עונה 5 פרק 15
Dead Men Don't W

../images/Emo58.gifעונה 5 פרק 15../images/Emo58.gifDead Men Don't W

פרק זומבי במיוחד... אך לדעתי שכיח ביותר כל מי שראה מוזמן להגיב!!

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

אז זה מה שמגיע לנו אחרי פגרה? בקצרה מאוד..פרק עם קונספט מגניב, עד כמה שהם רצו להכניס את עלילת סוף העולם לפרק..היה די מעפן. הקטע היחיד שהפחיד אותי היה כשהילד אכל את אבא שלו. מחריד. בכל אופן..פילר נחמד..בטיימינג גרוע...

Maayang4

New member
../images/Emo58.gifפרק בסדר

אבל לא יותר מזהה.. ציפיתי לפרקק יותר טוב אחרי פגרה של חודשיים.. אבל היה פרק בסדר. העיקר שאני רואה אותם אחרי הרבה זמן שלא ראיתי. ובובי מסכןן דיי שלא ימות....

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אמ.. ../images/Emo58.gif

יכול להיות בגלל שלא ראיתי עם תרגום אז לא ממש הבנתי את כל הפואנטה של הפרק.
כאילו מה, כל הקטע היה כי בובי עוזר לאחים?
קצת התאכזבתי שזה הפרק שאנחנו מקבלים אחרי פגרה.. אבל בסדר, טעון שיפור חח

משי22

New member
וואלה? אני דווקא אהבתי ../images/Emo58.gif

נכון שזה לא הפרק הכי חזק העונה, אבל בעיני זה היה שילוב טוב בין עלילת העונה, זומבים (שמזמן כבר הבטיחו לנו) ובובי, גם שאותו כבר די הרבה זמן לא ראינו. נכון, ההתנהגות של בובי לא נראתה לי לגמרי הגיונית, אבל מי אני שאשפוט? והתפלאתי שהוא לא שאל באף שלב את דין: מה אתה היית עושה אילו אבא שלך היה חוזר פתאום לחיים? לדעתי התשובה די ברורה, במיוחד שבעונה השלישית כשהוא רק כביכול קיבל שיחת טלפון מאבא שלו הוא היה מוכן לזרוק את הזהירות לעזאזל וללכת לחפש אותו. אז אם הוא היה ממש רואה אותו... התירוץ שמוות הקים לחיים מתי עיירה שלמה רק כדי להעביר לבובי איזה מסר קלוש מאוד בעיני, ואם כבר, היו צריכים לתת לזה הרבה יותר מקום בפרק, כדי שזה יהיה מספק. נגיד, שבובי לא ירצה להרוג את אשתו, אבל אחרי שהיא תגיד לו שכל המטרה של זה הייתה כדי לגרום לו לצאת נגד האחים, הוא כביכול "יבחר" בהם, ויהרוג אותה... או משהו אחר, אבל העיקר לא לזרוק את זה במשפט עלוב וחסר משמעות בסוף. בסף הכל אני מודה שנהנתי מהפרק למרות החסרונות. והפרק הבא נראה אפילו עוד יותר טוב- הוא יהיה עם זכריה! אני ממש מתגעגעת אליו... XD

mor1450

New member
פרק מאכזב אחרי פגרה כל כך ארוכה...

נקווה שהפרק הבא יהיה טוב יותר

למעלה