סקר

wanna get high

New member
../images/Emo58.gifסקר../images/Emo58.gif

האם לדעתכם העונה החדשה (7) היא בינתיים אכזבה? עונה טובה יחסית או חבל שבכלל העלו אותה? ועוד סקר קטן: האם wanna get high כותב יותר מדי בפורום?

TRIPLEfnH

New member
אכזבה קשה

היו פה ושם פרקים חלשים בכל העונות, למרות שבעונה ה 6 כמעט כל פרק היה ענק, אבל עד כה העונה השביעית היא ללא ספק החלשה מכולן. ראיתי רק את פרקים 702 703 ו 704, ושלושתם היו בינונים ומטה.

richter

New member
702/03/04 זה כל מה שיצא ../images/Emo13.gif

ובתשובה לסקר אני דוקא לא כל כך התאכזבתי. אמנם אלה לא היו הפרקים הכי מוצלחים אבל הם באמת היו טובים. cancelled היה פרק ממוצע של סאות'-פארק, לא טוב מידי ולא גרוע מידי Krazy Kripples היה דוקא אחלה לדעתי עם כל הקטעים של הכנופיות עם ג'ימי Toilet Paper גם כן היה פרק ממצוע של סאות'-פארק כמו 704 בסה"כ לא התאכזבתי, אמנם היו עונות יותר מוצלחות מזו אבל חכו, יש עוד מספיק פרקים עד לסוף העונה השביעית ואולי עד אז דעתכם עליה תשתנה (ואולי גם שלי...)

מפרט את התשובה שלי

cancelled היה לפי דעתי כמעט משעמם (איך אפשר להגיד על סאות'פארק משעמם?) אתה Krazy Kripples לא אהבתי כל כך פרק נחמד לא יותר מזה ואת Toilet Paper דווקא אהבתי יותר מהשניים שהזכרתי קודם אבל גם אי אפשר לקרוא לו פרק טוב כי אצלי פרק טוב זה פרק כמו שר הטבעות, טאולי, צ'ינקופומון וכו'

30על30

New member
לא נורא כל כך!

הם קצת השתנו, אז זה נראה כמו סאות פארק שאנחנו לא מכירים. אבל אני בטוח שהם יחזרו לעצמם!

Yadun

New member
ככה

704 - ממש מגניב נתנו שם ביקורת טובה 702 - לא משהו מיוחד.. 703 - ממש טוב! יש שם קטעים מצויינים קיצר עונה נחמדה בינתיים לפחות

BlackShadow

New member
לדעתי...

Cancelled - פרק ענק, לא מבין למה הרוב לא אהבו אותו, והוא ממש לא פרק סאות' פארק ממוצע Krazy Kripples - דיי שטותי, לא משהו בכלל Toilet Paper - אפילו יותר שטותי, אני מעדיף פרקים שיש איזה רעיון מרכזי מאחוריהם, ולא אחד שמתסכם בנייר טואלט... אבל הקטע שמראים את הבית הלבן נחמד.

למעלה