. כל הסיפור עם ספייק היה כדי לערער את אנג'ל , שאנג'ל יחשוב שהוא מכר את עצמו בשביל לעבוד בוולפראם והארט וספייק הוא בעל הנשמה שמציל אחרים ואנג'ל יחשוב שהוא לא ראוי לביות בן אדם אחרי האפוקליפסות הבאות. הקטע עם החרק היה גם להרוס את אנג'ל מבחינה מנטלית לא להפסיק להזכיר לו שיש עוד ערפד עם נשמה והוא זה שממלא את הנבואות העתיקות ויקבל בסוף את המתנה להפוך לבן אדם הוא שלח את ספייק כדי להציל אותו משתי סיבות כי החרק עשה כבר את העבודה שלו להרוס את אנג'ל מנטלית ואם הוא הוא היה ממשיך להרעיל אותו אנג'ל היה הופך להיות צמח וככה לינדסי לא היה יכול להוציא לפועל את הנקמה שלו שהוא זה שרוצה להרוג את אנג'ל כמו שהוא ניסה בפרק שקורדי חזרה.

alond

New member
בשביל נקמה הוא החזיר את ספייק?../images/Emo4.gif

נשמע מוגזם.

c o n n o r

New member
יש לך סיבה אחרת ?

והוא כמעט הצליח בזה אם ספייק לא היה אומר להם של"דויל" מחתכה היד המטרה של ספייק הייתה להרוס את אנג'ל רגשית , מנטלית להראות לו שאולי הוא לא הערפד שיהפוך לאדם אלא להפך הוא הערפד שמכר את עצמו

alond

New member
סיכון גדול מדי.

ספייק יכול בקלות (כמו שבאמת קרה וקצת מאוחר מדי לטעמי) לעזור לאנג'ל ואז יש לו בעיה יותר גדולה. ולדעתי הם היו קולטים שזה לינדזי גם בלי ההערה של ספייק. תכלס, זה לא משנה מי מנסה להרוס את אנג'ל. זה שזה לינדזי לא היה משנה את הצעדים שלהם. בנוסף, קורדי הייתה צריכה לראות ולזהות את הפנים של לינדזי מהפלאש שהיה לה. מאז ומתמיד היא ראתה את השדים בפלאשים שלה ואז זיהתה את השדים מציורים שהראו לה. ג'וס רצה שככה יהיה וככה היה. נו, שוין.

עונה 5 ספויילר

לינדזי תיכנן את זה הרבה מאוד זמן(3 עונות :p) אין סיכון בזה בכלל. הוא תכנן את הכל(חוץ מהקטע שאנג'ל יגלה את זה ותביס אותו

alond

New member
תכנן הכל?

תכניות הן טובות עד שמתחילה המלחמה. והתוכניות של לינדזי היו דפוקות וילדותיות.

דוּד,../images/Emo58.gif5

מדברים בשרשור הזה על עונה 5. שאלת שאלה, ענו לך. אבל למה לעזאזל כתבת את זה בכותרת?! יש אנשים שלא ראו עונה חמישית. זה לא קשה לעשות 1+1. בנאדם, היזהר פעם הבאה.

alond

New member
צודק.

זה קורה לי כל כמה זמן למרות שאני משתדל שלא. כיוון שהדיון לא משהו הייתי אפילו מבקש מהמנהלים למחוק את זה.

MoGanC

New member
גם לי יש שאלה על 5x01

בסוף הפרק כשספייק מופיע אז ווסלי נראה שהוא מכיר אותו,אבל מאיפה הוא מכיר אותו? ספייק לא הופיע בבאפי בעונה שווסלי היה,וכשהוא כן קפץ לביקור זה היה לפני שוסלי הגיע,אז מאיפה הוא הכיר אותו? אומרים משהו על זה איפהשהו?

c o n n o r

New member
די פשוט...

ווסלי למד באקדמיה של הצופים ואני בטוח לימדו שם על שני העפרדים האכזרים ביותר שהלכו על כדור הארץ אנג'לוס וספייק על ספייק במיוחד כי הוא הרג שתי קוטלות

למעלה