ספר 7

gurke

New member
זה מעניין

מעניין מאד. אולי זה לא כולל האפילוג או משהו?

Snow Black

New member
טוב, יחד עם הדפים הריקים, זכויות היוצרים ויחד

עם תוכן העניינים וכו'... זה יוצא 784 עמודים. כנראה שזה אמיתי.

ShirLola

New member
אני מציעה

שלא נאמין כ"כ מהר ל"ספויילרים" האלה. כי בתכל'ס, כל אחד שהוא פריק מספיק גדול של הארי פוטר (ושיש לו הרבה זמן מיותר
) יכול היה במשך הזמן הזה מיציאת הספר השישי ועד לזמן הזה לשכתב איזשהוא ספר לפי רמזים של רולינג ותיאוריות הגיניות ולפרסם אותו בדיוק לפני יציאת הספר השביעי, כאשר כולם כבר בשיא המתח לשים את ידם על הספר. כל מה שצריך להיות לו/להם זה כישרון כתיבה וציור.

LiRs Lullaby

New member
*עם דגש על כישרון הציור

בחייך, את יודעת כמה שעות צריך להשקיע בשביל לצייר משהו עם טביעת יד כל כך ברורה? זה מצריך זייפן ציורים אמיתי בשביל לגרום לציורים להיראות מרי-גרנדפרה-יש. הדבר היחיד שבאמת יכול לתת אינדיקציה זה סגנון הכתיבה הכל כך מזוהה של רולינג, ורק על פי זה אנשים קובעים אם זה נשמע כמוה, בהיעדר טעויות נראות לעין....... ודי הרבה אנשים קבעו שהאפילוג הזה כל כך קיטשי שהם לא מאמינים שזה האמיתי...

ShirLola

New member
אני יודעת

שלצייר משהו שנראה כ"כ אמיתי לוקח הרבה זמן, אבל כמו שכבר אמרתי, לא חסרים פריקים של הארי פוטר שיש להם הרבה זמן פנוי ותאמיני לי שיש הרבה אנשים שמסוגלים לזייף ציורים ותמונות בצורה משכנעת מאוד, אני מכירה כמה אנשים שיכולים לצייר תווי פנים ברורים מאוד של בני אדם, אז אני מניחה שיש כמה וכמה אנשים בעולם שידעו איך לצייר ולשפץ תמונות מספר. לגבי הקיטשיות באפילוג- על סמך זה דווקא לא הייתי קובעת כלום. רולינג כבר הוכיחה בעבר שהיא יכולה לכתוב דברים קיטשיים. וד"א, אני גם לא חושבת שזייפן אחד יכול לעשות את כל זה. אני מניחה שזו קבוצה של כמה זייפנים.

LiRs Lullaby

New member
מצאתי עוד... ../images/Emo58.gif

ספוילר The sacking of Severus Snape: http://img181.imagevenue.com/view.php?image=36604_IMG_3986_122_543lo.jpg העמודים האחרונים (בגדול): http://img105.imagevenue.com/img.php?image=36605_IMG_4071_122_887lo.jpg העמוד הטרום-ראשון בגרסה האמריקאית(נראה אמיתי למדי): http://img44.imagevenue.com/img.php?image=36597_IMG_3625_122_1098lo.jpg צי'זס, אם זה לא אמיתי, מישהו יודע לעשות עבודה מעולה אם הפוטושופ...

מארס3

New member
בקשר ל- ../images/Emo58.gif

בדף של the sacking of severus snape זה מראה לי בכלל משהו אחר:/- את יכולה לבדוק את הקישור ולראות אם הוא בסדר? או לשלוח לי את הדף הזה בדרך אחרת?[תודה!]

LiRs Lullaby

New member
למה? אצלי זה דווקא נראה בסדר...

רואים את התמונה, ואם לוחצים על זה זה גודל ואפשר גם לקרוא כמה משפטים...

RoieL

New member
העמוד האחרון../images/Emo58.gif

המילה האחרונה היא לא scar ולא מתאים לג'קר לכתוב "הכל היה בסדר". להארי יש בן??!?!

RoieL

New member
אגב../images/Emo58.gif

הוא אומר שסנייפ הוא אחד האנשים האמיצים שהוא הכיר והוא קרא לבן שלו על שמו
אז סנייפ טוב!!!

LiRs Lullaby

New member
cheeses עדיף על ישו, לא? ../images/Emo58.gif

רולינג כבר אמרה שהמילה האחרונה לא תהיה "צלקת" אבל קרובה לסוף. מה שמגביר את החשש שלי שאולי זה האמיתי
ואני מאוד מקווה שכל זה פשוט חרטבונה של מישהו מוכשר במיוחד.....

RoieL

New member
אני אגיד לך למה לדעתי זה האמיתי../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif

קודם כל, בעיקרון כל אחד יודע כמוך שצלקת תהיה קרובה לסוף ולשבץ אותצה במשפט האחרון, אבל לא משנה. להזכירך, רולינג אמרה שהספר יתחיל ממש מסוף הספר השישי- משמע מותו של דמבלדור ואולי סגירת בית הספר. כל הזיופים שרצים באימיול וכאלה מתחילים בדרך פריווט 4, כמו תמיד בספרים. אבל הספר שנראה פה בתמונות הוא כנראה באמת מאותה נקודה. דראקו כנראה התעתק לוולדמורט עם שאר אוכלי המוות, סנייפ התעתק למקום מפגש עם Yaxley, והחדשות המצוינות שנסייפ מדבר עליהן הם כמובן המוות של דמבלדור. השאלה היא אם (בהנחה שסנייפ באמת טוב) Yaxley הוא מצד דמבלדור או משת"פ של סנייפ מהצד של הטובים. [אגב סנייפ סוכן משולש
] ובקשר לדמות שתלמד- אם לא הייתי קורא את העמוד האחרון הייתי אומר שאולי הארי מורה להתגוננות מפני כוחות האופל ויבטל את הקללה של וולדי. [אגב הוא מת בסוף? אולי היא בכלל נעלמה מזה- הרי כשדמבי מת הלחש המשתק ירד מהארי].

LiRs Lullaby

New member
זו גרסה יפה ומצועצעת של הספר ../images/Emo13.gif

המון ציורים, עטיפה שונה וכו'...

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif

אה, חשבתי שתהית למה המילה האחרונה היא לא צלקת..... נו שוין. כל אחד היה יכול להתחיל לכתוב מהזמן הזה. השאלה היא אם זה נשמע כמו רולינג. לפי דעתי זה כן. לא הבנתי איך הארי יבטל את הקללה של וולד'? על איזו קללה אתה מדבר? ולא נראה לי שהארי בנוי להיות מורה.... הוא יותר מדי הרפתקן בשביל לעמוד בחדר וללמד זאטוטים.

למעלה