עונה שלוש

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif עונה שלוש

לפי מה שכתוב בSpoilerfix, מקורות טוענים שהוחלט בסוף כי פיז לא יהיה אינטרנס רומנטי. לא ידוע אם זה בגלל התגובה של המעריצים.י

orale12345

New member
תודה לאל!

אבל השאלה אם לודאן והיא נשארים ביחד מי יודע אם לא יביאו לנו עוד מישו חדש פשוט ישמרו על זה בסוד ולא ידליפו לאינטרנט!

irene17

New member
אני לא יודעת מה לחשוב על כל זה

עונה 3 קודם כל, הם כותבים שם שהוא בכלל היה אמור להיות אינטרס רומנטי פוטנציאלי! מה שאומר שהגזמנו בתגובות שלנו כי בטח לא היה קורה כלום ממש על ההתחלה. וזה שהם החליטו לא לעשות אותו אינטרס רומנטי לא אומר שלא נקבל אותו, או מישהו אחר כאינטרס רומנטי, יותר מאוחר בעונה. הם כבר עשו שינויים בהחלטות שלהם בזמן הצילומים. למשל כל הסיפור של לוגן וורוניקה, הוחלט מתישהו בסביבות הצילומים לפרק 6 של העונה הראשונה. ואני לא יודעת אם לשמוח מזה שהם ביטלו את כל סיפור הפיז. כי אם לורוניקה ולוגן יש בעיות בהתחלה יש יותר סיכויים שבסוף זה איכשהו יסתדר. מצד שני ככה, יש מצב שהכל בסדר בתחילת העונה, והבעיות יתחילו לקראת הסוף. ולא ממש בא לי שזה מה שיהיה. אנחנו רק בעונה השלישית של הסידרה, אין מצב שהם ישאירו את ורוניקה בלי אינטרס רומנטי נוסף להרבה זמן.

irene17

New member
ואולי ../images/Emo58.gif עונה 3

אולי הם בכלל לא שינו את העובדה שפיז יהיה אינטרס רומנטי. אולי הם לא התכוונו שזה יצא החוצה, ועכשיו מנסים להגיד לנו שזה בוטל. אני מתארת לעצמי שרוב ת'ומס ראה שיש אנשים שכבר לא ממש אוהבים את פיז רק בגלל זה. יכול להיות שהוא רוצה שנאהב אותו קודם ואז יתברר שהוא בעצם כן אינטרס רומנטי.

orale12345

New member
זה מה שכתבתי למעלה! ספוילר עונה 3

אני לא יודעת איך יכולים להפריד אותם במהלך הקיץ- כי הם במצב שונה מסוף העונה הראשונה- אחרי העונה השנייה היא יודעת שלא רק שהוא אוהב אותה אלא הוא גם יסכן תחיים שלו בשבילה{ביג דיק תודה לאל שלא לקחת את ביוור לשיעורי ירי}היא יודעת שאכפת לו ממנה ואני חושבת שאיפהשהו היא הבינה שהיא תפסה את המקום של לילי בחיים של לוגאן-בתור אהבת חייו. חוץ מזה שלוגאן סיים תעונה כבחור הטוב הוא לא הסתבך בכלום- לדעתי בשביל שהם יפרדו לפני תחילת העונה צריך לקרות משו לא גדול אלא ענקי במהלך הקיץ!! לדעתי למרות שזה לא היה ברור -גם במהלך העונה השנייה לוגאן הוצג כענינן הרומנטי המרכזי ולא דאנקן- עכשיו שאני רואה תעונה השנייה שוב אפשר לראות שפשוט זה לא היה על פני השטח זה בא לידי ביטוי במבטים ובדברים קטנים שנאמרו ואחרי שדונאט עזב גם ראינו את הצד של ורוניקה שמקנא. לדעתי הם יסמיו תסדרה ביחד כי לוגאן הוא אהבת חייה - יכול להיות שירדו{לא בטוח עדין} מהעניין של פיז בגלל ה13 פרקים,הם חייבים לסיים תסדרה ביחד, זה די חובה. לדעתי קצת הגזמנו אם התגובות לפיז אבל אני רוצה לראות אותם ביחד,תאמת שלא היה לי בעיה אם היא ופיז יהיו ביחד רק אחרי כמה פרקים של לוגאן וורניקה ביחד וכל עוד זה ברור לוכלם שלוגאן הוא זה שיסיים תסדרה איתה, ולא רנדום דוד בשם פיז. דרך עגב על השם של פיז לדעתי זה רק כינוי כמו ביוור או שבשם שמפחה שלו יש משו אם פיז ואז זה כמו באוסי שקרו למריסה קופ כי השם משפחה שלה זה קופר.

orale12345

New member
לדעתי..השערה עונה שלישית

זה הכל תלוי באיך הוא יבנה את הדמות ואיזה שחקן הוא ישחק אותו. למשל דאנקן הייתה דמות שדעתי הייתה בנויה בצורה מעולה{הדמות על הנייר לא התוצר הסופי}- היה לה מסתורין, היה לה היסטוריה אם וורניקה ,על ההתחלה מבינים שהיא דמות מורכבת. אבל הם באמת פישלו אם השחקן כי הוא לא לקח את זה מעבר-אולי אם הם היו הולכים אם ג'סון והדאנקן האפל שלו הייתי יותר אוהבת את הדמות אבל בסופו של דבר הם פשלו אם השחקן. אבל לדוגמא לוגאן הם הצליחו אם השחקן אבל לקח להם זמן לבנות את הדמות-כתובה לדעתי אחרי ורוניקה הכי טוב-כי היא לא הייתה מתוכננת להיות כל כך דמות ראשית בסדרה. לדעתי הם הכי הצליחו אם האינטרס הרומנטי-וזה הייתה המטרה העיקרית שהוא היה בסדרה- היה טרוי שחקן היה מעולה הדמות הייתה כתובה באופן מעולה ואם הם יצליחו לעשות כזה דבר אם פיז יש סיכוי שיצליח להם. אבל הם צריכים לזכור שטרוי היה לפני לוגאן-לפני שהרעיון של לוגאן וורניקה כזוג הוכנס לסדרה- ולכן לא בטוח שפיז יעבוד להם.

Bruce Wayne

New member
משהו שכדאי לחשוב עליו ../images/Emo58.gif

רוב אמר בראיון לפני חודשיים שהם כבר כתבו את השלושה פרקים הראשונים. Spoilerfix טענו שפיז אינטרס רומנטי לפי החלקים מהתסריט, שבהם הוא תואר כ- "Mostly interested in Veronica." אני עדיין חושב שהגזימו בתגובות, וספויילרפיקס הגזימו כשהם אמרו שהוא אינטרנס רומנטי, כי כל מה שאנחנו יודעים זה שהוא מעוניין בה, ואני בטוח שזה רק מהצד שלו. לפיז אמור להיות תפקיד כבר בפרק הראשון. הם לא ישנו דברים כאלה כשהם אמורים להתחיל לצלם בעוד ארבעה ימים.

irene17

New member
אי אפשר לדעת../images/Emo58.gifעונה 3

הם אולי לא יעשו שינויים משמעותיים זמן קצר לפני אבל הם כבר עשו שינויים בתסריטים בעבר. למשל בפלאשבק של פרק 218 לוגן היה אמור לצאת קצת מגעיל, והטקסט שם לא היה בדיוק אותו דבר כמו בתסריטים שפורסמו בהתחלה. הם שינו את זה ברגע האחרון. ואני זוכרת עוד כמה דברים שהיו כתובים בצורה אחת ובפרק עצמו זה היה קצת שונה. בקשר לספוילרפיקס, יכול להיות שבאמת הם כתבו את זה בגלל מה שהיה כתוב בתסריט והסיקו שהוא יהיה אינטרס רומנטי. אבל מצד שני, עכשיו הרי הם כותבים שם שהם שמעו מכמה מקורות שהחליטו לא לעשות את פיז כאינטרס רומנטי. אם הם לא משקרים, זה די אומר שכל סיפור האינטרס הרומנטי הגיע לא מהסקת מסקנות מהתסריטים, אלא ממישהו שידועות לו החלטות מהכתיבה של הסידרה. ועוד דבר, ע"פ ספוילרפיקס, הוא בעצם היה אמור להיות "אינטרס רומנטי פוטנציאלי" מה שאומר ששום דבר בכיוון של זה כנראה לא היה מתרחש בפרקים הראשונים של העונה אז זה שהפרקים הראשונים כבר כתובים לא אומר הרבה. אני חושבת שהוא תוכנן להיות אינטרס רומנטי כהנחיה לכתיבת הפרקים שעכשיו בתיכנון. אבל מי יודע אם הם באמת ביטלו את זה או לא. נחכה ונראה, כי לי יש הרגשה מוזרה לגבי כל "הביטול" הזה.

irene17

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

הוא הולך להיות דמות ראשית חדשה. השותף לחדר של וואלס. והיו דיבורים על זה שהוא גם יהיה אינטרס רומנטי לורוניקה.

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

ורוניקה תלמד בהרסט, עם וואלאס ומאק. לא ידוע לגבי לוגאן.

orale12345

New member
ספוילר עונה 3... השערה

יש לי תחושה שלוגאן לא הולך להרסט או לאוניברטיסה בכללי! לא בגלל שהוא לא תלמיד לא טוב אלא בגלל שזה ממש לא חשוב לו ואין לו הורים ברקע שידחפו אותו לזה כמו שכל שאר הדמיות יש!

revi 17

New member
עונה 3 ספויילר קאסט

זה סופי שמאק תמשיך לעונה הבאה??? ואולי גם דיק??? חוץ משמועות אם אתם יודעים משהו מוכח
ועוד בקשה למישהו יש תצלום של ה"פיז" הזה רק כדי לדעת אם לרוני יש סיבה לפזול לכיוונו

irene17

New member
אני אשמח לתצלום ../images/Emo58.gifעונה 3

מאק בטוח תמשיך לעונה השלישית (היא בתסריטים של הפרקים הראשונים), וגם רוב הסיכויים כראשית פשוט עדיין לא הייתה על זה הודעה רשמית. ודיק ממשיך, הוא גם נמצא בתסריטים. ובקשר לפיז, אני גם מתה לראות את מי הם יקחו לתפקיד. אני מקווה שזה יהיה מישהו חמוד ושחקן טוב! שלפחות יהיה כיף.

Bruce Wayne

New member
תצפו להודעה כלשהי על ליהוק ../images/Emo58.gif

בימים הקרובים. הצילומים לפרק הראשון מתחילים בתשע עשרה. אני תוהה בנוגע לתפקיד של הפיצפאטריקים בעונה הבאה, ואת מי הם ילהקו בתור קורמק (האח של ליאם).

אולי ../images/Emo58.gif

יש תאריך מדויק? כי קראתי ב- tv.com שהעונה תתחיל ב-21.9 אם אני לא טועה...

revi 17

New member
עונה 3 קאסט ספוילר

יש!!!!!!!!! מאק ודיק מצויין ואם כבר הפיצפטריק אז גם קנדל ממשיכה כי מתה על השחקנית כבר מחכה לספטמבר

למעלה