עונה 15- פרק 3

../images/Emo58.gifעונה 15- פרק 3

כל מה שקשור לפרק אתם מוזמנים לשרשר לכאן, ושתהיה לכולנו צפייה מהנה

|ספויילר|

חח כרגיל בפרק של המייקאוברים - כשהבנות מדברות על הפרק השיער שלהן מכוסה כדי לא להרוס. זה משעשע. המתיחה שהבנות עשו עם המייקאובר הייתה גאונית!
רוב הבנות באמת נראות יותר טוב אחרי המייקאובר שלהן. :) רק לא הבנתי את הקטע של לצבוע לבנות את השיער בצבע מסויים ולחמצן את הגבות (שרה וקיילה)...
הסתפיילרה לי ההדחה של טרה דרך טוויטר, זה היה קצת מבאס P: אבל לא נורא כי היו שתי הדחות שאת זה לא ידעתי. הרעיון של הפוטושוט היה ממש מגניב אבל לא ממש אהבתי את מה שיצא מזה, לא יודעת למה. גם באסה שרוב הבנות היו גרועות בצילום.
איך אן שוב נקראה ראשונה?! אמג. והגוף שלה משגע אותי, אנשים לא אמורים להיראות ככה!
ולמה ריאנה עם הדרקיטוד ולא עם הטובות? השופטים אהבו את התמונה שלה... הייתי בטוחה שיעיפו את לקסי, היה נדמה שהם יותר מחבבים את שרה בצילום הזה ושלקסי ייאשה אותם. למרות שבעצם לא הייתה כמעט בכלל תשומת לב לשרה בפרקים לעומת לקסי, וכן נתנו הרגשה שהם אוהבים את לקסי. היא בטח תהיה מאלה שהשופטים אוהבים ומצילים כל פעם מחדש רק על בסיס זה כשהיא בעצם ממש גרועה.

Shir Sparotty

New member
ראיתי ../images/Emo13.gif

המייקאבורים היו בסדר..אבל מה נראה להם על קיילה?!שיער אדום?! חבל שלא השאירו אותו כמו ממקודם
כולן היו גרועות בערך בפוטושוט.. אז נראלי רק קיילה וצ'לסי נשארו הפייבוריטית שלי
גם ריהאנה מגניבה,למרות שאני לא מתה על המראה שלה נייג'ל ממש הצחיק אותי בפאנל שהוא חיקה את קייסי XD והדחה די צפויה..היה עליה הרבה זמן מסך הפרק אז זה היה ברור
למה הם שמים את המנגינה של האוס בכל הדחה?! XD

../images/Emo58.gif

יאי מייקאוברים
הייתי בשוק מהזה של קיילה, נראלי הכי מוקצן שהיה עד עכשיו אבל דווקא אהבתי אותו זה מחמיא לה, והיא עדיין מושלמת
המייקאובר של שרה היה ממש מוזר, ולא יפה. גם את של ליז לא אהבתי בכלל. וג'יין מזכירה לי קצת את בר רפאלי פתאום
אה הרשימה הייתה גאונית
אסתר פתאום נראית לי די מכוערת, המייקאובר ממש שינה אותה לרעה והתמונה שלה בכלל הייתה מזעזעת. העדפתי שקייסי הדג תעוף...למרות ששרה היא גם די פרווה כזאת. ובכללי לא אהבתי בכללללל את הפוטושוט, חשבתי שהן יצטלמו עם כנפיים גדולות כזה ויפלו (כמו הפוטושוט עם הנסיכות הנופלות) אבל בסוף שמו להן טייץ שחור ומלא נוצות וזה יצא זוועה. אה וטיירה הייתה מהממת בפרק
אם מישהו מוצא פרומו לפרק הבא שישים בבקשה

bluestvixen

New member
../images/Emo58.gif מסכימה עם רוב מה שנאמר כאן

המתיחה הייתה גאונית! ממש לא הבנתי למה הם החליטו לחמצן לשרה את הגבות, זה סתם נראה מוזר, אבל הצבע ממש יפה לה! בהתחלה ממש לא אהבתי מה שהם עשו לקיילה, אבל לאט לאט התחברתי לזה. עדיין יותר יפה לה בלונד לדעתי. איזה באסה לטרה שהם העיפו אותה אחרי שהם סיפרו אותה, היא בטח מצטערת שהיא לא עפה בהדחה הקודמת וזהו
ממש אכזרי
הפוטושוט היה בלה לגמרי! היה לרעיון כ"כ הרבה פוטנציאל אבל הרקע לא התאים, הסטיילינג היה מזעזע לטעמי והאמת לדעתי שהם פשוט בחרו צלמת ממש לא מתאימה לסגנון הזה של צילום. אין ספק שרוב הבנות לא ידעו מה הן עושות, אבל גם התמונות של הבנות המוצלחות לא היו וואו וזה כבר עניין של הצלמת. ממה שהם הראו כחלק מהרפרטואר שלה זה נראה כאילו זה ממש לא הסגנון שלה.

bluestvixen

New member
../images/Emo58.gif אני חושבת

שגם טיירה הבינה שזה קשור לצלמת, דווקא בגלל שהיא התעקשה לחזור כמה פעמים על כמה שהצלמת מוכשרת וידועה ושזאת אשמת הבנות.

Shir Sparotty

New member
בכלל לא הבנתי למה טרה בכתה על

התספורת שלה(לפני שהיא הודחה),יצא ממש יפה! והם ירדו יותר מדי על הבנות..בעונה 10 כולן היו גרועות בערך ולא התייחסו אליהן ככה

אבל פה הפרס הרבה יותר גדול מאשר בעונה 10

הם שמים דגש מטורף על זה שהפרס ברמה גבוהה ביותר ולכן העונה ברמה גבוהה יותר. הדבר הראשון (אם אני זוכרת נכון) שרואים בפתיח בכל פרק הוא המילה "אלבייטד" או משהו כזה. הם מחמירים עם הבנות הרבה יותר, כי הם רוצים לקחת אותן לרמה הרבה יותר גבוהה שתהיה תואמת לפרס. היחס אליהן די הגיוני אם מתחשבים בזה.

../images/Emo58.gif

אוי קיילה אני עוד יותר מאוהבת בה עם האדום הזה! היא פשוט מהממת
וצ'לסי מדהימה גם. וגם ריהאנה יפיפיה. זהו כל השאר גרועות

your avalanche

New member
אוי איזה מייקאוברים ../images/Emo122.gif

הזוי!!! בחיי שהזוי! אבל מה אכפת לי הפייבוריטיות שלי בטוחות ויפות,כל כך יפות

למעלה