עונה 3

orale12345

New member
מעולה-עונה 3

זה הולך להיות מענין ביותר אני עדיין מדוכאת כי נשארנו בגראנד אבל לפחות קיבלנו את לוגאן ודיק בחדר באופן תמדי, לדעתי ורוניקה הולכת להתעבצן בהתחלה לדעתי אבל אז בגלל רגשות האשם שלה על ביוור תירגע.

A m o r e 1

New member
../images/Emo207.gifסירטון הפרומו של העונה ה-3../images/Emo70.gif

בטח כבר שמו את זה כאן..
אבל למקרה שלא.. בכל אופן הסירטון לא מכיל ממש ממש ספויילרים רציניים , אבל מי שממש לא רוצה לראות כלום מהעונה הזו אז עדיף שלא יראה..

orale12345

New member
כן אני מכירה את זה

חשבתי שזה החדש חדש! כי יש עוד אחד שיצא לפני כמה ימים לטלווזיה חשבתי אולי העלו אותו לאתר ! תודה בכל זאת

irene17

New member
כבר אמרתי שג'ייסון מרגיש יותר מידי

חופשי להגיד מה שבא לו? העיקר כשביקשו מהם ספוילרים ב- Q&A הם התחילו להגיד שרוב ת'ומס לא אוהב את זה, אבל מיד אחרי זה ג'ייסון נותן כמה פרטים ועוד אח"כ מחלק ספוילרים לאנשים במשך כל סוף השבוע! הוא כנראה מרגיש שהמקום שלו בסידרה מאוד בטוח (ואני מסכימה! אבל שבכל זאת יזהר)..

irene17

New member
משהו מעניין../images/Emo58.gif עונה 3

ממייקל אוסיאלו: I asked Rob Thomas whether Piz, the new hottie in Veronica's life this season, will pose a serious threat for LoVe. "I think Veronica and Logan's struggles are going to have little to do with Piz. They're two pretty intense characters on their own, and I think most of their issues are going to be with each other. I don't want to play some traditional thing where Piz is insinuating himself into the relationship, or attempting to break them up, or doing anything other than being a nice guy who happens to be around Veronica a lot, due largely to proximity, but they also get entangled in a couple of cases together. Logan should just be worried about Logan." Piz, meanwhile, is "from a suburb of Portland, Oregon. With all the sort of brooding, rich bad boys we've had on our show, he's sort of the antithesis of that. He's much more a Lloyd Dobler, frenetic kid with a lot of words in his mouth, and a very similar middle-class background as Veronica. So he should have a real different energy than, say, Troy or Logan." אני לא מתלוננת. ברור שיפרידו בינהם מתישהו או לפחות יעשו בעיות בהקדם, אבל אני שמחה שלפחות ע"פ רוב ת'ומס הבעיות שלהם לא הולכות להיות סביב פיז. הוא בטח יהיה לפעמים הסיבה של מריבות בגלל שורוניקה תסתובב איתו הרבה אבל לפחות זה נשמע שלא יעשו סיפור בסגנון של ורוניקה עם לוגן אבל מתלבטת עם הרגשות שלה לפיז! מה שכן, ברור ששוב לוגן יהיה הרע, והאשם בפרידה... רוב ת'ומס כבר ממש לא מפתיע בדברים האלה.

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

כשהוא אמר שהם היו מעורבים בהרבה קייסים ביחד, הוא התכוון ללוגאן או לפיז?

irene17

New member
שאני אגיד את זה שוב?? רוב ת'ומס!!!

ואני לא מבינה מה מעציב פה, זה היה ברור לי מההתחלה.

inbalinbal1

New member

במקרה פיז תמיד יהיה לידה במקרה... ולא יודעת לי זה מאוד נראה שלוגן יהיה לצידה בכמה מהתעלומות

Bruce Wayne

New member

שיהיה, אני איתן לפיז סיכוי. אה, ולא נראה שזה שוב יהיה באשמת לוגאן. הוא אמר שלשניהם יהיו בעיות אחד עם השני, ואני לא חושב שזה יהיה אותו דבר. אבל יכול להיות שאני ממש טועה.

irene17

New member
אני נותנת לו סיכוי,עד שתהיה לי סיבה

מספיק טובה להפסיק עם זה

Bruce Wayne

New member
יכול להיות ש ../images/Emo58.gif עונה 3

ורוניקה מקנאה כי לוגאן מבלה זמן עם פרקר, אבל הוא עושה את זה כדי לעזור לה להתמודד עם האונס?

orale12345

New member
לא יודעת-עונה 3

כי לא אמרו כלום על לוגאן ופרקר כי לדעתי אם זה היה נכון אז היו אומרים כבר כדי לא לקבל כל כך הרבה באקלאש מזה שעוד פעם עושים בדיוק מה שעשו שנה שעברה אם LVD

למעלה