סתם שתדעו

../images/Emo58.gifסתם שתדעו

ובליינד שמוחקים את ההודעה שלי אחרי דקה אם היא תעלה בכלל, אבל אין שום קשר בין ההצבעות ובין מי שעולה או לא עולה, הפרקים באלה צולמו לפני יותר מחודש ולפי מה שהבנתי הפרק היחיד שעוד לא צולם הוא הגמר. איך אני יודעת? יעל ידעה כבר לפני חודשיים שהיא עפה ואור יודע כבר שהוא ל-א בגמר... (למה אתם שואלים? אולי לעובדה שדויד הוא המורה שלו בתיכון יש קשר לעניין?) שימו לב שגם יש כתוביות כך שברור ששידור חי- זה לא.

דם הבן

New member
לירן היתה מצוינת-

ליטל באמת היתה צריכה לעוף. מה שחבל זה שהרשלה לא עלה...

ShadyGirly

New member
כנסי..

שידור חי זה רק בתוצאות,ובסולו נדמה לי,כי נראה לך יהיה להם כוח לרקוד את הריקוד זוגות ואז ישר סולו? וגם לא נראה לי, שהפרקים צולמו לפני כל כך הרבה זמן, הכול היה נדלף כבר באינטרנט....

טוב שאתה לא מגזים..../images/Emo85.gif

למה לא לפני שנה וזהו?! לפי דעתי הריקודים לא צולמו בשידור חי..בטח יום או יומיים לפני.. אבל התוצאות כן..

תגידו מה שתגידו.

אני יודעת בוודאות שיעל ידעה לפני חודשיים ושאור לא בגמר. ניפגש כשאור יעוף ותדעו גם אתם. וכן, דויד הוא המורה (של שניהם) בתיכון.

עוד מאותו אתר:

"שלושה תלמידים התקבלו לקורס קיץ בניו-יורק בג'וליארד: אור כחלון מכיתה י"א, אסף אורן מכיתה י"ב וחן זלינסקי מכיתה י"ב."

l o v e l i n

New member
זה די נכון

התוכנית מחולקת ל2 - תוכנית אחת זו התחרות ואז תוכנית שניה = התוצאות את התחרות נראה לי שמקליטים כבר ביום חמישי ואת התוכנית של התוצאות בשידור חי מול חלק מהתפאורה ובלי קהל ככה זה היה בכוכב נולד

fuckingcactus

New member
שתדעו לכם שמתן ההומו

הוא בבית ספר לריקוד הם לומדים עד 8 ככה והבצפר פול כוסיותתתתתת

BlaT©

New member
נו באמת,אני יודעת כעובדה שזה צולם..

בערך ארבעה ימים לפני. אני לא זוכרת איזה יום זה היה אבל מישהי מהכיתה שלי הייתה שם, ויום אחרי זה סיפרה לנו הכל. החלק של הזוגות והחלטת השופטים לגבי הזוגות שמועמדים להדחה - צולמו, בודאות, ביום שהיא הייתה - היא סיפרה לנו מי מועמד להדחה ומי לא. כמו כן אני לומדת בבצפר עם כמה אנשים שם (או שהיו שם) ואני שומעת אותם מדברים בימים של הצילומים. אל תפיצו שטויות בלי לבדוק עד הסוף.

למעלה