עונה 3 פרק 13

Healy2006

New member
../images/Emo58.gifOMG - הפרומו החדש!!! ../images/Emo7.gif

טוב, אם עוד לא ראיתם אז אפשר לראות פה... ... ... יווו... לוקאס ופייטון שוכבים ביחד!!! לאאאא..... אני ממש מקווה שזה לא יקרה ושזה רק חלום או משהוו... כי אני פשוט אוהבתת את ברוקאס!!! אם לוקאס יחזור לפייטון זה פשוט יהרוסס הכלל....

real free

New member
פרק 313 חמוד

אבל זה כאילו כבר 3 פרקים חמודים כאלה צריך אקשן

timor014

New member
../images/Emo207.gif

מי ראה את הפרק שהיה השבוע במגרש ביתי באמריקה? מישהו יכול לפרט מה היה שם?

Healy2006

New member
כןן...../images/Emo58.gif

אז ככה..., יש סערה.... לוקאס כותב לברוק מכתב ובשורה האחרונה הוא רושם I will love you forever או משהו כזה וברוק נזכרת שזה בדיוק מה שהוא רשם לפייטון באחד המכתבים שהיא מצאה בארון שלו... היא יוצאת אל הגשם והוא רודף אחריה והם רבים ומשלימיםםם... ונייתן אומר להיילי שהוא כן היה גאה בה כהיא הייתה בסיבוב הופעות ומראה לה כתבות שהוא שמר ואז הם שוכבים בגשם בחוץ על האוטו!!!!... קיט וקרן שוכבים וגם ברוק ולוקאס... יש הפסקת חשמל ודן מנצל את זה כדי לפרוץ לבית של קיט והוא מוצא תמונה של שניהם כשהם היו ילדים וזה מעלה לו זכרונות... , אההםםם מה עוד... אהה כן, הלי עוזבת את הבית של פייטון, הדיסק יוצא לאור ופייטון נוסעת אליה להראות לה וכשהיא מגיעה היא מוצאת את הלי מתה... קטע מרגש ועצוב... זה חוץ מזה, נדמה לי

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifגם אני ראיתי...

פרק ממש טוב אבל גם ממש עצוב בקשר לדן ופייטון איך רציתי לבכות שאלי מתה גם...אבל האמת שלא הבנתי אם הסרטן הרג אותה או שהיא התאבדה... איזה פלאשבאק חמוד של דן וק'ית או אחוות האחים... ומה דן מצא בידיוק? איזה לא מובן... ברוק ולוקאס חמודים גם אבל היא מגזימה לפעמים לגמרי חח אהבתי שהוא אומר לה שהיא חולת נפש... נ'ייתן והיילי זה כזה ברור שהם יחזרו ומגיע להם...הם כל כך מתאימים... אהה ועוד משו שלא הבנתי אולי מישהו הבין נכון שפייטון אמרה לאמא שלה שהיא ויתרה על מישהו יותר מידי בקלות היא התכוונה ללוקאס או לג'ייק? אהה כן וכרגיל ר'ייצל כלבה אין בכלל ויכוח פה היא כל כך מנצלת את מא'ות המסכן...

Healy2006

New member
../images/Emo58.gifאז ככה

הלי מתה מהסרטן... דן מצא מפתח לכספת של קיט ששם הוא שם את הפנקס על כל הפעולות הלא חוקיות שלו שלוקאס מצא שעונה ה-2. ואין לי מושג גם למי פייטון התכוונה, אני מקווה שלג'ייק...

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifעונה 3 פרק 13

שרשרו לפה את ההודעות שלכם בנושא. זכרו- הודעות לא מסומנות ימחקו!

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif313

אהבתי. יש להם רצף! מקווה שהם ימשיכו ככה
למרות שהוא היה קצת מפוזר, אהבתי מאוד. ברוק קטנונית ומתחילה לעצבן אותי נורא... איכ. ניית'ן והיילי מסימים כרגיל. אהבתי שהוא זכר כל דבר קטן, וניסה להציל את כל הגזרי עיתון שנרטבו לו
מאות' ורייצ'ל היו... קטע הזוי. הוא יצא גבר. היא- כרגיל- כלבה. וכמובן, פייטון ואלי.. כל כך אהבתי. היה לי נורא עצוב בסוף כשהיא מתה.. כן, הזלתי דמעה או שתיים
בסוף הפרק שהיא מפזרת את האפר שלה... גאד. צמרמורת. אהוי!סופסוף אנחנו יודעים מהקרה לחוברת הו של דן! לא חשבתי לרגע שזה יכל להיות קית' שלקח אותה... תפנית מגניבה. נראה לכם שבעקבות זאת אנדי יצוץ בחזרה? במיוחד עכשיו שקרן וקית' ביחד...

coolit

New member
אם את כותבת ספויילרים [דברים שקורים

בפרק] ולא מסמנת את ההודעה ב
.

shujiko

New member
../images/Emo58.gif

פרק ממש טוב ! ה3 פרקים אחרונים ממש טובים. במיוחד אהבתי את פרק 10. כל הקטע עם אמא של פייטון ממש עצוב. אגב,מתי יוצא פרק 14?

NitsNats©

New member
הפרק לא יורד ../images/Emo7.gif

אז הפרק, עד אתמול, ירד עד החצי והפסיק לרדת. עכשיו אני בתהליכי הורדה מחודשים. ואני רוצה לראות כבר
.

NitsNats©

New member
צפיתי ../images/Emo58.gif

חוץ מלומר שאני שונאת את רייצ'ל, והיא הצליחה לתעתע אפילו בי, ושאני תוהה מה דן מתכנן... אין מילים.
.

../images/Emo58.gifשאלה קטנה...

איך קוראים לשיר שאלי שמה לפני שהיא מתה? (אותו שיר שהיא דיברה עליו עם פייטון)

למעלה