עונה 4

Reutk

Active member
אני יודעת

הרי אין שום סיכויי שייש כבר את התסריט של הפרק האחרון אני חושבת שזה פשוט בגלל כול השמועות שרנדי עוזב

i love randy

New member
אני חושבת ש...

שבעונה הרביעית אית'ן יחזור וירצה לחזור לג'סטין ובראין לא יסכים ויריב עם אית'ן על ג'סטין. (אני יודעת שזה לא האופי של בראין לעשות דבר כזה אבל אני בכל זאת מקווה שזה יקרה...)

הילה ר

New member
נראה לי

שגם נטע מקווה לזה. במיוחד לשובו של אית'ן. אבל לפי דעתי זה לא מציאותי , כי ג'סטין לא יעזוב את בריאן עכשו. הוא יותר מדי בטוח בבריאן וברגשות שלו כלפיו.

הילה ר

New member
את לא זוכרת

מה שג'סטין אמר למייקל בעונה השלישית, אחרי שבריאן וג'סטין חזרו , שהוא צדק לאורך כל הדרך. שבריאן לא אמר לו שהוא אוהב אותו, אבל הוא הראה לו במעשים שלו. זה משהו שג'סטין מעולם לא אמר קודם לכן.

LITTLEwind

New member
??

אני אגיב לך כדי לא לקרוא את הספויילרים עצמם.... יש למישהו מושג איך משיגים ספויילרים?? כאילו מה, מישהו מבריח החוצה תסריטים?? או ששואו טיים מפרסמים אותם בנט??

tulchi

New member
הסבר (בערך)

מרגלים... יש אנשים שעובדים על הסט ומספקים ספוילרים בפורומים ובקבוצות, ויש אנשים שגרים קרוב לאתר הצילומים וכשיש צילומי חוץ הם באים לשם ומנסים לקלוט איזו סצינה מצלמים ומה קורה בה. היו שמועות שגם בשואוטיים משחררים "ספוילרים" כדי לבדוק מה התגובות אליהם. חוץ מזה יש גם קלטות עם פרקים מוכנים שמופצות לכל מיני גורמים לפני תחילת העונה והיו בני מזל ששמו עליהן יד, ושפכו מידע, בנדיבות, לגבי כל מה שמתרחש בהם, או למשל אנדראה שהעלתה קליפים מהקלטות האלה... bless her soul

LITTLEwind

New member
אני לעולם

לא אבין למה ספויילרים זה טוב... מה נחמד בלדעת הכל?? ותודה!!!

tulchi

New member
תראי...תשמעי

אין לי תשובה ברורה. אני, אישית, לא יכולה בלעדיהם והגעתי למסקנה הזאת לקראת סוף עונה 3 כי מאצמע העונה ניסיתי להמנע מספוילרים וזה לא היה הדבר הכי חכם שעשיתי כי פשוט השתגעתי (ורינת יכולה להעיד על שיחות טלפון קריזיונריות באמצע היום וצוויחות שבטח גרמו לה לנזק לעור התוף...באמת שניסיתי
). לא יכולה בלי!! חייבת לדעת הכל! מוזר שזה לא תקף לגבי סדרות אחרות, סרטים וספרים...לא רוצה לשמוע!

סילביא

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif

בא לי למות!!! זהו, תקברו אותי ונסגור עניין מה ז"א ג'סטין מת? אני מצאוד מקווה שזה ספוליר חסר כל בסיס כי השפושון לא יכול למות. ואם כבר הוא מת, שבראיין ימצא לךעצמו מישהו.. רק לא מייקל. בכל אופן זה שתדעו שעכשיו אני אהיה בדיכאון עד שנראה אם זה באמת קורה בוקר טוב (?) לכולן

הילה ר

New member
../images/Emo58.gif אל תסמכי על זה

זה לא נראה לי אמין במיוחד. אם חס ושלום יהרגו אותו , מי יצרפו לבריאן, אמט או מייקל? (לא נראה לי). חוץ מזה, לא קראת שפרסמו שכל השחקנים הוחתמו לעונה חמישית, מכאן שלא יהרגו את ג'סטין וחוץ מזה ג'סטין הוא דמות מרכזית מדי!

tulchi

New member
לקרוא! ../images/Emo58.gif

ג'סטין לא מת! קאוליפ לא מספיק מתוחכמים כדי להרוג דמות וחוצמזה רנדי לא הולך לשום מקום. להרגע תכף ומיד!

ofrikit

New member
../images/Emo58.gif

יש יש יש יש יש... כבר לרגע קראתי ונהייתי כל כך עצבוהה כאילו אסור שהוא ימות!!...ועוד בראין יהיה כזה עצוב טלי תודה שהודעת לנו-
-

LITTLEwind

New member
השירישורים האלה

הם מבחן מעולה לבדיקת יצר הסקרנות וההשתלטות עליו. וזה קשה.

tulchi

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

האם בעצם מל תפיל את התינוק? כמה חבל, אחרי כל המאמצים המייגעים ששרפו זמן מסך על חשבון דמויות אחרות
כן כן...אני יודעת...הספוילרים סותרים זה את זה, אבל זה מה יש כרגע

tulchi

New member
והאמת היא ../images/Emo58.gif

שלספוילר הזה אני יותר מאמינה (בהתחשב במקור ממנו הגיע ובמקור ממנו הגיע הספוילר הקודם, וגם כל ענין החצי שנה תוך 3 פרקים לא היה הגיוני ובכלל לא עשה לי טוב). אניווי, ההשערה שלי היא כזאת (שימו לב איך אני דוחפת את בריאן באלגנטיות לכל חור...חיחי)- מלני תפיל את התינוק (כי מי צריך עוד אחד כשהראשון בחזקת נעדר), ואז היא תהיה בדיכאון פרק שלם, לינדזי תתמוך בה (או לפחות תנסה בדרכה המתבכיינת), אנחנו נחשף לצד החלש באישיות של מלני ואז כבמטה קסם היא תקח את עצמה בידיים ותעניק שירותים משפטיים לבריאן וזה מה שיציל אותה מהתמוטטות עצבים, היא תנצח במאבק של בריאן נגד סטוקוול ואנחנו לא נזכה לראות אותה במצב קטטוני. and once again the days is saved thanks to the Kinneypuff Girls חיחי

למעלה