עונה 2 פרק 9

spider kisser

New member
../images/Emo58.gif עונה 2 פרק 9 ../images/Emo58.gif

אין מה להגיד על הפרק הזה, לטעמי - הפרק הכי מותח כל העונה. דוקס מגלה שדקסטר הוא הרוצח, אבל הוא לא נזהר מספיק והשוטרים מוצאים אצלו את דגימות בדם ובטוחים שהוא זה הרוצח. דקסטר חוזר לקוד של הארי ונוקט בכל אמצעי הזהירות שצריך, אבל בסוף הפרק יש תקרית מסומיית בינו ובין דוקס.. אפשר להגיד שכל הפרק הוא סוג של דקסטר vs דוקס
מעניין מה יקרה בשלושת הפרקים הבאים..

Siwnu

New member
../images/Emo58.gif וואו!

איזה פרק!! התחיל קצת חלש אבל נגמר מדהים!! סוף סוף העימות בין דוקס לדקסטר, הדמויות מתחילות לקחת צדדים, מי עם דקסטר ומי עם דוקס. מעניין אם דקסטר יעבור על החוקים של הארי ויהרוג את דוקס, גם אם דוקס יופלל ויאשים את דקסטר אפחד לא באמת יאמין לי כי כל ההוכחות הן דווקא עליו, וזה היה ידוע שדוקס שונא את דקסטר. למישהו יש את הפרומו לפרק הבא?

dsol

New member
פרק מדהים !_../images/Emo189.gif

אני מתלהב כל פרק מחדש עד כמה גאוני זה יכול להיות.... דוקס.. דקסטר... אוחחח
איזה סיום לפרק !!! אבל תלונה אחת יש לי
לא מספיק שמנסים להעיף את לילה מהסידרה.. במקום לראות את הגוף המהמם שלה
אנחנו צריכים לראות את התחת של הזקן הזה

Siwnu

New member
../images/Emo58.gif לילה באמת די מעצבנת...

בהתחלה הייתה כוסית, עכשיו טיפה מעצבנת ומתקרצצת... אני חושב שדקסטר יגלה בסוף שהמוות של האקס שלה לא היה תאונה, ושהוא גם לא היה הקורבן היחיד שלה, וככה הוא יוכל לטפל בה בעצמו בסופו של דבר :)

dsol

New member
../images/Emo58.gif_../images/Emo189.gif

גם לי נראה שזה יקרה... אבל יותר מעניין אותי מה יקרה עכשיו עם דוקס... דקסטר ישאיר אותו להיקרב שם ? כי אם כן, אז מן הסתם זה יהיה ברור ודוקס ימצא דרך לברוח, כי הרי... זה תמיד קורה בסדרות וכו' אבל בעצם דקסטר בהיותו "דקסטר" זה לא משהו שקורה בסדרות ככה שאני לא סגור על עצמי בכלל יש למישהו "הצצה" לפרק הבא ?

Siwnu

New member
../images/Emo58.gif אני חושב...

שדקסטר ישאיר אותו שם או ירדים אותו ויעביר למיקום אחר, כך שבסופו של דבר הוא ידאג שדוקס יראה רע וכמו הורצח, ושדקסטר יהיה קרובן התמים, ושכמובן שהוא יגרום לכל זה להראות בעיניי הFBI, בערך כמו שהוא עשה לבעלה לשעבר של ריטה (נו מה שמו? :טום? :X) או שדוקס יברח ויראה את פניו שוב רק בפינאלה! אוףף ההמתנה לפרק של השבוע נראתה כמו נצח, עכשיו עם המתח הזה השבוע הזה לעולם לא יגמר@#$@#$ אגב די-סול, אתה נהגת להכין חתימות פעם באיזה פורום של אנימה/קודומו?

dsol

New member
ואי נוסטלגיה... אבל כן ../images/Emo6.gif_../images/Emo189.gif

Siwnu

New member
מגניב D:

היה לי אותך באייסיקיו ודיברנו די הרבה, נראה לי עשינו איזה פרוייקט או משהו, גם הכנת לי חתימה ממש יפה פעם :)

ColdFear

New member
איזה פרק ענק ../images/Emo58.gif

דקסטר עדיין שולט על דוקס :] לפי הפרומו http://spoilertv.blogspot.com/2007/11/dexter-episode-210-theres-something_26.html והתמונות מהפרקים הבאים http://spoilertv.blogspot.com/2007/11/dexter-upcoming-promotional-photos.html כנראה שדקסטר יהרוג את דוקס ותהיה הלוויה משטרתית אבל זה אף פעם לא בטוח ויכול להיות שמנסים להטעות אותנו אני חושד שיכול להיות שזה לאנדי כי לא ראו אותו בהלוויה (בהנחה שזה באמת הלוויה) ודב נראית עצובה מאוד בשביל שהBHB ימות איך הסדרה הזאת משתפרת מפרק לפרק.. ללא ספק הסדרה הכי טובה שמשודרת בטלוויזיה עכשיו

dsol

New member
ואי תודה ../images/Emo58.gif_../images/Emo189.gif

אבל זו לא הלוויה.. רואים בתמונות שזה טקס חלוקת תעודות/הערכות/הוקרה/וכו'.... נראה שהוא הולך לשים את טביעות האצבעות של דוקס על הכלי רצח שהוא משתמש בהם ואז לשחרר אותו.. כומובן ימצאו את זה ובזמן הזה דוקס ירדוף אחרי דקסטר ויתפסו אותו ככה דקסטר לא שובר את הקוד של הארי ולא הורג מישהו חף מפשע וגם "מטהר" את עצמו נראה לי לעונה הבאה יהיה את "סיפור דוקס" אבל עם לגוארטה

HOT SPOT 2008

New member
דעות פרק 9../images/Emo58.gif

זה כנראה אחד הפרקים הכי טובים שראיתי בסדרה או בכל סדרה אחרת. ואוו איזה פרק מדהים, כל מילה מיותרת. אני חושב שהעונה הזו צריכה לזכות בכל פרסי האמי וגלובוס הזהב, כי זה פשוט מדהים. דקסטר נגד דיוקס היה מגניב, ומדהים איזה ביטחון עצמי דקסטר הראה בקרב. הכמה דקות האלה בהם דקסטר "נתפס" על ידי הסוכנים היו פשוט מדהימות. כל הפרק היה מצוין, ואני מקווה שהפרקים הבאים רק ישתפרו. אני מקווה שדיוקס ישאר בחיים, כי הוא בסך הכול אחלה גבר, אבל אני מקווה שדקסטר יחתוך את הנחש הבריטי הלבן המגעיל ההוא בשם ליילה לחתיכות.

Funk18

New member
באמת פרק ענק ../images/Emo58.gif

התחלתי לראות את הסידרה שבוע שעבר ואתמול סיימתי... פשוט סידרה ענקית. רק אני לא מבין מה אתם רוצים מלילה... דווקא בחורה סימפטית.

tiramisu1

New member
פרק מטורףףףףףףףףףףף ../images/Emo58.gif

איזה סוף בלתי אפשרי!!! מה הוא כבר יכול לעשות? להשאיר אותו נעול שם לנצח? להרוג אותו? בהתחלה חשבתי שהוא שוב חולם
איזה מניאק הדוקס הזה! זה היה כזה מלחיץ שלנדיס קרא לו לשיחה והוא חשב שזה כבר הסוף. ביימו את זה אחלה מבחינת צילום והכול. עוד מישהו פה שונא את דברה?

למעלה