סקר

או, איך שכחתי

Cryptopsy - Phobophile קונספט קצת מאוס, אבל מבוצע טוב, ו50 שניות לתוך השיר כשהאינטרו הזה מפסיק אני מרגיש כאילו עף לי הראש מהמקום.

ed547

New member
וואלה שכחתי אותו.. וגם באיזה תזמון

הם עוברים לקטע הנותן בראש בדיוק כשאתה הכי פחות מצפה לזה(פחות או יותר..:) בכלל כל האלבום הזה none so vile מומלץ ביותר..

a_duck

New member
באמת שיר מגניב...

דווקא הקטע של ה"נותנים בראש" היה די צפוי שם...

ed547

New member
תראה זה היה ברור שהקטע הנותן בראש

יגיע אבל אני בהתחלה ששמעתי את השיר חשבתי שהוא יבוא ישר אחרי הפסנתר ופתאום זה עובר לקו בס שקט כזה וכאילו באמצע שלו השיר מתפרץ. אולי לא הכי מפתיע אבל אחלה תזמון..

Metal_F

New member
לא יודעת אם זה נחשב...../images/Emo13.gif

אבל אם כן אז - - My Dying Bride - For My Fallen Angel והנה עוד אחד יפהפה - Novembers Doom - The Day I Return וגם אהבתי את ההתחלה של Blind Guardian - Bright Eyes Within Temptation - World Of Make Believe Goo Goo Dolls - Iris זה איזה עשר שניות אבל עדיין, זה מתוק.

ed547

New member
ממ.. לא נראה לי שמיי דיינג ברייד נח

שב.. כי כל השיר הוא בערך אותו דבר ככה שזה לא ממש נחשב כפתיחה..

theAMP

New member
the great southern trendkill

של פנטרה לא רק ההתחלה הכי מגניבה בעולם לשיר אלא לדיסק וגם השיר הראשון בחדש של סיסטם מתחיל בצורה די מוצלחת הייתי גם מוסיף את merry go bye bye של מיסטר באנגל המלכים

הפתיחות הגדולות...

Pink Floyd - Time Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond King Crimson - Epitaph The Who - Overture (שזה בעצם הפתיחה של האלבום). Queen - Bohemian Rhapsody Led Zeppelin - In The Light

באמת סקר נחמד

מממ .. Jethro Tull - Cross Eyed mary כמו שעדי ציין ... התחלה ממש יפה .. כמו כל השיר אבל לא משנה :) Dream Theater - Home התחלה נחמדה .. או ש The Dance of Eternity לדיפ פרפל יש הרבה התחלות יפות.. וכמובן שלג´נסיס ................ The Lamb Lies Down on Broadway Back in NYC Chamber of 32 Doors זה רק מדיסק אחד .. הם יודעים לעשות מוזיקה טובה. אבל יש עוד הרבה, אי אפשר לענות על זה ..

Hermione

New member
חב-חביב...

יש כמה התחלות שאני אוהבת במיוחד- Stairway to heaven של לד זפלין April של דיפ פרפל (זה איזה 9 דקות של מוסיקה קלאסית ואז הם נכנסים עם הגיטרות... זה ענק) וההתחלה של הגרסה המקורית של Thick as a brick של ג´תרו טול. אבל יש עוד מלא... אני לא זוכרת כרגע

epitaph

New member
אוקיי...

באפריל של דיפ פרפל אז יש גם גיטרות בהתחלה שמשולבות עם המוזיקה הקלאסית (עד הדקה הרביעית או החמישית).ובקשר לזה שהגיטרות נכנסות,זה לא ממש נכון כי יש הפסקה של שניה אחרי שהמוזיקה הקלאסית מפסיקה ואז מתחילות הגיטרות ככה שהן לא בדיוק נכנסות מתוך המוזיקה הקלאסית (וחבל לדעתי,זה היה יכול להיות יפה...) -עדי ברגע של קטנוניות-

MuffinMan

New member
הממ קשה לי לחשוב על התחלה יפה

אז ניתן התחלה לשיר שהקשבתי לו היום IN THE EVENING - LED ZEPPLIN לא מבין השירים הטובים שלהם אבל התחלה חמודה

למעלה