עונה 2 תמונות חדשות וחמודות מהסט בדאלאס,וכן גם שרה שם.שימו לב לכיתוב בצד ימין למעלה.
ל לילי 22 New member 28/6/06 #1 ../images/Emo58.gif עונה 2 ../images/Emo58.gif תמונות חדשות וחמודות מהסט בדאלאס,וכן גם שרה שם.שימו לב לכיתוב בצד ימין למעלה.
../images/Emo58.gif עונה 2 ../images/Emo58.gif תמונות חדשות וחמודות מהסט בדאלאס,וכן גם שרה שם.שימו לב לכיתוב בצד ימין למעלה.
M Martha New member 28/6/06 #2 תמונות חדשות ומרגשות../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif תודה הצחיקה אותי התמונה של מייקל וספריי הזיעה. שיבוא לפה, ישב כמה דקות בשמש. יהיו לו יופי של אגלי זיעה יופי של תמונות. תמשיכי כך
תמונות חדשות ומרגשות../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif תודה הצחיקה אותי התמונה של מייקל וספריי הזיעה. שיבוא לפה, ישב כמה דקות בשמש. יהיו לו יופי של אגלי זיעה יופי של תמונות. תמשיכי כך
ל לילי 22 New member 28/6/06 #7 יאפ חיובי מרתה ../images/Emo58.gif אני את ושרה סיכמנו כבר מזמן שהיא נשארת...
T The Stiffmiester New member 28/6/06 #5 ../images/Emo58.gif אין כל תקווה.. הסדרה נהרסה... למההה למההההה היא לא מתה?!?!? אבל היי, זה היה דיי ברור שלא יהרגו אותה
../images/Emo58.gif אין כל תקווה.. הסדרה נהרסה... למההה למההההה היא לא מתה?!?!? אבל היי, זה היה דיי ברור שלא יהרגו אותה
T The Stiffmiester New member 29/6/06 #31 ../images/Emo58.gif אני עדיין מקווה שהיא מתה, אבל קשה לי להאמין שהיוצרים של הסדרה יהרגו אותה.
ל לילי 22 New member 28/6/06 #6 מרוב התלהבות ../images/Emo58.gif עונה 2 שכחתי את הכתבה המלווה את התמונות.
M Martha New member 28/6/06 #10 והכי מצחיק ../images/Emo6.gif עד שיגמרו הצילומים, הם יאלצו להישאר עם שיער קצוץ ולכן לא נראה אותם עם dreadlocks ("בקבוקים" בשיער)
והכי מצחיק ../images/Emo6.gif עד שיגמרו הצילומים, הם יאלצו להישאר עם שיער קצוץ ולכן לא נראה אותם עם dreadlocks ("בקבוקים" בשיער)
M Martha New member 28/6/06 #12 כן. שכחתי את המילה. רסטות !!! חחחח גדול. אבל גם "בקבוקים" זה מצחיק. די. תודי שזה מצחיק. נקרעתי. נזכרתי בקוקיות שהיו עושים לי כשהייתי קטנה.
כן. שכחתי את המילה. רסטות !!! חחחח גדול. אבל גם "בקבוקים" זה מצחיק. די. תודי שזה מצחיק. נקרעתי. נזכרתי בקוקיות שהיו עושים לי כשהייתי קטנה.
R Rachel47 New member 28/6/06 #22 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאעהההאהעה ../images/Emo15.gif קשה לי לא לפתוח את ההודעה
ל לילי 22 New member 28/6/06 #15 ../images/Emo207.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "It's fun to be at the YMCA"
../images/Emo207.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "It's fun to be at the YMCA"
T The Stiffmiester New member 28/6/06 #16 LOLL ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחח
LOLL ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחח
M Martha New member 28/6/06 #17 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ע-נ-ק