עונה 3 - פרק 19

koya1

New member
../images/Emo58.gif עונה 3 - פרק 19 ../images/Emo58.gif

הדברים העיקריים שקרו בפרק הזה הם שפייטון טסה אל ג'ייק והיא החליטה שהיא רוצה לעבור לגור איתו.. בסוף הפרק היא אפילו שואלת אותו אם הוא רוצה להתחתן.. אני עדיין לא יודע אם היא התכוונה להתחתן בכללי או איתה כי היא אמרה Do You Want To Get Married? לוקאס לא הופיע בכלל בפרק הזה.. נייתן ואמא שלו הוציאו צו הרחקה לדן.. ככה שהוא לא יכול להתקרב אליהם ממרחק של מאה מטר.. הרייבנז לקחו את הגמר בכדורסל.. סופסוף ווייטי ניצח
ברוק מגלה שהבחור שאיתו רייצ'ל יוצאת הוא קופר - אח של דב.. והיא אומרת למאות' שלפי מה שהיא מכרה את קופר, אם הוא יגלה שהיא לא בת 26 והיא בסה"כ תלמידת תיכון הוא יזרוק אותה.. בסופו של דבר לא מאות' ולא ברוק[שמתכננים לנקום בה], מספרים לו את זה אבל קופר מגיע לראות את המשחק גמר בכדורסל ובסוף המשחק הוא רואה את רייצ'ל בתור מעודדת.. בהתחלה הוא לא מוכן לראות אותה בבית שלו אבל לבסוף הם שוכבים.. דן אומר לנייתן כמה שהוא גאה בו על כל מה שהוא השיג עד עכשיו וגאה בו על הגבר שהוא נהפך להיות.. זהו

הוו.. ממש לא.

גם פורום לוסט, גם זהות בדויה וגם או.סי שופעים בספוילרים הרבה יותר.

koya1

New member
כע../images/Emo3.gif הבנתי ת'טעות שכבר לא הייתי..

לא נורא, העיקר שיש מנהלת

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif320 [איק! הסוף מתקרב!]

אוקיי, אני מודה. כשראו את ג'ייק ב"בפרק הקודם" בהתחלה- עלו לי דמעות של אושר
אי אפשר להשאיר את הפרק ככה. הוא רוצה? הוא לא רוצה? אני לא חושבת שזה יקרה. הוא.. אממ.. הגיוני מדי. זה היה חמוד מאוד כשג'ני קראה לפייטון אמא
לא ראו את לוק כל הפרק, זה שינוי מרענן. אני אוהבת את הפרקים שניית'ן הוא זה שמדבר. דן הפתיע אותי עם היילי ועם הנאום שלו בסוף... משונה למדי. רייצ'ל וקופר זה קצת לא קשור.. לא ראיתי את זה בא. אני מקווה שזה לא יגרום לצרות יותר מדי גדולות
בגדול- אחלה פרק.

orr12

New member
איך ראית אותו?

איך ראית את פרק 20 הוא עוד לא יצא אי אפשר להוריד אותו מאיפה הורדת?

Ulong

New member
3X20 ../images/Emo58.gif

פרק ממש ממש יפה. באמת שמרגישים את סוף העונה (אם לא סוף הסידרה)
אני שמח שעשו הפסקה קטנה מלוקאס. תחשבו שזה הפרק היחידי שלו בכל הסידרה שהוא לא הופיע.. מעניין למה זה. אז קיבלנו קצת פרק ניית'ן והוא הביא אותה בשלוש שלשות. את האמת? לא חשבתי שהם יקחו אלא שהם יפסידו אבל זה לא יהיה סוף העולם. אז כנראה דן משתנה אבל זה מאוחר מדי או משהו כזה. בכל מקרה, הקטע שהרגו לנו את קית' זה הכי אדיוטי בעולם ובאמת שזה היה כל כך מיותר. אני שמח שדב חזרה אבל היא חזרה יותר מדי עם גישה שלישית ותוקפנות. רייצ'ל מפתיעה כל פעם מחדש והיא הפתיעה אותי בסוף שהיא הלכה לפתות אותו שוב והוא נפל. איזו חמודה פייטון
אבל את האמת שאני לא רוצה אותה עם ג'ייק כמה שהכול טוב ויפה כי איתו תמיד זה סיבוכים. גם אם מסיימים לנו את הסידרה עכשיו יש לנו במה להיות גאים כי הייתה עונה מעולה וסידרה טובה בסה"כ.

G Baby

New member
../images/Emo58.gif 3x20

פרק מדהים!!! אין, זאת פשוט סדרה מעולה!! ממש אהבתי את מה שדן אמר לניית'ן בסוף. כמעט שכחתי מזה שהוא זה שהרג את קית'..אבל רק כמעט. ובלי לוקאס בפרק, לא היה נורא כל כך. ניילי היו מתוקים כרגיל. אהבתי את המשחק, וסוף סוף הם ניצחו!
ופשוט לא להאמין על רייצ'ל. הייתי בהלם שהיא חזרה לקופר אחרי השיחה האחרונה שלה עם מאות'. וג'ייק ופייטון ממש חמודים. הלוואי והיא תישאר איתו.

Bleed for Me

New member
שיואו פרק ענק!../images/Emo58.gif

רייצ'ל עיצבנה אותי לאללה! מה נסגר איתה?! ומאות' יותר מידי נחמד חח.. הסצנות עם ג'ייק ופייטון וגם של היילי וניית'ן היו ממש יפות,אהבתי את מה שדן אמר לניית'ן בסוף וגם שהוא קלי בלי להסתכל חח.. מחכה לפרק הבא!

mirymoo

New member
זה כמו פרק סוף עונה רק בלי לוקאס../images/Emo13.gif

זה היה יפה
אהבתי שנייתן דיבר....זה שינוי נחמד כי כל הזמן לוקאס מדבר..כל פרק כל עונה...כל העונה..:-|

daniellena

New member
../images/Emo58.gif פרק מדהים!!! ../images/Emo45.gif

הסדרה רק משתבחת עם הזמן! שמחתי לא לשמוע ציטוט בתחילת הפרק ובסופו.. קצת נמאס לי מזה.. היה נחמד לשמוע את נייתן לשם שינוי. למרות שלוקאס לא היה בפרק, ממש אהבתי אותו (אבל עדיין התגעגעתי).. אהבתי שנייתן לבש את החולצה של לוקאס... ממש עשה לי צמרמורת.. עצוב לי לחשוב שלוקאס לא ישחק יותר :( היה כיף לראות שוב קצת כדורסל ולהיות במתח כל פעם שנייתן זרק תכדור.. חחח הזריקה האחרונה כשהוא הסתכל על הדמיאן הזה הייתה ענקית!!! משהו יוצא דופן קרה לי בפרק הזה.. ר-י-ח-מ-ת-י על דן!! מה הסיכויים? הוא פשוט היה כזה מסכן.. :( העלילה שהכי פחות מעניינת אותי זה יחסי רייצ'ל- מאות'.. אבל את קופר תמיד כיף לראות.. (יאמממ) חרמן קטן שכמותו.. לא יכולה לחכות לראות כבר את הפרק הבא!!

Charmed Gal

New member
הפרק הזה רק מוכיח...../images/Emo58.gif

איזו דמות לעוסה ומציקה לוקאס נהיה ואיך הסידרה יכולה להמשיך נהדר אם לא יותר טוב בלעדיו.
עם כל הכבוד לצ'אד ובלי קשר אליו, למרות שהוא שחקן בסדר לדעתי אך הערכתי כלפיו ירדה כבנאדם אחרי כל הסיפור עם סופיה, הדמות של לוקאס פשוט מציקה וחופרנית. טוב יותר בלעדיו. שיגרמו לו מקסימום לאבד את הזיכרון ולפתח אישיות חדשה לגמרי, כמו שהיו עושים ב"בוורלי הילס 90210".
חוץ מזה, ניית'ן מגניב לאללה. רק חבל ששוב חצי פרק הוא והיילי מתעסקים בסקס או בלא-סקס שלהם. שמח שיש דב שוב, אני אוהב אותה. קופר לעומתה מעצבן אותי. רייצ'ל מפגרת, מתי היא תפסיק להיות כל כך מוזרה ולפגוע במאות' האומלל? ברוק מצחיקה, אך לא הכי בסדר. מסכנה.
פייטון וג'ייק חמודים, אמנם קצת לא קשורים, יכולים לקבל סידרה משלהם, ספין אוף לאיזור של ג'ייק והחיים שלו עם פייטון(וכמובן ידחפו עוד דמויות חדשות ואולי גם את ניקי!).
גם אני כמעט רחמתי על דן בפרק, כי הסיטואציה והמצב התאימו לרחמים, אבל לא כשנזכרים במי מדובר. בבנאדם שרצח את אח שלו, האח הטוב שלו, ללא כל סיבה. לא, לא מגיע לו רחמים. אני בטוח שגם אם ניית'ן היה יודע וכל אחד הם לא היו חושבים שמגיע לו לחיות בכלל, והתחושה הפנימית של ניית'ן כלפי דן כנראה תואמת את המציאות, שהוא חרא, וטוב שכך.

למעלה