עונה 4

tulchi

New member
../images/Emo58.gif עונה 4

צולמה סצינה בבית חולים בהשתתפות גייל, ת'יאה והאל. מייקל ובריאן מחכים בחדר ההמתנה. המממ... האם כבר מדובר בלידה? או שמא מדובר בסיבוכים?

netaK

New member
|ספויילר|

בחדר ההמתנה? כולם? או שמל ביץ' ולא רוצה אף אחד איתה בלידה (כולל לינדזי?
) או שככל הצפוי...סיבוכים

tulchi

New member
מה כתבתי? ../images/Emo58.gif

שבריאן ומייקל בחדר ההמתנה. אין לי מושג מה לינדזי עושה בזמן הזה. אולי היא שם איתם ולא הזכירו את זה, אולי עם מלני, אולי מלני יולדת ואולי היא עושה סלט חצילים.

netaK

New member
כן כן לא שמתי ../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif

זה בטח לידה... מעניין כמה סיבוכים יעשו, את ה2 הרגילים (אבדן דם וסכנה לתינוק?) או שיתחילו שם עם מחלות סופניות

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

שכחת חוסר חמצן לתינוק ואובדן הכרה ליולדת חחחחחחחחחח

netaK

New member
../images/Emo58.gif

אוי נכון
איך שורדים סצינה כזאת בלי רופא צועק בבהלה "תביאו מהר את עגלת ההחייאה!!!"

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

"איפה התינוק שלי? אני רוצה לראות אותו! לאן לוקחים אותו? מה לא בסדר? אני רוצה לראות אותו! בריייייאאאאןןןןןן! אה...לייייינדזיייייי!!"

הילה ר

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי, כי אז גם אמא שלו הייתה בסצנה... ובטח גם דבי ודפני. וחות מזה, זה כבר לא מקורי, הם עשו לו כבר משהו..

tulchi

New member
דיאלוג מאותה סצינה ../images/Emo58.gif

יכול להיות פרק 407 אבל אני לא סגורה על זה בכלל
Michael: What's happening? Lindsey: The baby's heartbeat is strong, but the doctor said she's gone far too long to have a cesarean Michael: Why the fuck did they let her go so long? Lindsey: I dont know Michael: Is the baby gonna be ok? Lindsey: I dont know Michael, I'm trying to focus on Mel right now, she's in a lot of pain​
מי ששונא את לינדזי שיצביע! אההההה כל מילה שהיא מוציאה מהפה מעלה לי את הסעיף. נכון שמלני סובלת ולכן לינדזי מתמקדת בה. אבל זה ממש חוסר רגישות להגיד לאבא של התינוק שכרגע התינוק עצמו מענין לה את התחת.

netaK

New member
../images/Emo58.gif

אז בניגוד לכל הציפיות הם הלכו לוילון מספר 3...ההריון עובר את ה9 חודשים או משהו? או ההפך...

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

בטח העלילה הזאת של ההריון נוגדת את כל חוקי הטבע חחחחחחח

netaK

New member
../images/Emo58.gif תסריט

More from script Michael is sat with his head in his hands, crouched on floor against a wall. Brian: You're an adult now Mikey. Michael: I'm in shock Brian: Why? Everyone's healthy what the fuck is your problem? Michael: I have something in my life that needs me, that actually needs me. My daughter..my daughter. Brian: Oh please, it will change you for like an hour, you'l be back to normal by tomorrow. Michael: No Brian, this is it for me. It's time to grow up now.​

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

זאת בת! איזה יופי! אני ממש שמחה ואני לא יודעת למה. אולי היא וגאס יתאהבו? איכס! למרות שמבחינה עקרונית מותר להם חחחחחחחחח אולי מייקל באמת הגיע לאיזושהי הבנה ויפסיק להתנהג כמו תינוק בכיין ואדיוט כל הזמן? נ.ב- בריאן מעצבן אותי. שיפרגן קצת! מה הבעיה שלו???

netaK

New member
../images/Emo58.gif

יאא גם את? רציני הייתי נורא שמחה כשקראתי ולא ידעתי למה
זה חביב
ובריאן באמת פשוט...לא נחמד

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

הלידה:
Birth scene is shown, quite graphic, blood stained sheets, not nice but Linz is behind Mel all the way, holding her hand and mopping her brow. She tells her she loves her so much and encourages her during the delivery. Mel in a lot of pain, cursing and digging her nails in. At one point, both girls scream at the same time.​

למעלה