עונה 3

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

מאיה מJUST SHOOT ME הולכת להופיע בסדרה. Mars' main man Rob Thomas is reuniting Enrico Colantoni with his Just Shoot Me lovah Laura San Giacomo! "She plays a woman who comes into Mars Investigation and asks Keith to prove that her husband is cheating on her, and the two of them kind of hit it off," Rob reveals. "So Keith is really hoping he finds evidence that he's cheating." Rob — who would only say Laura appears in "several" episodes — admits her connection to Enrico played a big part in her casting. "I don't think she would have done it [otherwise]. She and Enrico are friends. When I saw her name on the list, I said, 'This would be awesome. Let's try to do this.' And I called Enrico first and said, 'Would you be cool with this?' And he was very excited about the idea."

Bruce Wayne

New member
אני רואה את Just Shoot Me

בסטאר וורלד בשביל אנריקו, וזה יהיה גדול לראות אותם שוב ביחד.

sweet shir

New member
חחחח אני ראיתי JUST SHOOT ME

מכיתה ג' -כיום אני עולה ל-ט'- כזה בערך.. שעוד היה ב-3..
למרות שראיתי את כל הפרקים אני כל הזמן רואה עוד פעם ועוד פעם בביפ

sweet shir

New member
קוווווווול!!! ../images/Emo58.gif

הלוואי שבעלה בוגד בה!
אני בדיוק רואה עכשיו JUST SHOOT ME ואליוט ומאיה שוכבים

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עונה 3 מגניב!!

הרוב הזה פשוט מגניב לפעמים! אני חולה על ה shout outs הקטנים שלו!! מאיה ואליוט together again
אבל חבל שהוא לא מביא את נינה או פינץ'.. אווו פינץ' סנארקי, הוא ישר ישתלב שם! חחח בתור הלאב אינטרסט החדש של ורוניקה

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי ממש גרמת לי לצחוק! חח

inbalinbal1

New member
דווקא לא סבלתי את אליוט

בגלל זה ממש שנאתי את קית' בהתחלה אבל זה השתנה ועדיין אליוט בעעע וחוץ מזה תמיד רציתי את פינץ' עם מאיה

sweet shir

New member
אני לא מתה עליהם ביחד. ^^"

בספרים אני אוהבת אותו עם ג'יני..
אני אוהבת לקרוא פיקים שלהם רק אם נכתבו לפני שיצא הספר השישי... כי מה שיצא אחרי זה סתם קקי עם וולדי וכל השטויות!
^___________^"

Bruce Wayne

New member
כשהייתי בכיתה ד'

ורק גיליתי את הפאנפיקים נכנסתי בטעות לאחד של דמבלדור/ ג'יני... My eyes... they burned...-{8

sweet shir

New member
אעהההההההההההההה!! !@!@#@$#^$%^&^&^

*מזועזעת* זה יותר נוראי מהרמיוני/סנייפ... לפחות בהרמיוני/סנייפ יש קצת הגיון!!!
אני גיליתי את נפלאות הפאנפיקים רק בכיתה ח'! למרות שבכיתה ו' קראתי אחד של HP.. אבל לא הייתי מועדת שזה פאנפיק...

sweet shir

New member
לא...../images/Emo6.gif

אנלא זוכרת.. אבל אליוט ומאיה היו בסוף ביחד?

למעלה