אי אפשר לדעת../images/Emo58.gifעונה 3
הם אולי לא יעשו שינויים משמעותיים זמן קצר לפני אבל הם כבר עשו שינויים בתסריטים בעבר. למשל בפלאשבק של פרק 218 לוגן היה אמור לצאת קצת מגעיל, והטקסט שם לא היה בדיוק אותו דבר כמו בתסריטים שפורסמו בהתחלה. הם שינו את זה ברגע האחרון. ואני זוכרת עוד כמה דברים שהיו כתובים בצורה אחת ובפרק עצמו זה היה קצת שונה. בקשר לספוילרפיקס, יכול להיות שבאמת הם כתבו את זה בגלל מה שהיה כתוב בתסריט והסיקו שהוא יהיה אינטרס רומנטי. אבל מצד שני, עכשיו הרי הם כותבים שם שהם שמעו מכמה מקורות שהחליטו לא לעשות את פיז כאינטרס רומנטי. אם הם לא משקרים, זה די אומר שכל סיפור האינטרס הרומנטי הגיע לא מהסקת מסקנות מהתסריטים, אלא ממישהו שידועות לו החלטות מהכתיבה של הסידרה. ועוד דבר, ע"פ ספוילרפיקס, הוא בעצם היה אמור להיות "אינטרס רומנטי פוטנציאלי" מה שאומר ששום דבר בכיוון של זה כנראה לא היה מתרחש בפרקים הראשונים של העונה אז זה שהפרקים הראשונים כבר כתובים לא אומר הרבה. אני חושבת שהוא תוכנן להיות אינטרס רומנטי כהנחיה לכתיבת הפרקים שעכשיו בתיכנון. אבל מי יודע אם הם באמת ביטלו את זה או לא. נחכה ונראה, כי לי יש הרגשה מוזרה לגבי כל "הביטול" הזה.