סתם שתדעו

מספיק עם השטויות

נכון, זה מצולם בימי רביעי. נו אז? ככה עורכים תכניות כדי שלא יהיו פאשלות, זה רק הריקודים שלהם ועושים מועמדים להדחה. החלק השני של התכנית הוא שידור חי. תפסיקו עם השטויות.

MommyHug

New member
הייתה לי הרגשה כל הזמן הזה...

אני לא זוכרת ממתי ומה התחיל את ההרגשה אבל גם אני בסטודיו B והרי למי שמפסיד נותנים שיעורים בסטודיו, נכון? אז ראיתי שם שבוע שעבר את שאי ווי (הסינית) והבנתי שזה לא שידור חי... אבל עדיין לא הבנתי איך זה יכול להיות... הרי אומרים לקהל להצביע עכשיו. וגם לירן רקדה הכי גרוע והשאירו אותה. בקיצור, משהו שם נראה לא אמין... משהו מוזר... אבל בכל זאת- חולה על התכנית!!!

זה משהו אחר

אמרת שהתוכנית צולמה מלפני כמה חודשים. אישית? אני חושב שזו עדיין תוכנית טלויזיה, וצביקה הדר מעוניין בכמה שיותר SMSIM לכן סביר להניח שאלמוג ולירן יהיו בחצי גמר, גמר או מה שזה לא יהיה. אני גם חושב שיש מתמודדים שיש להם מקום "שמור" לתוכניות הבאות.

סוף סוף! כמעט הרגשתי לבד!

קיצר לגבי אור ויעל זה היה ברור אבל כי אם הם היו מנצחים היו מלא בעיות מול דויד והיו מפוצצים את זה.

MommyHug

New member
וגם זה יותר הגיוני

שיתנו לשופטים לבחור ולא לקהל בבית (זה נראה לי תמוה שיתנו לקהל לעשות כזו החלטה מקצועית מי ישאר ומי יעוף) בקיצור, כן, את לא לבד. למה הם עושים את זה אני לא יודעת אבל שיהיה... רגע, והרקדנים יודעים מראש שהם יודחו? כי העצב דווקא נראה אמיתי. ואיך דוד בתור מורה? בטח סיוט, לא?

LiEllaaaa

New member
לגביי אלמוג...

עובדה שהוא עף אבל החזירו אותו בגלגל הצלה! לגביי לירן אני אמרתי מהתחלה שהיא תיהיה המועדפת על ההפקה כי היא יעני לא ניראת כמו כל קדנית אם גוף מושלם אבל בעצם רוצים להראות שכל אחד יכול להצליח! אהה וגם מורן נריאתה בהתחלה די מועדפת אבל עובדה שהיא עפה מה תגידו על זה?! בכל זאת לקהל יש השפעה אחרת הקהל לא היה מרוצה מהתוכנית וזה הרעיון שהקהל יהיה מרוצה ויהיה רייטינג גבוה!

אז ככה

למה הם עושים את זה? כי הם עושים כסף על האס אם אסים שלנו... ויותר זול להקליט מאשר לעשות שידור חי. העצב אמיתי- ברור, זה אף פעם לא נעים. ודויד בתור מורה- גרם לאנורקסיה לדורות של מחולניקיות. אבל הוא לא מפלצת כמו שעושים ממנו, זו דמות שתפרו לו.

MommyHug

New member
לא, לא מפלצת

דווקא הביקורת שלו הגיונית, רק מעט חסרת טקט... אבל זה שאת אומרת אפילו שהוא גורם לאנורקסיה (מה שבהחלט נשמע הגיוני) אומר שהוא קשה לאללה... אל תהיי אנורקסית
בהצלחה

MommyHug

New member
גם הוא מלמד בתלמה ילין?

כן, הוא נראה שהוא מתאפק שם... לא להיות קוטל... מכל השופטים רק אונה נראית לי חביבה, והיא גם רקדנית מעולה!

BlondaS

New member
לא נכון..

אני מכירה אותו, המורה שלי לריקוד לקחה אותי לסטודיו שלו ועשיתי אצלו מן שיעור כזה ואז ישבנו ודיברנו והא ממש חמוד והכל!!

LiEllaaaa

New member
זהו הוא גם ניראה

אחלה בן אדם! רואים נגיד מיכל כמה שהיא לא תתאמץ רואים שהיא ביץ''''''

למעלה