עולם הבאפי

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif עולם הבאפי ../images/Emo58.gif

למי שלא מבין. ההודעה הזאת תהיה על כל העונות של באפי ואנג'ל עד הפרקים האחרונים. - -- - - - - - - - - - - באפיוורלד. עולם דכאוני. אנג'ל זאת בכלל סידרה דכאונית... בבאפי יש טיפה אושר פה ואושר שם ושמחה ואור. באנג'ל? יש רק עצב ובכי... כל עונה מישהו מת. עונה ראשונה = דויל. עונה שנייה = דרלה בעיקרון וגם ההוא מוולפרום אנד הארט. עונה שלישית = דרלה בצורה רישמית. עונה רביעית = לילה. עונה חמישית = קורדיליה ופרד. ובכל העונות קורים דברים עצובים בלי סוף, דברים שגורמים כאב וצער. אנג'ל זאת פשוט סדרה דכאונית... מכל פרק אני יוצא בכאב ובכי. איך הם יכלו להרוג את פרד? לא בכיתי כל הפרק.. כל הפרק! רק בסוף שגיליתי שאין תקווה והראו אותה נוסעת. כ"כ בכיתי. והנה אני רואה את העונה הרביעית וקורדיליה בתרדמה שלה... אני לא מפסיק לחשוב על 512 שהיא מתה בו... זה לא יוצא לי מהראש. גאד... אני לא יודע אם לשמוח שאנג'ל נגמר העונה או לא. מצד אחד זאת סדרה טובה רק מאוד עצובה והיא היחידה שנשארה מבאפי. מצד שני זה טוב שזה נגמר, אין עוד כאב... הוא הרג את שתי הדמויות הכי טובות בסדרה (קורדי ופרד) אז מה נשאר? הרי ווסלי הפך להיות ספייק "סתכלו עלי אני רע!" וגאן דיי... ברגעים אלה הוא "אני החוק. אני עורך דין! זה אומר שאני מישהו!" ואנג'ל ש... אנג'ל. וספייק המעצבן הזה הקוץ בתחת - אוקי דיי! תנו לדמות למות. הוא משעמם ומעצבן. מה נשאר? והפרק הבא יהיה באפריל שבכלל.... בע. הפרקים הבאים אמורים להיות דיי טובים, הבעיה איך הם יהיו טובים חסרי פרד? מספיק העונה דיי.. כזאת בלי קורדי. היא השתנה מהביצ'יות שלה והתבגרה ואני עדיין אוהב אותה. זה כ"כ חבל. אני מפחד לדעת מה יהיה סוף הסדרה, ג'וס הזה עוד יעשה את האפוקליפסה שאנג'ל אמור להיות בה ואז יהפוך לבן אדם רק שהאפקליפסה תהרוס את העולם או שהיא לא וספייק יהיה הבן אדם. נו כשאני מתכוון בן אדם אני מתכוון לאדם חי ונושם עם לב פועם. ובכלל הספייק הזה מעצבן אותי! מי הוא בכלל שיגנוב לאנג'ל את ההזדמנות להיות אדם חי? בפרק שהוא ואנג'ל נאבקו על הכוס הדפוקה הזאת ספייק ניצח! אנג'ל היה אמור לשתות, ספייק טוב כמה זמן? שנה? ואפילו שהוא טוב הוא מתנהג כמו תמיד "אני רשע! אל תתקרבו אני רשע" -_-; - שתוק כבר! כל הקטע הזה מעצבן אותי מאוד. לזכרם של: ג'ויס סאמרס
דויל
טארה מקליי
אניה
קורדיליה צ'ייס
ווינפרד ברקל
לילה
דרלה
ולזכרן של כל הקטלות המתוקות שמתו להן ב-722. כמו אמנדה ז"ל. כ"כ אהבתי אותה.

למעלה