עונה 2 פרק 5_

dsol

New member
../images/Emo58.gifעונה 2 פרק 5_../images/Emo189.gif

ואי פרק כל כך יפה ! ו... אממ.... לילה
איזה גוף ! הארי ואמא של דקסטר ? יכול להיות שדקסטר הוא באמת הבן של הארי ? כי לא אמרו כמה זמן להארי היה קטע עם אמא של דקסטר והפרומואים לפרק הבא ממש מעניינים

spider kisser

New member
../images/Emo58.gif

פרק באמת מעניין מתחילים להראות שהאנשים מתחלקים ל 2 - אלה שבעדו ואלה שנגדו, מעניין מה יקרה בסוף!

דעות פרק 5../images/Emo58.gif

פרק ענק!!! ואוו חתיכת פרק, הרבה דברים ממש טובים. סוףסוף דקסטר מראה רגשות אמיתיים. הרבה גילויים טובים מאוד וסוף סוף נותנים לנו שינוי עלילתי. למרות שאני הייתי הורג את האדם שרצח את אמא שלי. בכל מקרה אני חושב שריטה ממש דפקת בגלל דקסטר, כי נראה שבסוף הוא יגמור עם ליילה, למרות שעדיין נראה שדקסטר מעדיף את ריטה. ואוו אמא של ריטה היא הדבר הכי מעצבן עלי אדמות, מקווה שיתגלה שהיא רוצחת סדרתית ודקסטר יחתוך אותה לחלקיקים. "דארק דפנדר" היה ענק לראות את דקסטר בסגנון באטמן, מקווה שנראה עוד פעם את הדארק דפנדר כי זה רעיון ענקי. לסיום פרק מצוין, כל דמות קיבלה את החלק שלה וכל דמות התפתחה כמו שצריך. מקווה שבפרק הבא דקסטר יגלה משהו נוסף על עברו.

spider kisser

New member
../images/Emo58.gif

לפי העונה הראשונה - הארי לא יכול להיות אבא של דקסטר, כי דקסטר עשה בדיקת DNA עם אבא שלו[?]

yaelush27

New member
אין מצב

אבא של דקסטר מת בעונה הקודמת (והוריש לו אפילו בית). דקסטר גם ביצע בדיקת dna לאדם שמת- והוא באמת היה אבא של דקסטר

למעלה