~צופה~ ../images/Emo58.gif
יש מצב שלא תכתוב בהודעה הראשית דברים שאתה יודע על הפרק? זה טיפה הורס. :X אם באמת יש פרסומת הפעם, וזה עוד ישר אחרי אתגר של תצוגת אופנה - יש מצב שאן תעוף או פשוט תהיה ממש גרועה. יש!
מהדיבורים והכל באזור תחילת הפרק, מרגיש שלאסתר נגמר המזל. גם בפרסומת היא לא הייתה משהו. ממש מרגיש שהיא תעוף... באסה שהיא לא משתפרת. איזה סיפור טראגי יש לקיילה. :| ועוד לעבור את זה לבד. מזעזע. :| יש! אן הייתה ממש גרועה בפרסומת.
טיירה - "no, I'm just being dumb"
הניחושים שלי לפני השיפוט הם שאסתר, אן וליז יהיו בבוטום 3. יש סיכוי שליז תעוף כי די נמאס להם ממנה, ויש סיכוי שאסתר תעוף מאותה סיבה - שהיא לא מוכיחה את עצמה. אבל הם אוהבים אותה למרות זאת אז אני לא בטוחה עדיין. לא נראה לי שאן תעוף כי הם דפוקים לחלוטין והם חולים לאן על התחת אז הם לא יעיפו אותה בחיים.
ואחרי השיפוט - יש סיכוי שכריס תהיה מקום ראשון. היא הייתה מעולה והם ממש אהבו הרי. אבל הם אהבו מאוד גם את ג'יין, היא אולי תהיה בחצי הראשון. חה, גם צילמו את אן, אסתר וליז כשטיירה אמרה על "מי מכן תחזור הביתה". איזו רמיזה עדינה...
זאק פוזן על אן - "היא יכולה לעשות צילומי יופי"? איזה יופי בדיוק? היא מכוערת! מפלצתית!
טוב, לא היה קשה לצפות את הסדר שטיירה קראה להן, חוץ מליז. כמו שכבר כתבתי, לא ידעתי מי מהשלוש יהיו בבוטום טו. כמה ברור שאן תישאר. שופטים מכוערים!
אבל לפחות היא הייתה בבוטום טו, מגיע לה.
הגיע לה בכלל לא להיכנס לתכנית, אבל זה יותר טוב מכלום.
היה פרק נחמד, אבל ממש הגיע לאן לעוף. שוב. בסדר, לפחות מתקדמים - ממקום ראשון (
) למקום שלישי למקום לפני-אחרון