סתם שתדעו

לא רקדתי אצלו אישית

אני רק יכולה לספר רשמים של אחרים... ועל דויד מה שאני יכולה להגיד, זה שאת הציניות הזאת ואת המקצועיות החדה אפשר למתן כשאתה מורה בתיכון ועומד מול בני 15-18 כדי לעצב להם את החיים...

בתור אחת שהייתה בתלמה ילין

הייתי בתלמה ילין שנה אחרה"צ כאילו אפילו לא למדתי שם אבל מה שכן כל מי שלומדת אצלו או בתלמה ילין ששם הוא אחראי הוא אכן גורם להן להיותאנורקסיות...בעיקרון איתי לא הייתה לו בעיה כי גם לא למדתי שם אבל הבנות שרוקדות שם לא יכלו לאכול בתוך בצפר הן היו יצאות החולה קונות להן איזה תפוח ואוכלות אותו מחוץ לבצפר דוד הוא לא רשע הוא קצת שחצן כמו שצביקה אמר הוא בונה דברם שנשארו מהם רק יסודות

שוב...

זאת תוכנית טלויזיה. הם עושים מלא כסף מכל ה-SMS לא אכפת להם בתכל'ס מה השופטים חושבים, או מי יעלה לגמר. מעניין אותם כסף ואחוזי צפייה.

../images/Emo4.gifה-ג-ז-מ-ה

קודם כל יש שתי חלקים לתוכנית .. הלא שידור חי שזה עם הקהל וזה הרקודים בזוגות. והשידור חי שזה ההצבעות. וזה ש"שומרים" להם מקום בגמר זה בולשיט כל פלוץ שאומרים לכם אתם מאמינים?

einat6

New member
תגידי את נורמלית???.. איך צילמו את

הפרקים חודש לפני??? אני הייתי בפרק הראשון.. בצילומים.. הגענו לבצילומים יום רביעי.. וביום שבת הראו את הפרק.. אז איך את אומרת שהם מצולמים חודש מראש?? אם את לא יודעת.. אל תגידי סתם!

נסיכת pop

New member
אז איך את מסבירה את זה

שששבוע שעבר אני מכירה מישהי שהיתה בצילומי בתוכנית?! יש רק חלק של רבע שעה שהוא חי.

-->

בימי רביעי הצילומים ונכון הם לא בשידור חי..... אבל התוצאות הם בשידור חי..... שים לב שבתוצאות אין כתוביות.. דרך אגב- אני לא אמיר קרלין.. זה סתם הנייק שלי..

magnus1

New member
את אמיתית?

אור כחלון לא בגמר? חבל, לתכנית ברגע זה ירד הרייטינג בלפחות בית-אב אחד...

אז בואי אני אחדש לך משהו

נכון,שלא כל השידור הוא חי..! הייתי באולפן..כל החלק הראשון כולל הסולואים זה הם כבר הקליטו והכל ערוך! אבל מהרגע שהם סוגרים את הקווים וחוזרים מהפרסומות לתוצאות זה שידור חי! אין יותר חי מזה תאמיני לי! אז ק-א-ט ד-ה ב-ו-ל-ש-י-ט!

חחח איזה ...

דפקה אתה... הלהקה של הבצפר שלי הלכו להקלטות שמצולמות בימיי רביעי כל יום שבת רואים את הפרק שצולם ביום רביעי באותו שבוע! אז מה אתה מדבר אם את הלא יודע בכלל?! אני הולכת לשם עוד מעט בתור קבהל.. חח דפקה

למעלה