עונה 4

tulchi

New member
../images/Emo58.gif עונה 4 ../images/Emo58.gif

לידה חוזרת ללידת התינוק של מלני בפרק 403 (כמעט חצי שנה בשלושה פרקים? אני לא אוהבת את זה...). אניווי אחרי הלידה מלני מתחילה להתנהג מוזר וכנראה סובלת מדיכאון שאחרי הלידה. אין לי מושג אם זה נכון, יש אנשים שמפרסמים ספוילרים על ימין ועל שמאל, וזה ספוילר שאני מתקשה להאמין לו, אבל הוא הדליק אצלי נורה אדומה בקשר לזמן שעבר מסוף עונה 3 עד תחילת עונה 4.

juky girl

New member
זה לא נכון!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים של העונה הרביעית ובפרק הזה הן רק מדברת ומחליטות לעשות עוד ילד, בתחלה חשבו שבריאן יהיה התורם אבל בסוף זה יהיה מייקל... אגב, זה ממש סיפור להוריד את הפרק הרביעי של העונה הרביעית... ובכלל ממש קשה להוריד את העונה הזאת...

juky girl

New member
אופס! התבלבלתי...

התכוונתי לעונה השלישית.... מאיפה לכם על העונה הרביעית?!

tulchi

New member
שימי לב לראש השירשור

עונה 4
והמידע הזה מגיע מכל מיני מקורות, תמשיכי לקרוא את ההודעות פה ותביני

ayaliar

Well-known member
שוב תזכורת ספויילרים

נא לא להזכיר בכותרת שום דבר שקשור בתוכן הספויילר תודה! לידיה עזבה לפני אלף שנה ועכשיו רק מהכותרת אני יודעת שהיא חוזרת

ayaliar

Well-known member
.............

האקסית של מל שגרה אצלה ואצל לינדזי תקופה. "הבריאן הנשית". בחורה דוחה לטעמי

LITTLEwind

New member
למען האמת- די לא...

אבל תודה אניווי...וגם לך איה... דווקא אהבתי אותה....יפה ונועזת!! מה שמל צריכה.... לינדזי קצת זקנה בשבילה לדעתי...

tulchi

New member
עוד קצת ../images/Emo58.gifים

סטוקוול ינסה לתבוע את בריאן על הפצת הקלטת ביום הבחירות, ובריאן יעזר במלני כדי לצאת מזה. אני מדגישה שאני בעצמי לא מאמינה לרוב הספוילרים שמגיעים עכשיו, אז תקחו אותם בקלילות. ברגע שיהיו ספוילרים וודאים אני אציין שהם כאלה.

Reutk

Active member
../images/Emo58.gif

בריאן יחזור לעבודה הקודמת שלו אבל לא היה מרוצה ושמועה ממש מופרכת שהעונה תתסתיים בארחות ערב רומנטית של ג'סטין ובריאן שאחרי יקרה משהו נורא דמרטי (שנראה לי סתם בולשיט) כול מה שקראתי עד עכשיו נראה לי סתם לא נכון אז אל תסמכו על זה בכלל

tulchi

New member
הא?

אפשר לשאול איפה קראת על ענין ארוחת הערב? not gonna happen

Reutk

Active member
בחיים לא תנחשי

BrianMichaelSpoilers group ביאהו שנייה אני יביא את מה שכתוב שם

Reutk

Active member
../images/Emo58.gif

קודם כול אזהרה למי שלא רוצה להרוס לעצמו את העונה לא כדי בכלל לקרוא את זה אבל מצד שני זה נראה לי יותר כמו פנטזיה של מעריצי B/M מאשר מידע אמין A lot of rumors seem to be pointing to a major upset next season, one that will either end the series with a bang, or provide a tragic cliffhanger going into season 5. Due to the fact that Randy has stated he won't renew his contract after this season AND that he's made it very clear he's unhappy with the show, plans are made for his departure from QAF. Nothing solid yet, but word on the street has it that, on the way home from a romantic dinner out (no, I don't know if the "L" word is exchanged), Brian and Justin have a bad car accident and Justin dies, leaving Brian's future in the next season (if there is one, that is) completely uncertain - will he ever be willing to open up to someone again after losing Justin for good? It's not clear yet if Brian will be at fault in the accident, which could set the stage for lots of guilt in addition to grief in a potential season 5.

tulchi

New member
אהה, ובכן...

הספוילר הזה מקורו ב qaftalk והוא פורסם ע"י balkesboy U ולכן זה שטות אחת גמורה, מכמה סיבות: א. הבחור הזה ממציא שטויות על גבי שטויות והוא גם עשה את זה בעונה הקודמת. יש לו את המקורות שלו שדווקא כן נחשבים למהימנים, אבל עד שהצילומים יתחילו אני לא מאמינה לאף מילה שתצא לו מהמקלדת. לעומת זאת, מפאת העובדה שיש כבר תסריט כתוב לפרק הראשון (אם לא ליותר), ומפאת העובדה שרעיונות כללים לגבי הפרקים הראשונים כבר יש, אני נוטה להאמין למה שהוא אומר בקשר לתחילת העונה (פרקים 401-405). ב. הבחורה שמפעילה את האתר הרשמי של סקוט (אנני?) ציינה לא מזמן שכל השחקנים חתומים על עונה חמישית (היא מקבלת מידע ממקור ראשון- סקוט בכבודו ובעצמו), ככה שאם יחליטו להמשיך לעונה 5 כולם יחזרו. ולכן כל השמועות על זה שלג'סטין יקרה משהו איום ונורא בסוף העונה היו סתם נסיונות של אנשים לעורר מהומה לאור ההצהרה של רנדי שהעונה הרביעית תהיה העונה האחרונה שלו בסדרה. ג. לא משנה מי מהשחקנים ימשיך לעונה 5, במידה ותהיה אחת כזאת, ולא משנה מי יעזוב, הסיכוי שיודעים מה יקרה בסוף העונה (אם ואיך "יעזיבו" דמות) הוא קלוש ביותר, ואולי קאוליפ דיברו על זה לפני השינה איזה לילה. לא יותר מזה.

למעלה