עונה 3

aYa 91

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

ראיתי כבר 15 פרקים מהעונה השלישית של מגרש ביתי..!! זה עונה שווה ביותר!!!!!!!!!!!.. תגיעו לפרק 15 ששזה אחד הפרקים הכי שווים בעולם!!!.. וואי איזה פיצוץ היה שם!!!! ומישהו הולך לעזוב את הסידרה... ומישהו הולך גם למות.. זה אומר ששניים הולכים לעזוב.. (מישהו זה לא אומר שזה בן זה יכול ליהיות גם בת).

BaSTArD077

New member
מה,איך,למה../images/Emo35.gif

אני מרגיש שאני היחיד בפורום שראה 15 פרקים מהשלישית ולא הבין בדיוק איך אנשים מבינים שמישהו ימות עוד מעט
מישהו יכול לעשות לי סדר כי ממש לא הבנתי למה אנשים חושבים (או יודעים) שזה יקרה.. זה בגלל מה שוויטי אמר בסוף של 15? סיימטיימס דה ג'ורני איס דה דסטניישן
תודה :] *בלי ספויילרים :]

aYa 91

New member
תשובה

אם ראית את כל העונה עד פרק 15 אז ראית שאמא של פייטון הביולוגית מתה ודב עזבה וגם אמרו לי שבפרק 16 קית הולך למות אבל עוד לא ראיתי את זה..

G Baby

New member
אנשים..

כמה קשה לסמן ספויילרים? פשוט להוסיף
לכותרת. אם אתם מורידים פרקים, זה לא אומר שכולם מורידים. יש כאלה שמחכים לשידור ביס. אז להיזהר.

aYa 91

New member
ספויילר

שמתי ספויילר אז זה אומר שכל מי שהגיב פה זה קשור לזה.. אז מה הבעיה?!??

G Baby

New member
אבל לפי הכללים של הפורום..

כל הודעה צריכה להיות מסומנת בספוילר, לא רק ההודעה הראשית, אז מה הבעיה לפני כל הודעה מספיילרת לשים את האיקון הזה, זה לא כזה קשה.

א ניצן

New member
../images/Emo133.gifתשובה [בלי ספוילרים]

פשוט מאוד. הם ראו את הפרומו לפרק 16. ובפרק 16 אמרו שמישהו הולך למות.. ככה לפחות אני הבנתי שמישהו הולך למות. ואמ גם, היוצר של הסידרה אמר שהפרקים האלו יהיו בנושא אלימות [אם אני לא טועה].

BaSTArD077

New member
כן הבנתי.. תודה

רק שעכשיו חזרתי מלראות את פרק 16.. פרק מעולהה

למעלה