עד 7x10 כולל.

../images/Emo58.gif עד 7x10 כולל.

באפי(הדמות)-ואני חששתי שהולכת להיות לנו באפי מתחסדת לאורך כל העונה, הנאום שבסוף 7x10 שינה את דעתי פלאים. אני חושבת שחלק ממה שתרם להרגשה שלי שהנה באפי היא כבר לא זו ש'צריכה לעשות', שתמיד תעשה את הדבר הנכון, היה המכות החבורות והשריטות שכיסו את הפנים שלה, באפי כבר לא נראית כל כך שם למעלה, היא נראית פגיעה, והיא מודה בזה. וזה מה שהיה חסר לי בבאפי עד עכשיו, כל הגישה הזו בערך מסוף העונה השישית של 'אני החוק' אני צריכה ובעיקר אני, לבד, בלי אף אחד אחר שיעזור לי, אני לא אומרת שהיא שיחקה אותה סנובית, אבל היא היתה מאוד מקובעת בעשיית הדבר הנכון והמיסוד הזה עיצבן אותי. אז אני שמחה שהיא מכירה בזה, שהיא לא יכולה לנצח את זה לבד, שלחברים שלה יש הרבה הרבה כוח (ווילו! שזה ברור שהיא צריכה להשתמש בכישוף במיוחד אם "קייסי" בשם ה'ראשון' ניסתה לשכנע אותה שאסור לה) ואני שמחה שכל אחד יצטרך להתמודד עם הפחדים שלו, אם העונה שעברה היתה החיים בעולם המבוגרים- ושם היתה הרבה בריחה, כאן תהיה-כך אני מקווה- התמודדות, וזה צריך להיות תהליך שאני אהנה לצפות בו. אם יש בתגובה שלכם ספויילרים להמשך העונה- בבקשה לציין (וטווח, בכלל). ואל.

matanbu

New member
../images/Emo58.gif זיון שכל 7X10

אני מסכימה, הרבה פעמים מה שהפריע לי ב"באפי", היה הדבר הנכון. אני לא יודעת אם אני הייתי מסוגלת לתקוע חרב בלב של מי שאני אוהבת כל כך. באפי היתה מעין "דמות טראגית" של שייקספיר (אני לומדת שייקספיר בתאטרון עכשיו), היא היתה אנחנו+, היא תמיד תעשה תדבר הנכון, תאמר תדבר הנכון (אפילו אם זה "אני בכלל לא אוהבת שוקולד", זה הדבר הנכון איכשהו, כבר מאז - למרות שזה רק התפתח עם השנים), היא תמות בכאב ומוות נעלה, מעין קדושה מעונה. האהבה שלה תהיה יותר חזקה משלנו (באפי-אנג'ל, לדוגמא, כרומיאו ויוליה, טרגדיה שייקספירית מובהקת). וככזו, באפי היא פגיעה רק במקומות נעלים (אהוב, משפחה- שפה אני מתכוונת גם לחברים הטובים). ופתאום, בפרק הזה, ובכלל לאחרונה בפרקים 6-7, אנחנו רואים באפי קצת אחרת. חלילה, שדמות טראגית "תזיין" מישהו בשביל להרגיש טוב יותר. חלילה, שדמות טראגית תודה בזה שהיא בעצמה, עם כל הכוח שלה, עדיין פגיעה. חלילה, שדמות טראגית תתרשל מהאחראיות שעליה (דון וסיפור הקליפטומניה שלא הושלם ונסגר - בכלל לא). ואז בא הנאום הזה, ולא רק שאנחנו רואים - היא גם אומרת את זה. וזה צעד גדול מבחינת באפי, כי היא לא דמות טראגית, היא אנושית. היא כמו כולנו (גם אם זה לא מוצג ככה תמיד! אבל היא כן! זו חלק מהגדולה של הסדרה)... וברגע שהיא תבין ותקבל את זה - כוחה רק יגדל. נחכה להמשך הפרקים לראות אם זה תחילת השינוי או שזה רק אנקודה דרמטית? (ובתור אנושית, גם יקח לה גם זמן להבין את כל זה). (אין פה ספוילרים, פה פה ^ למעלה, זה רק שאלה ששאלתי את עצמי שראיתי את הפרק).

יאפ. ../images/Emo58.gif עד 7x10 כולל.

ברגע שהיא תבין ותקבל את זה באמת כוחה יגדל- מחכה בקוצר רוח לפרקים הבאים :). ואל.

14מתן

New member
נצל"ש איזה עצצצצצצצב מועד עונה 7

הפרק הבא בבאפי הוא עוד חודש ?! חודש ?! אני חוזר, חודש ?! מע אני יעשההההה ?!

matanbu

New member
אני דווקא בעד

נשארו עוד 6 פרקים לסיום הסדרה. שיקחו תזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לנצח1

New member
פרק עשר.. **מבט מתמוגג** פרק 11

** מבט מתמוגג- לשון בחוץ** וואי. כמובן
+
= שני ספוילרים לשני פרקים שונים (
אחד לפרק 10 ו
שני לפרק 11 דהההה) זה הפרקים הכי טובים שיש. טובאני אתחיל מפרק 10 בשביל ואל. פרק עשר פרק ענק...!!!!!!!!!!!!!!!!11 אני לא זוכרת בבירור מה קרה. אבל בואו ננסה. הקוטלות באות. היא מגלה שיש עוד נכון? ו..ו.. ג'יילס מגיע. וואו זה היה כמו אבא!!! לראות אותו שם לראות שהוא לא |דגש| מת !!!! זה היה כל כך כיף!! למרות שעדיין לא ברור איך הוא ניצל!! (אבל בטח יראו לנו את זה באיזה שהוא שלב) תמיד חשבתי שמי שה.. דברים האלה רוצחים זה בעצם קוטלות או משהו כזה!!! לפי איך שהן רצו..וכאלה......... זה היה מגניב עם זאת שנרצחה במועדון- עם השיער הורוד הזה הייתה בחיים ובאה לבאפי.. היא נראיתה ממש מגניבה. אני חושבת שהיא הייתה גרמנית. אבל אני נגררת למקומות אחרים- בכל מקרה: פרק ענק. הערפד הזה אפילו יותר חזק מגלורי! אם אתם זוכרים כשנפל על גלורי דבר כזה אז לקח לה כמה וכמה זמן להתאושש.. למרות זה- הערפד הזה.... התאושש תוך שנייה. אנחנו רואים את באפי- מסכנה, כפי שראינו עם גלורי... אבודת עצות, היא בורחת, באפי. ואז אחריי זה רואים אותה שוכבת שם, דם עליה שהסקוביז מוציאים אותה.פשוט- עצוב! מפחיד. פרק ענק. איך אפשר להתמודד עם זה?? איך אפשר להתמודד עם דבר שאי אפשר להרוג??? הרי היא תקעה בו את השיפוד וזה לא כל כך עבד...... אז- מה הלאה?!?! מה עכשיו?!?!?!?! כמובן- השיחה הזאת...מה שהיא אמרה להם היה פשוט יפה!!!! אנילא אשים את זה פה. אבל זה היה פשוט נאום מדהים!!!! באפי במערומיה, מוכה, בלי שום מושג מה לעשות הלאה.................... שאלה: למה לעזאזל הבחורה הזאת ברחה?!?!?!?!?!?!?! אני ממש ממש לא מבינה את זה ואל- אם עדיין לא ראית פרק 11 (וכמובן אחרים) צאו מפה.
לפרק 11 מפה והלאה! בפרק הזה...(פרק שראיתי אחריי שבוע..) נפתח במלחמה. לילה.... רואים בחורה יורדת מהאוטובוס, מסתכלת... הדף שמראה על המספר של באפי, קרוע (כמה סרטי אימה מצידנו) ואז.. האנשים האלה..(אנשים?? יצרוים!) עומדים שם. עם הסכינים, והיא הבחורה הזאת נשכבת..כמובן שאנחנו- הצופים- יודעים שמשהו יבוא.. |דגש| שמישהי תבוא וכמובן הנה היא.. מעיפה את הדברים האלה מהדרך.... ומצילה את הילדה הזאת, הקוטלת לעתיד. בין לבין באפי שומעת על עוד קוטלת שהגיעה לעיר..היא וזאנדר ממהרים להציל אותה כמובן.... הם הולכים לבית מלון וכשהם מגיעים לשם.. את מי הם רואים?!?! נורא מוזר, מישהי מתה..... מישהי, שנמצאת בבית סאמרס! הכיצד?!?!?! כמובן שהיא.. (ששכחתי את שמה) היא עכשיו הפירסט... שגילה היכן הקוטלות מוחבאות... ומנסה לשכנע אותם לברוח- כי שם הן לא בטוחות, כי את הערפד הזה אפילו באפי לא יכולה להביס!! באפי מגיעה צועקת קצת עליו לצאת החוצה.. והוא (היא?) מגלה לה שהם יבואו בלילה (למה??) באפי מכנסת ישיבת חירום.. הם במטבח... מדברים- הקוטלות מבהולות כי כרגע הודיעו להן על שעת מותן.... מתי שהערפד יבוא.. מתי שהקץ יגיע. רואים את באפי זאנדר ווילו הולכים למטבח. הם שותקים. :\ הלילה יורד. בחוץ מתכנסת ועידת חסרי העיניים.....טאם טאם טאם... הערפד מגיע. טאם טאם טאם ווילו מתמודדת עם הקסמים שלה. היא נשברת... החומת מגן נשברת... הם בורחים... (בכלל כל הקטע עם אנדרו בכל הפרקים האלה ממש ממש ממששששש ענקק!!!! שהוא רוצה נשק והיא מביאה לו את המים הקדושים זה גדול) הם בורחים והערפד אחריהם. באפי נלחמת איתו קצת מנסה לגרום לו להתרכז בה..... והיא לא מצליחה. הם מגיעים (כל הקוטולת) למקום חסר מוצא.. ואז הערפד מגיע, כולן מפחדות פתאום: אור זרקורים! ITS SHOW TIME בדיוק במילים של ווילו. באפי כמובן עם עוד נאום נורא נורא משכנע BUFFY: Looks good, doesn't it? They're trapped in here. Terrified. Meat for the beast, and there's nothing they can do but wait. That's all they've been doing for days. Waiting to be picked off. Having nightmares about monsters that can't be killed. But I don't believe in that. I always find a way. I'm the thing that monsters have nightmares about. And right now, you and me are gonna show 'em why. It's time. Welcome to Thunderdome. הם נלחמים (קרב נורא יפה ד.א!) ובאפי סוף כל סוף מנצחת אותו!!! את הערפד הזה.... שאי אפשר לנצח (בקטע הזה אני קופצת מוחאת כפיים וצורחת: באפי קיקס אסס) ובקטע זה אני אסיים לומר- באפי רולז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו- שני פרקים גדולים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב נכון אתם מתחרטים שקראתם את ההודעה הזאת?!?! :)

למעלה