...עדיין בבעיה

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gif...עדיין בבעיה ../images/Emo53.gif

כתבתי תוכנית ב VB כאשר יש לי טופס כניסה ובו אני מבקש מהמשתמש להקליד קוד משתמש וסיסמה. בניתי שאילתא (access) ומשום מה היא לא עובדת כראוי SQL = "select * from employee where password like ´txtPassword.Text´"2 נא להתעלם מה 2 למען סינטקס נכון. אני מנסה לבדוק האם הסיסמה שהוקשה קיימת במסד הנתונים. האם יש לעשות שימוש ב EOF/BOF???? בקיצור אם מישהו יכול לעזור....אני אוריד את כובעי בפניו.

ש_ל_ג_י_ה

New member
פיתרון אנימות שם משתמש וסיסמה

הפתרון הלא משולם שאתה מציג רק בעצם בודק את סיסמת המשתמש. בניתי לך תוכנה ב - VB קצרה שמדגימה איך לאמת שם משתמש וסיסמה. לא יכולתי להעלות לפורום את הקובץ מפני שהוא ZIP לכן צרפתי קישור להורדת הקובץ. תוכל בעצמך לנסות ולהסתכל על הקוד שבתוכנה הקטנה. הקובץ כולל את תוכנת ה - VB וקובץ אקסס בגרסה 2000, תוכל להכנס לקובץ אקסס ולהוסיף משתמשים וסיסמאות משלך או להתשמש באלו שאני הכנסתי. לדוגמא: שם משתמש - nir סיסמה - 123456

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifאין מילים בפי......./images/Emo51.gif

שילגיה, לכבוד הוא לי להיות אחד מגמדייך.
מלכה....מלכה
סליחה על פרץ הרגשות. תודה.

ש_ל_ג_י_ה

New member
אין בעד מה..... שמחתי לעזור!

להזכירך! הקוד שרשמתי לא משתמש בפונקציה הפנימית של VB לגישה אל מסדי נתונים, אלא, הוא ניגש בקוד ישירות. על מנת שתוכל להשתמש בפונקציה הזאת, בכל פרוייקט שלך צריך להוסיף קישור לספריית הפקודות ADO איך ניתן לבצע זאת? מהתפריט הראשי, בוחרים ב - project ולאחר מכן ב - references כאשר החלון נפתח לגלול מטה עד שמגיעים לשורה שנקראת: Microsof activeX Data object 2.0 library ולסמן אותו ב - וי. פעולה זו מאפשרת לך להשתמש ב - ADODB לקישור למסדי נתונים. לא בהכרח של מייקרוסופט. בהצלחה

philips

New member
אנחנו על ערוצים דומים...

פורומי הצלילה ופורומי התכנות... באחד את מדריכה ואני DM ואילו בשני...אני מדריך ואת?? ואגב...סחטיין...על התשובות..נחמד לקרוא כאן תשובות מקוריות... (כמו זו עם ה SHELL ל WINZIP...)

למעלה