עונה 4

tulchi

New member
../images/Emo58.gif עונה 4

דמות חדשה בשדרות ליברטי. יאי! השחקן הוא מיץ' מוריס. הוא ישתתף בארבעה פרקים והדמות שלו מאוד פעילה בכל מה שקשור לזכויות ההמואים והלסביות בלה בלה בלה.

ofrikit

New member
../images/Emo58.gif

אייך כותבים את השם של המיץ' הזה באנגלית? ואם הוא נורא פעיל בקשר לזכויות ההומואים לסביות אין לו מצב עם בראין נכון?! וואייי אולי הוא יהיה עם אמט(:)

wicked witch

New member
נצל"ש: סקר קטנטן

למי יש את העונות הראשונות מוקלטות בוידיאו? למי יש אותן במחשב? ולמי אין אותן בכלל? חשבתי על זה היום, למי שאין את העוונת מוקלטות או במחשב כנראה לא תראה אותן יותר אז סתם רציתי לדעת.... לי יש אותן מוקלטות.

ofrikit

New member
וואיייי

הלוואי והיה לי... יש לי ממש ממש ממש קצת במחשב ואני מנסה להוריד את השאר וזה דפוווק זה לא עובדדדד)): מישי רוצה לשלוח לי בדואר עותק

יש לי חלק... ../images/Emo3.gif

כמעט את כל השניה וחלק מהאשונה אבל לחברה שלי (dizen- שמבלה כרגע בטורקיה אגב) יש את הכל מוקלט חוץ מ-107 (את זה יש לה על דיסק, וגם לי בזכותה
תודה דיזן
) אז אני לא מודאגת בכלל... אני יכולה לראות מתי שבא לי בהתחשב בזה שאני פרטיקלי גרה אצלה (היא הייתה מתעבנת אם היא הייתה רואה שכתבתי "פרקטיקלי" אז אני אשנה את זה ל: באופן רשמי גרה אצלה)

i love randy

New member
לי יש את כל העונות במחשב!!!!

אחותי (שגם היא מאוד מאוד מאוד אוהבת את הכי גאים שיש) הורידה את כל הפרקים למחשב....

למעלה