עונה 2 פרק 10

spider kisser

New member
../images/Emo58.gif עונה 2 פרק 10 ../images/Emo58.gif

דקסטר מחזיק בדוקס כבן ערובה, ומתקשה להחליט מה לעשות איתו - לקראת הסוף הוא חושב על משהו יצירתי, אבל מגלה בדרך משהו אחר שקשור להארי[זה הספין?] היחסים בין לנדי לדברה קצת מתקררים כשהיא מגלה שהוא מתכוון לעזוב [את המשרד ואותה ] בסוף החקירה ולעבור למקום אחר. לילה מקנא בדקסטר שמצליח לשחזר את היחסים שלו עם ריטה ומחליטה לפעול דרך בטיסטה.. פרק מעניין עם הרבה אינפורמציה, מעלה את רמת המתח לקראת 2 הפרקים האחרונים

Siwnu

New member
|ספיולר| פרק מעולה!

לא הבנתי בדיוק מה לילה קנתה ולקחה בסוף הפרק, אבל זה והיחסים של לאנדי ודברה היו פחות מעניינים בפרק הזה. כל הסצינות של דקסטר ודוקס בפרק הזה היו גאוניות, אני מתחיל ממש לאהוב את דוקס! הספין הוא שאבא של דקסטר התאבד, כשהוא סוף סוף קלט איזה מפלצת הוא יצר מדקסטר, כשהוא נכנס בזמן אחת מה"עבודות" היותר ראשונות של דקסטר. הוא לא יכל לחיות עם עצמו יותר ו-3 ימים מאוחר יותר הוא לקח אובר-דוז מהכדורים לבעיות הלב שלו והתאבד.

dsol

New member
פרק יפה ...._../images/Emo189.gif

ממש אהבתי את הסיום ! ולא ממש ציפיתי לזה... האמת בכלל לא פרק רגוע יחסית.. אתנחתה לקראת הפרקים הבאים.. שאני מקווה (ובעיקרון.. בטוח!) שהולכים להיות יוצאי דופן במיוחד

HOT SPOT 2008

New member
../images/Emo58.gifדעות פרק 10

שמישהו יתן לסדרה הזו כל פרס אמי וגולובוס הזהב שיש בעולם הזה. ואוו איזה פרק מושלם. הייתי על קצה הכיסא כל הפרק. דקסטר הרג את הארי? אבוי. דיוקס הוא פשוט דמות גאונית, ואני ממש מרחם על הבחור עכשיו. סוף סוף ריטה נראית טוב בפרק הזה. אנג'ל נראה קצת יותר שרירי, הייתי בטוח שהוא שמן. ליילה מתה? יש! דברה די שיעממה, ואיתה גם לנדי. מדהים עד כמה מריה דואגת לדיוקס. לסיכום, אחד הפרקים הכי טובים בעונה הזו. כל הגילויים והספינים פשוט היו טובים. סוף סוף דקסטר סומך על ריטה ומספר לה מה יש בליבו. מסכן דיוקס בסוף הפרק, אני הייתי אולי מקבל טראומה. דקסטר יצא ממש מפלצת בסוף הפרק. ומה שמצחיק זה שבטיסטה קרא לדקסטר "מפלצת" בחוף: "תורך להיות המפלצת". מאוד סמלי. השיחות בין דיוקס ודקסטר פשוט מעולים, ושני השחקנים עושים את העבודה כמו שצריך. אני מקווה שבסוף דיוקס לא יענש על פשעיו של דקסטר, ודקסטר יפליל מישהו פחות טוב. אם הארי התאבד עם מנת יתר של תרופות, אז הרופאה שדקסטר רצח בפלאשבקים מעונה 1 בעצם חפה מפשע? עוד משהו, אני מקווה שיותר לא יהיו קטעים של הארי מקיא, בדיוק סיימתי לאכול לפני ההקאה, וזה לא מראה נחמד במיוחד. אני מת כבר שיום ראשון הבא יגיע, וגם יום ראשון אחריו. שני הפרקים שאני ממש, אבל ממש מחכה לראות. כבודוס ל"דקסטר", הסדרה הכי טובה. רק בוז קטן לדקסטר הדמות, על שגרם לי בפעם הראשונה לרצות לכסח אותו. והנה שני קטעים קצרים מהפרק הבא. נראה ממש מעניין... http://www.dailymotion.com/chOSen1337/video/x3njnq_dexter-211-sneak-peek-1_ads והקטע השני: http://www.dailymotion.com/chOSen1337/video/x3njnt_dexter-211-sneak-peek-2_ads

dsol

New member
אממ בקשר לרופאה../images/Emo58.gif_../images/Emo189.gif

אם אני זוכר נכון הוא הרג אותה בגלל שהיא הייתה מתעללת במטופלים שלה... מסממת אותם וזה גם היה עם אישתו של הארי ולא הארי עצמו (או שפה אני טועה.. את זה אני לא ממש זוכר)

Yanaf666

New member
הרופאה

הוא הרג את הרופאה כי הארי לקח את דקסטר לצד ואמר לו שהיא מתעללת בחולים ונותנת כדורים שגורמים לו להיות יותר חולה. אז בעצם הארי דחף אותו להרוג אותה. וכשהוא ביצע את הרצח היא כן "הודתה" על הפשעים שלה...הרי לפני שהוא רוצח הוא מסביר למה מגיע לבן אדם להירצח.

sUProduction

New member
אני פשוט בוכה פה O_O

דאמממממממממממממממממממממממממממממממממממממ איזה פרק זה הפרק הכי טוב שכל סדרה הייתה רוצה אני כמעט רצחתי את עצמי בסוף :S ועוד יותר אני לא מאמין שהשתחררו הפרקים 11 ו 12 זה פשוט היום המאושר בחיי

למעלה