עונה 15- פרק 7

spiceupmylife1

New member
הא כן ברור , אבל לא ידעתי איך הוא נראה..

או משהו כזה ג'יין עשתה עבודה לא משהו בחיקוי שלו

../images/Emo58.gifאוקיי ראיתי

היה פרק חביב ביותררר סוף-כל-פאקינג-סוף אן לא ראשונה. יש אלוהים!!! ובמקרה הזה קוראים לה ליז
הייתי מעדיפה שזו תהיה קיילה המדהימה אבל כל עוד זו לא אן- אני מאושרת. יאללה מתי מגיע אתגר קאבר גירל/פרסומת ושיעיפו אותה לאלף עזאזל?! אהבתי את האתגר, הלוואי עליי להיכנס לחדר הזה עם כל הבגדים
ואלוהים איזה פרס שווה!!!!! זה כ"כ מגיע לקיילה
ליז טיפשה ומעצבנת ברמות. אן עוד יותר מעצבנת אותי, מה זה הסחבה הזאת שהיא בחרה לצ'לסי? אוף, היא כזאת וותרנית ומתייאשת בקלות, מה היא עושה שם בכלל? לא נראה שהיא מתחברת לשום דבר בעולם הזה. אהבתי גם את הפוטושוט, איזה עונה אדירה עם כל האופנה וזה
בול הדברים שאני אוהבת
לדעתי קנדל לא הייתה צריכה לעוף, אסתר הייתה ממש גרועה בפוטושוט ואני גם לא חושבת שהיא כזו יפה כבר, מעצבן באמת איך שהפה שלה פתוח כל הזמן. והשיער שלה נראה זוועה חח הצלם היה חתיך

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif לייק על כל מה שכתבת ../images/Emo13.gif מסכימה איתך :]

אני לא חושבת שקנדל הייתה צריכה להשאר היא אומנם מהממת אבל דוגמנית אמיתית היא לא אין לה שום הבעה בפנים

../images/Emo58.gifמסכימה עם כל מילה ../images/Emo13.gif

הייתי רוצה שקיילה תהיה מקום ראשון, אבל ליז כ"כ עדיפה על אן!!
וגם אני רוצה כבר אתגר קאבר גירלללללללללל D: אן מפגרת והלוואי שתעוף כבר

:) ../images/Emo58.gif

איזו טיפשה ליז שהיא השתכרה למוות כי היא לא זכתה. כן, זו תגובה בוגרת.
מעצבן אותי שנותנים לאן מחמאות בצילומים, אפשר לחשוב מה היא עושה >_> חסר לה שהיא שוב ראשונה
טיירה ממש מצחיקה בתחילת הפאנל.
זה קצת נראה כאילו הם על סף להעיף את אסתר. יש!!!!! אן לא מקום ראשון!!!!!!!! למי אכפת שזו ליז ואני קצת שונאת אותה, זו לא אן!!!!! ואן אפילו לא מקום שני! D::::::::::::::: מגיע לקיילה, איזה כיף. פיו, אסתר לא עפה.
קנדל סבבה אבל היא לא כזה מעניינת אותי. אני מחבבת את אסתר, רק נקווה שהיא תתחיל להפגין יכולת שתצדיק את זה.
פרק חביב, סוף סוף אן ירדה מהמקום הראשון.

../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gifבקשר להכל D:

אני מסכימה גם בקשר לאסתר ++ אני אוהבת אותה אבל כרגע בלי סיבה (כי להיות יהודי זה לא מספיק XDDD). וכמובן בקשר לשאר אני מסכימה :)

למעלה