ספר 7

תרגום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מישו יכול אולי לתרגם את מה שכתוב שם...?! אני לא כ"כ מתמצאת בשפה הזאת...(אנגלית) ואני ממש סקרנית לדעת מה כתוב בעמוד הזה של הספר... תודה בכל מקרה...:)

Guid

New member
מה?!? איך?!? זה אמיתי?!

יוו אני לא מאמין!! חבל שאני בבסיס עכשיו, הפלאפון שלי לא מצליח להקריא לי את מה שכתוב שם!!

gurke

New member
איפה כל השארררררר

אני מחפש כל היום...איפה זה?

דניעל

New member
הטעות של הזייפן הייתה

שהוא מספר את העמוד הראשון של הפרק הראשון בספרה "1". בספרים, סופרים גם את העמודים הריקים. למשל - בגירסה העברית של הספר השישי, הפרק הראשון מתחיל בעמוד 9. נסיון יפה...

Guid

New member
בעברית זה ככה, אבל באנגלית זה אחרת

את כל העמודים של ההתחלה, תוכן הקדמה וכאלה, הם ממספרים בספרות רומיות...

otollo

New member
../images/Emo174.gifלא...

יש לי את HBP באנגלית וזה מתחיל בעמוד 1 כמו פה.

gurke

New member
תסתכלי על התמונות של התוכן עניינים בשרשור

שלמעלה ("ספויילרים")

לא מספיק שאני נפלתי בפח הזה? ../images/Emo122.gif

כבר נתתי את ה"הוכחה" הזאת. אבל מה לעשות, שבגירסא האמריקאית הסיפור באמת מתחיל בעמוד מספר 1. גם בספר השישי זה היה ככה.

דניעל

New member
אה. לא ידעתי שככה זה באנגלית

אז זה זיוף טוב או... גניבה? נראה לי חסר משמעות היום, ארבעה ימים לפני שעת השין... מי שמוכן להכנס לכלא בשביל ארבעה ימים הוא פסיכי.

כן ../images/Emo7.gif

אבל אני לא אעשה את זה לעצמי. כל המסרבים להאמין והמפקפקים באמינותו של הצילום הזה, אגב, אני חייבת להגיד לכם שאותי זה לחלוטין קנה. ז"א, הכתיבה היא לגמרי כתיבה של רולינג, הגיוני ממש שהספר יתחיל ככה, הציור - טוב, די ברור שהציור אותנטי ואופייני לחלוטין, אפילו הכריכה נראית קשיחה, ואז פאקינג מה שתחילת הסיפור מופיעה בעמוד מס' 1 של הספר? אז ההוצאה לאור החליטו לשנות קצת, זה לא אומר שהספר הוא זיוף.

אין ספק שה*צילום* אותנטי. זה ברור

אני בספק אם מישהו יכול להוציא תמונה כזו בפוטושופ... השאלה היא, מה מצולם שם? האם זה הספר האמיתי, או שמישהו הכניס דף מזוייף שהוא הדפיס בעצמו לתוך ספר אחר, הידק, וצילם.

אנשים כמוך לא ראויים להנות מהספר הזה

באמת, מה יוצא לך מלעבור על החוק ועוד לגלות לנו את זה? אתה בכוח רוצה שסטימצקי או JK ייתבעו אותך על פריצה? זאת באמת, אבל באמת, הייתה אחת ההודעות הכי סתומות שראיתי בפורום.

gurke

New member
למה נראה לך שזה הוא זה שצילם?

זה מסתובב ברשת כבר המון זמן

למעלה