עונה 15- פרק 7

../images/Emo58.gifעונה 15- פרק 7../images/Emo70.gif

אן, כריס, אסתר, צ'לסי, קיילה, קנדל, ג'יין וליז- אחת מהן תהיה הטופ מודל הבאה. מי זאת תהיה? מי תיפרד מאיתנו כבר בעוד מספר שעות? האם שוב טיירה תקריא את אן ראשונה? כל מה שקשור לפרק אתם מוזמנים לשרשר לכאן, ואני תכף מעלה לפה את התמונות, וכרגיל מי שלא רוצה להרוס לעצמו שלא ייכנס! האמת שלא ממש הבנתי מהתמונות מה היה הנושא של הפוטושוט
למרות שזה קצת הזכיר לי את הפוטושוט מעונה 8.... צפייה נעימה לכולם

Shir Sparotty

New member
במזל יצאה לה טוב..

זו כבר תמונה 3 ברצף שלה שהיא משחקת את השמחה והקופצנית ובמקרה זה מתאים לסיטיואציה :S

spiceupmylife1

New member
זה לא דראג...

זהבחור... כי יש את האנדרוגניות הזאת אני חושבתץ שזו אחת התמונות הכי טובות בעונה פשוט ואוו !!!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תמונה מצוינת
הפנים שלה
אחת התמנות הטובות שלה

../images/Emo58.gifהיה פרק

ממש טוב לדעתי! סוף סוף הבנתי מה היה נושא הפוטושוט ולמה חלק מהבנות נראו כמה גברים וחלק לא
ג'יין פשוט נראתה קופי כמו בר רפאלי בחדר השיפוט בייחוד כשהיא נעמדה בפרופיל וכשהיא הסתכלה על התמונה שלה שהקרינו על המסך! הצלם היה ממש חמוד, והקטע שטיירה מדברת עם נייג'ל לפני השיפוט היה קורע
אמרתי לעצמי שאם הפעם אן תוקרא ראשונה אני טס לאמריקה ונותן מכות לשופטים האלה, ותודה לאל שסוף סוף נשבר הרצף! (אבל אם שבוע הבא יהיה שוב פוטושוט אם בטח שוב תהיה ראשונה, בגלל זה אני מקווה שיהיו פרסומות). בהתחלה אהבתי את ליז אבל עכשיו אני כבר לא ממש מת עליה בייחוד על האופי שלה, אז קצת מבאס שהולך לה טוב... התמונה של כריס היתה מצוינת בעיניי (היא כנראה טובה בקפיצות
), ובכלל להרבה בנות הלך טוב, ולכן הבוטום 2 היה צפוי ותודה לאל שכבר הפסיקו לוותר לקנדל ושלחו אותה הביתה (למרות שתכלס פנים אל פנים היא מדהימה!) ואיזה כיף לקיילה שהיא תזכה להיות בגראמי |מקנא|

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך

עם כל מילה
טיירה ונייגל
the first time i saw you i thoght u were realy hot and i tried to be all cute and sexy and now ur my brother nigel
חחחחח lol היה פרק ממש נחמד

spiceupmylife1

New member
וואההעעע ../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif

איזה פרק טוב !!! ממש אהבתי איך התרגשתי כשקיילה זכתה להיות נערת הגראמי
אהבתי את הרעיון של הצילום שהם היו צריכים להיות מעצבים מפורסים תאמת שחוץ מקרולינה ההרה
ווורה וונג לא הכרתי את השאר
וליז דפקה תמונה מעולה
וגם קיילה
ווהעעעעההההה ייישששששש
| she broke the strike ליזז הוקראה שונה ולדעתי בהחלט הגעיה לה!!! תמונה מעולההה !!!! וקיילה שנייה
ייאייי והוווווו
יאיי אסתר נשארה
וקנדל הלכה.. לא נורא היא לא תחסר יותר מדי.....

למעלה