ספר השישי!

דנוך86

New member
../images/Emo58.gifספר השישי!

כמה אפשר למשוך עמודים?! אני אישית התחלתי להיכנס למתח וסקרנות רק מתי שהוא קיבל את הספר של הנסיך, וזה בא די מאוחר. למישהו יש תאוריה מי הקדים אותם ולקחת את השרשרת?

Lucy Daimond

New member
לי יש.

אבל היא כבר לא מקורית, קראתי מישהו אחר אומר את אותו הדבר באתר פאנפיקשן באנגלית.

אני עדיין חושבת שזה ../images/Emo58.gif

פרופסור בינס
די שכבר יקרה משהו עם הדמות המשעממת שלו!

G e o r g i a

New member
אוי, זה יכול להיות מגניב!! חחח

אבל אני רוצה שזו תהיה איזו דמות אפלה שאו שלא שמענו עליה מעולם, או שרק הוזכר השם שלה פחות או יותר. ואני לא רוצה שזה יהיה רגולוס בלאק.

G e o r g i a

New member
אח של סיריוס בלק.

הוא מוזכר בספר החמישי בפרק "בית בלק האצילי...". סיריוס מזכיר אותו כשהוא מראה להארי את השטיח עם העץ המשפחתי שלו. רגולוס ___ בלק - R.A.B אבל אני לא חושבת שזה הוא האמת. או שכן... לא יודעת.

2 Mיכל

New member
לא חושבת שזה../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

יהיה הוא. זה ברור מדי..

בערך כל מי שהופיע

אפילו לחצי שורה בספר הוא חשוד. יש את ההשערה הכי פופולרית, נקרא לזה כך, רגולוס בלק - למרות שזה צפוי מדי, ולכן אני נוטה לפסול אותה על הסף.

תום1139

New member
אני לא מבין למה יש פה מישהו שחושב

שזה רגולוס בלק. הלו כאילו?! שחכתם מי זאת גקר? במקומה הייתי נעלב ונפגע עד עמקי נשמתי אם מעריציה היו חושבים שRAB זה רגולוס בלק. כאילו, היה פעם אחת שהצלחתם לנחש מה יהיה בהמשך הספר? כאילו מה נראה לכם חבורת חוצפנים, שאתם באמת יכולים לנחש מי זה RAB?! אתם לא! ג'קר תיתן לכם RAB שבחיים לא חשבתם עליו, או עליה. ואני מקווה מאוד שאין פה מישהו שבאמת חושב שהאופציה הכי סבירה (רגולוס בלק) באמת תיהיה RAB.

G e o r g i a

New member
אתה באמת חושב ככה? (../images/Emo58.gif?)

שמעתי על זה כבר. בגירסה הבריטית, המקורית, כתוב R.A.B בלי שום קשקושים, עיטורים וקישוטים למיניהם.

Avi potter

New member
אוך, נכון...

חשבתי על זה אחרי שכתבתי.. אבל זה היה נחמד אם זה היה PAP ולא RAB, נכון? לדעת שכל הזמן הזה חיפשנו מישהו אחר...
שבת של שלום ובריאות, אבי.

למעלה