עונה 5

pika17

New member
../images/Emo58.gifעונה 5

קיבלתי עכשיו טונה של ספויילרים אבל זה מה זה מבולגן אני צריכה לעשות סדר ואז אני יכתוב ,אבל בכול זאות קצת ואתם לא תיתלהבו .ג'סטין כן עוזב את בריאן ועובר ללוס אנג'לס לחצי שנה. יש הדגשה שלבריאן לא ממש אכפת שג'סטין עזב .יש קטע של פלאשבק מימה שהם הפסיקו בסוף העונה הרביעית והמשך שג'סטין אומר שהוא יקבל את העבודה והוא שואל את בריאן אם הוא יחכה לו שיחזור ובריאן לא ממש מיתלהב ומהקטע הזה היחסים בינהם מיתקררים לגמרי.אבל בכול זאות גסטין נסע .ויש המון דיבורים שכול אלו שרצו סוף טוב בין בריאן לג'סטין אולי לאאאאאא יקבלו את זה.

gilriv

New member
../images/Emo58.gif

בטח עם ג'סטין יסע -וזה רק לעניני הבימוי ברייג' -הוא גם יבוא לפעמים לבראיין {הרי ג'סטין עכשיו יש לו עבודה ובראיין יתן לו תמיכה בזה -הרי בראיין לא מאמין גדול בנישאין העונה 5 תעבור בשלום -פיקה אולי בעונה החדשה יתעסקו יותר בתיאה גיל {לינדזי כי היא עזבה את הבית ואולי תגור עם גבר -הכול ספיקלציות

pika17

New member
../images/Emo58.gifלgilriv

ג'סטין נוסע לבד מה שאף אחד לא רצה שיקרה אבל הוא נסע ואני מקווה שהעונה תסתיים כמו שכולם רוצים .כיהעונה החדשה מתחילה על הפנים ודרך אגב רנדי האריסון ממש אבל ממש לא רצה לחזור לעונה ה5 ,אם זה היה תלוי בו הוא היה עוזב כבר אחרי העונה ה2.אבל מה שכן וזה כול מי שדיברתי איתו אמר לי.שאולי המפיקים לא יתנו סוף טוב בין בריאן לג'סטין.

ofrikit

New member
../images/Emo58.gif

אני ממש אבל ממש בספק כאילו אנלא יודעת מי נותן לך את הספוילרים אבל לפי דעתי הגיוני שיהיו בעיות עם כל עניין הנסיעה הזה אני בספק גדול מאוד אם יהיה סוף לא טוב לסידרה כי זה לא קשור לרנדי אם הוא רצה להשאר או לא. וזהו לפי דעתי לא צריך להבהיל לפני שעוד התחילו בכלל לצלם...

pika17

New member
לofrikit

עד עכשיו לא טעיתי כולל כול הספויילרים שכתבתי על העונה ה4.כרגע יש לי ספויילרים ל5 פרקים ראשונים לא קראתי את הכול זה מתחיל לא טוב וזה גם ממשיך ככה אך הסידרה תסתיים בחלק זה כולם משערים [אני ידע מאוחר יותר]אין לזה קשר לצילמו אוו לא צילמו התסריטים הספויילרים תמיד באים ליפני.אבל עוד פעם זה מתחיל לא טוב אני יקרא עכשיו את השאר לא היסתכלתי אפילו על שאר הדמויות ושאר קווי העלילה אני יעשה את זה עכשיו.אם יהיהי לי זמן אני יכתוב את הדיאלוג בין בריאן לג'סטין בפרק הריאשון בעונה ה5.

zulzula

New member
אין טעם לצפות בעונה 5 אם...

אין סצנות יפות בין בריאן לג'סטין, היחסים ביניהם יתקררו,ובכלל, אם לא יהיה סוף טוב וג'סטין לא יהיה עם בריאן..זאת תהיה אכזבה לכולם.. פשוט.. לא יהיה טעם לסידרה!!! זה כמו ששני הכוכבים של הסידרה לא יהיו ביחד בסוף טוב, ובדרך כלל אין דבר כזה! כי ככה הקהל בבית רוצה! אני מקווה שבכל זאת יהיה סוף טוב לבריאן וג'סטין למרות כל מה שהם יעברו...

nikita77

New member
פיקה? הבהרה...

הספוילר הזה פורסם כבר פה (הפוסט האחרון בעמוד). ובקשר לספוילרים של 5 פרקים שאת טוענת שיש לך - תעשי לכולנו טובה: אם אכן יש לך אותם, אז בבקשה לפרסם... אחרת נצטרך לחשוב שאת סתם מבלפת...

pika17

New member
קודם כול

לא נורא מעניין אותי מה את חושבת כי אין לי שום סיבה לשקר את כול הספויילרים לעונה ה4 גם כתבתי ואף אחד לא רשם מה יקרה ב5 ,אבל אם יש פה מישהו שלא רוצה שאני ירשום אז אני לא.

GalHarold

New member
אני עוד זוכרת את הספויילרים שלך

לעונה 4... חחח כמה שהם היו לא מציאותיים כל אחד ואחד מהם התגשם! מאמינים לך מותק!
עכשיו תביאי אותה בספויילרים, לא חשוב כמה רעים!

nikita77

New member
הספוילרים שהיא שמה

היו ידועים לי כבר. ואין לי משפחה בארה"ב, יש לי אינטרנט. (אנשים שראו את הסקרינרים פירסמו את העלילות, הדיאלוגים והתמונות בפורומים, בקבוצות דיון ובלייב ג'ורנלס). בגלל זה אני אומרת לה שתשים עכשיו, כשאף אחד עדיין לא יודע...

למעלה